- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi kucukelma30
Evet eskiden nefret ederdim şuan hiçbirşey hissetmiyorum. Babasını çok seven, severek anlatan birini görünce çok özeniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün bile kırılmadım canım babama.. bizim aramızda bambaşka bi bağ oldu her işimi babamla hallederdim şimdi öyle çok özlüyorum ki.. sizi de çok iyi anlayabiliyorum eşimin babasıda tam tersi aralarında para hariç hiç bir bağ yok.. o kadar üzülüyorum ki onun adına ben vefat eden babamın anılarıyla doluyken eşimin hayattaki babasıyla tek bi anısı yok.. Allah ıslah etsin ne diyim sizlere de yardımcı olsun..Babam hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım Allah daha fazlasını yaşatmasın inşallah...Bazen düşünüyorum neler yaşadık...Bir insan nasıl bu kadar gözümden düşebilir nasıl bu kadar anlamsızlaşabilir...Nasıl bu kadar bencilleşebilir nasıl bu kadar acımasız olabilir...Artık ağlayamıyorum,sinirlenemiyorum,tepki bile veremiyorum artık.Bize yaşattıklarını hiçbir zaman anlamayacak olması ne acı...
Ne kadar guzel boyle anabilmek...boyle hatirlayabilmeniz...Allah rahmet eylesin babaniza...ya bende babami cok severdim gurur duyardim hatta hayranlik duyardim onun da bizi cok sevdigini dusunurdum oyle hissederdin seviyordurda ama demek ki sandigim kadar guclu degilmis ya da fedakarlik yapabilecek kadar...bambaska bir insan olmasini izledik...sadece izlemedim yalvardim yalardim agladim küstüm bagirdim sarildim öptüm ne yaptiysam dinlemedi ailemiz dagildi yuvamiz dagildi...ben ne yapiyorum veya ben ne yaptim demedi...hala da demiyor...korkum hicbir zaman da demeyecek olmasi...hi dese bile yasananlar asla unutulmayacak ama ne bilim iste insan yine de umit ediyor...Bir gün bile kırılmadım canım babama.. bizim aramızda bambaşka bi bağ oldu her işimi babamla hallederdim şimdi öyle çok özlüyorum ki.. sizi de çok iyi anlayabiliyorum eşimin babasıda tam tersi aralarında para hariç hiç bir bağ yok.. o kadar üzülüyorum ki onun adına ben vefat eden babamın anılarıyla doluyken eşimin hayattaki babasıyla tek bi anısı yok.. Allah ıslah etsin ne diyim sizlere de yardımcı olsun..
Ben artk nefret bile edemiyorum okadar sevmiyorum yani kucukken okadar cok sey yasatti ki allaha havale ediyorum 15 senedir gormuyorum gerekte yok ztnBabam hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım Allah daha fazlasını yaşatmasın inşallah...Bazen düşünüyorum neler yaşadık...Bir insan nasıl bu kadar gözümden düşebilir nasıl bu kadar anlamsızlaşabilir...Nasıl bu kadar bencilleşebilir nasıl bu kadar acımasız olabilir...Artık ağlayamıyorum,sinirlenemiyorum,tepki bile veremiyorum artık.Bize yaşattıklarını hiçbir zaman anlamayacak olması ne acı...
nasıl ya?anne başka birşey benim gözümde şaşırdım...
Benim babam hayatta ama.yazdiklarinizi okuyunca ben de ağladım. Mekanı cennet olsun.Kızım sana en uzak olduğum yer bile bir telefon uzaklıktadır bunu unutma derdi...şimdi cennette gel desem de gelemez...Ben hiç iyileşemicem sanırım ağlattınız bak beni
Babama oyle bir hayranligim vardi ki herseyiyle gurur kaynagimdi benim.cok mutlu bir ailemiz vardi.annemle severek evlenmislerdi.bir kardesim var.cok sukur halimiz vaktimiz yerindeydi.mutlu mesut yasardik.asla birine yan gozle bakmamis bir adamdi namusu icin yasardi.hani utangac insanlardan zarar gelmez ya oyleydi.hicbirseyimizi eksik koymadi Allah razi olsun.evimize girip cikan bir kadinla iliskisi oldugunu anladik.bu kadin evliydi benden 4 yas buyuk hatta bir kizi olan birisiydi.kocasi da ayni sekilde aile dostumuzdu.sonra bu kadin hirs yapti.bizim herseyimizi kiskandi.annemi basta.annemin kariyerini evimizi mutlulugumuzu babami.kendisi zamaninda akrabasiyla zorla evlendirilmis okuyamamis maddi durumuda iyi olmayan birisiydi.iste zamanla hayatimizi mahfetmeyi basardi.babamin beynini yikadi.babam bammbaska bir insan oldu cikti.annemle 1 gun kus kalamayan adam annemden nefret etti.cocuklari icin yasayan adam bu benim hayatim dedi evli cocuklu kadinla evde baska odalara kapanip saatlerce konustu konustu konustu.yapma dedikce yapti.ofisimiz satildi yazligimiz satildi arabamiz satildi kardesim okulunu ordan burdan aldigimiz borclarla zorla bitirdi.ozel okulda okuyordu.annemin odedigi dunya kadar kredi ekstra attigi kaziklar borcum var diyerek cektirdigi.ilk firtina 3 sene once bir yilbasi gecesinde koptu kadinla konustgunu duydugumuzda annem fenalasti.yilbaslarindan nefret ediyorum o gunlerde sadece aglamak istiyorum...Ne yasadiniz bilmiyorum ama demeyin oylebabam benim herseyim her sabah servise binmeden once ararim sesini duyarim guc alirim ondan
Evet babanin destegini hissetmediginde ya da yabancilastiginda bir sekilde arkandaki dag gitmis gibi oluyor...Önceleri babama kızgındım, şimdi ise sadece kırgınım. Uzun süredir de ne o arıyor ne ben arıyorum. Yan yana gelirsek az ama soğuk muhabbet. Hiç birşey eskisi gibi değil. Önceleri yokluğu birşey ifade etmez dedim ama öyle değilmiş. Sanki arkamdaki dağ gitti yada bastığım yer kaydı gitti ayaklarımdan. Üstelik çok sevgi gormedigim halde boyle düşünüyorum![]()
Babama oyle bir hayranligim vardi ki herseyiyle gurur kaynagimdi benim.cok mutlu bir ailemiz vardi.annemle severek evlenmislerdi.bir kardesim var.cok sukur halimiz vaktimiz yerindeydi.mutlu mesut yasardik.asla birine yan gozle bakmamis bir adamdi namusu icin yasardi.hani utangac insanlardan zarar gelmez ya oyleydi.hicbirseyimizi eksik koymadi Allah razi olsun.evimize girip cikan bir kadinla iliskisi oldugunu anladik.bu kadin evliydi benden 4 yas buyuk hatta bir kizi olan birisiydi.kocasi da ayni sekilde aile dostumuzdu.sonra bu kadin hirs yapti.bizim herseyimizi kiskandi.annemi basta.annemin kariyerini evimizi mutlulugumuzu babami.kendisi zamaninda akrabasiyla zorla evlendirilmis okuyamamis maddi durumuda iyi olmayan birisiydi.iste zamanla hayatimizi mahfetmeyi basardi.babamin beynini yikadi.babam bammbaska bir insan oldu cikti.annemle 1 gun kus kalamayan adam annemden nefret etti.cocuklari icin yasayan adam bu benim hayatim dedi evli cocuklu kadinla evde baska odalara kapanip saatlerce konustu konustu konustu.yapma dedikce yapti.ofisimiz satildi yazligimiz satildi arabamiz satildi kardesim okulunu ordan burdan aldigimiz borclarla zorla bitirdi.ozel okulda okuyordu.annemin odedigi dunya kadar kredi ekstra attigi kaziklar borcum var diyerek cektirdigi.ilk firtina 3 sene once bir yilbasi gecesinde koptu kadinla konustgunu duydugumuzda annem fenalasti.yilbaslarindan nefret ediyorum o gunlerde sadece aglamak istiyorum...
geçen gün annemle kadın karşılaşmış ve kadın ''merhaba'' demiş anneme düşünebiliyor musun?annemin eli ayağı boşalmış.''senin gibi o..larla işim yok benim'' demiş.kadın babamın kaldığı eve doğru gitmiş.hala aynı tas aynı hamam yani...ben evlendim ele güne karıştık hala bildiklerini okuyorlar.küçük bir yerde yaşıyoruz tanınan insanlarız yaşadığımız yerde.çok merak ediyorum kaç sene daha sürecek...bu kadın bize yaşattıklarını ödeyecek mi?Kiyamamcok kotu olmus cok uzuldum sizin adiniza neler yasatmislar size. Benim bir arkadaşiminda basina geldi. 2 aile surekli beraberlerdi. Kadin arkadasimin kocasıyla iliski yasamaya baslamislar. Arkadaşımdan ayrıldı o kadinda kcocasindan ayrildi ve evlendiler. Cok itici gurur ve guven kirici kotu bir durum.
geçen gün annemle kadın karşılaşmış ve kadın ''merhaba'' demiş anneme düşünebiliyor musun?annemin eli ayağı boşalmış.''senin gibi o..larla işim yok benim'' demiş.kadın babamın kaldığı eve doğru gitmiş.hala aynı tas aynı hamam yani...ben evlendim ele güne karıştık hala bildiklerini okuyorlar.küçük bir yerde yaşıyoruz tanınan insanlarız yaşadığımız yerde.çok merak ediyorum kaç sene daha sürecek...bu kadın bize yaşattıklarını ödeyecek mi?