- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi NamelessMember
Cok yakin bir arakadasim boyle bir olay yasadi. Ve bu arkadasimin daha 18 yasindayken sevgilisi oldu diye babasi neler etmisti dovdu saydi sovdu namusumu iki paralik ediyorsun dedi eve hapsetti resmen. Aradan 6 yil sonra ayni senin ki gibi babasindan suphelenen arkadasim takibe aldi faceden kadinlarla görüşmeler viberden fotograflar canli konusmalar falan sok oldu. Onun da annesi kanser atlatmisti ve soyleyemem dedi. Surekli kafasında kurdu kurdu bir cozum bulamadi ve bir gun pat diye cikti babasinin karsisina. Adam ilk basta inkar etmis ama arkadas herseyin delilini saklamis. Demis bak bunlara adam itiraf etmis. Arkadas hep karsisina cikip yuzune tukurup hic bir laf etmeyecegim derdi. Ama o an sinir krizi gecirmis ve agzina geleni saymis. Sen bana zamaninda ahlak dersi veriyordun bu mu senin ahlakin benim iki paralik ettigim namusun bu muydu falan diye. Adam savunmaya gecmis ben kimseyle oturup kalkmadim sadece sanal alemde konustum bu aldatma olmaz metres mi tuttum sanki falan demis. Arkadas iyice cildirmis ve agzina geleni saymis cikmis. Sonra adam 2 gun sonra basladi sen ne bicim evlatsin ben senin babanim sen kimsin de bana hesap soruyorsun haddini bil falan diye. Kiz daha fazla kendini yipratmamak icin he sensin deyip kapatti konuyu ama babasiyla arasindaki muhabbet asla eskisi gibi olmadi. Yuzune bakmak elini opmek icimden gelmiyor derdi hep. Allah yardimcin olsun cok zor bir durum. Ben o zaman arkadasimin babasi olmasina ragmen cok kotu olmustum. Gunlerce etkisinden kurtulamadim. Adam bu olayin uzerne internetle olan ilgisini tamamen bitirmis. Sen de babani al karsina konus ama bence sakinligini koru. Koru ki onun uste cikacagi birsey olmasin. Sadece bir cift laf soyle ve o ömrü boyunca onu icinden atamasin.