Babannemi sevemiyorum

Ben de çocuklarımın babaannesini hiç sevmiyorum. Görmek dahi istemiyorum

Siz de sevmemekte haklısınız.
Annenize üzüldüm, onca şeyi yaşatan insana bakıyor şimdi. Muhtaç olmuş eline düşmüş.
Ha sevaptır iyidir hoştur ama işte ağır gelir.
Zaten böylesi şeytanlaşmış bir insana bakmak da sevap mıdır bilemem. Sadece üzücü anneniz için.
Artık ne şekilde olursa olur Allah annenizin hakkını o kadında bırakmasın daha fazla ona muhtaç etmesin diyeyim.
İşte bazı insanlar böyle hiç düşmem sanır.

Bak bu konuda hem fikiriz ben de olsam bakmam ki benim babam alıp baktırmadı anneme ki benim zaten engelli kardeşim var en başta ben karşı çıkardım. Normalleştırmedim eski kadınlar o kadar yaşlı yaşı büyük diye içine atıp saygılı olayım kafasındaydılar şimdi ki gibi değil tabi ki normal değil ben orda hani bu kadar ezılmelerıne eziyet çekmelerıne rağmen çoğu kadın böyle insanlara bakıyor bu bile güç gerektirmez mi o psikolojiyle çoğu kişi yapamaz bu yüzden öyle dedim yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz

Yav he he babanne deyin ara ara başına kalkın yaptıklarını bizde seni gönderelim mi o çok.sevdigin gelinlerinin yanına ha ne dersin diyin :) kötü bir insanım sanırım ben kalk başına be dur dur kalk çeneniz mi asıncak

Güç degil. Bir tür stockholm sendromu ve daha çok toplumsal baski. "El ne der" çok önemli bir motivasyon ne yazikki birçok kadin için. Sindirilmisliktir. Baze kadinlar sadece çekmeyi biliyorlar. Hayatlari bundan ibaret. Herkes tarafindan ezilersin, ezilmeyi normal karsilarsin

Ki ben toplumun yozlaştığını düşünüyorum evet bizim değerlerimiz var büyüklere saygı sevgi vs ama bazı konularda islamiyette var diye kadına her türlü psikolojik baskı her şeyde hizmetçi muamelesi yapılmasına karşıyım çünkü dinimizde böyle bir şey bile yok insanlar işlerine ne geldiyse arap kültürünü benimsemişler ve san ki bizim dinimizde bunlar var sanıyorlar en üzücüsü. Bizim kültürümüzde kadın değerlidir üstün tutulur kendi kültürümüzü bırakıp başkalarının kültürünü benimsemez çok acı

İşte herkesin ailesi mükemmel olmuyor benim babam kaç kardeşlerdi ama en küçüğü diye her haltı ona yaptırdılar onların durumu iyiydi babam memurdu zar zor geçinirdik birikimimizi yinede yaşlılar halamlara yakın evlerını yaptırdı biz de yapma etme ortak yap barı onlarda evladı dedık ama yapmadılar biz verdık onlar yapmıyor ben de mi yapmıyım dedi neyse dedık ılerde öldüğünde vicdan azabı çekmesin keşke demesin diye. Ki yaşlı bakım paralarını alıyorlardı bakmıyorlardı araba aldılar hastanelık oldu ta istanbul dan babamı aradılar doğu ya gitti hastaneye götürmek için Şimdi dedem vefat etti dedem iyiydi ama babannem tam bi cadaloz tek acıdığım gittiğimde armut toplamış getırmıştı yaşlıya karıncalıydı bı ınsan tuhaf oluyor ya o ınsan bu muydu bu hale mi düştü diyorsun

Bazen lafı açılıyor eskilerin ama kendindrn öyle bir bahsediyor ki sanki melek. O yüzden öyle ettin böyle ettin diye birşey söylrmiyoruz. Kabul etmeyecrk daha beter sinirlerimiz bozulacak. Zaten yaşlılarda bi algı var ne olursa olsun "gelin beni bakmak zorunda"
O da böyle.

Kimse istemiyor ki. Hepsi bir bahane buluyor. Hatta bir tanesi bursada oturuyor deprem olur seni çıkartamayız gelme bile demişti . bahane çok onlarda :)

Insaniz hepimizin basinan böyle bir sey gelme olasiligi var o yüzden birsey yazmak cok zor
Ben de Allah affetsin beni ama esimin annesini gercekten sevmiyorum
Ama yaslaninca mecbur bakacagim gibi görünüyor, ama nasil bakarim orasini da Allah bilir
Asla konusabilecegimi sanmiyorum, yemegini verip bakimini yaparim ama konusmam
Insan yerine koymam el gibi bakarim
Hamileyken tek o vardi ama aylarca ac kaldim
Eve kavga etmeye gelirdi esimle, insan bir corba yapar dimi
Gecen yine baya hasta olduk, esim de öyle oldu kayinpederle geldi .bulasiklari kayinpedere yikatti, ben utandim
Sürekli acillerdeydik, o halde birakip gitmisti is yapmamak ici kocasini alip geldi isten geldi bizim evde calisti adam
Giderken de hamburger menüsü alip biraktilar, cocuklar birsey yiyemedi pisiremedigimden
Iki gün bizde kaldilar ama evde birsey pisirmedi, mide bulantisindan zaten birsey yiyemiyorduk öyle yine aclik günlerime geri döndüm
Benim bildigim hasta insanin evine gidip kaliyorsan bari yemegini pisir, cocuklarini doyur ki kendi torunlarin
Esim de öyle hastaydi ki doktora bari birakir diye bekledim, basip gitti, arabayi nasil kullandi diye aklim cikti evde
Ki vuruyordum az daha dedi, yüksek atesle gitti doktora
simdi ben bu kadina nasil bakarim düsünün
Asagi yukari böyle bakarim ama yemek pisiririm o kadar da degil
Allah elimize düsürmesin, beni onunla sinamasin daha fazla, en büyük dualarimdan biri bu

Yüzünüzü yırtıp babaannenize aynen şöyle deyin.o cok sevdigin üstüne titredgn torunların ve gelinlerin senle ilgilensin de.rüzgar eken fırtına biçer de.bunu annen diyemez sen de.artı annenize helal olsunn yinede bakıyo eve alıyo

babaanenizin yüzüne o olayları vurun ve evinize almayın

ben olsam; onun hakettiği gibi değil, bana yakışan şekilde davranırım. zor olan ama olması gereken bu...

ve ayrıca o olmazsa bende olmazdım.

ben olsam; onun hakettiği gibi değil, bana yakışan şekilde davranırım. zor olan ama olması gereken bu...

ve ayrıca o olmazsa bende olmazdım.
Kime göre,neye göre olması gereken bu??
Ayrıca"o olmasa bende olmazdım"nasıl bir avuntudur allasen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…