• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası beni oyalamış galiba :(

Sarhoş olup olmaması tecavüz gerçeğini değiştirmez. Durumunuza çok üzüldüm ama zorla evlenmeye çalışmak gibi bir durum olmuş. Olan olmuş artık belli ki adam seni istemiyor

Inanamadim okuduguma
Saka misiniz siz?
Tecavuzcunuzle evlenmek mi istiyorsunuz?
Ve bunu babasina mi soylediniz bide
Valla bu bdv de nelere duyacagiz daha
Soklardayim

Insan tecavuzcusuyle evlenmek ister mi hic allah askina ?

Muhtemelen evlenmek icin birlikte oldunuz ya da birliktelikten sonra pisman oldunuz....

Yapmayin. Kendinizi bu kadar kucuk dusurmeyin.

Eski sevgilimle istenmeyen şeyler yaşandı benim rızam dışı.(sarhoştu) Durum sonrasında benimle evlenmek istediğini henüz hazır olmadığını söylemişti zaman geçti hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı bana hiç bir şey söylemiyordu ailesine anlatmaya karar verdim babasına durumu ima ettim gerekeni yapıcağını söyledi bana ben onları sıkıştırmamak için şuan evlilik düşünmediğimi söyledim. Onlar küçük bir şehirde yaşıyor.ben büyük bi şehirde. Son zamanlarda babası ilgisiz davranmaya başladı ve konuşamıyoruz bana dönüş yapmıyor artık. Oğlununsa haberi yok ailesinin bildiğinden. Bence söylememişler benim düşüncem. O başka bir şehirde çalışıyor. Mesaj atıyor ama birşey yok ortada. Olmıcaksa artık mesaj atma konuşmayalım vs tarzında mesaj attım. Bana ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ailemin bana yaşattığı hayatı yaşatamıcağını bu durumdan mutsuz olduğunu ifade etti. Klasik bir bahane gibi gözükse de öyle değil beni ailemi baya bi zengin sanıyor,kendini de küçük görüyor galiba ve eğitim farkı da olunca ben üniversite mezunuyum o değil. Bunlar öyle düşünmesi için haklı. Ona gerekli açıklamayı yaptım. Uyumuştu sanırım cevap atmadı ertesi günde cevap gelmedi bende 1 gün müsade ettim üstüne gitmiyim kafasını toplasın diye mesaj atmadım birazdan mesaj atıp düşüncelerini sorucam ona. Babasıyla en son konuştuğumuzda artık bana kesin bişeyler söylemesini istediğimi yavaş yavaş aileme söylemek istediğimden bahsettim.şuan parası yokmuş öyle dedi bana.bu bahane mi acaba beni istemiyorlar mı diye düşündüm ama maddi sıkıntısı da olabilir dedim birşey demedim yine.düşüncelerini merak ediyorum niyetlerini çözemiyorum ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım artık yapamıyorum :KK43: 8 ay olucak babası öğreneli dediğim gibi ben sıkıştırmak istemediğim için birşey demedim onlara ama artık birşeyler olsun istiyorum ciddi bişeyler duymak istiyorum ağzından. bugün aradım babasını cevap vermedi.sonrasında da dönüş yapmadı.yarın tekrar arıcam muhtemelen yine cevaplamıcak :KK43: ben bunu tek başıma çekmek istemiyorum gerekenin olmasını istiyorum gerekirse aileme anlatırım bunu ne kadar istemesem de. Sizce ne olur bu durumda iki aileler , sonuç ne olur? Babasına beni zor durumda bıraktığını artık aileme de bahsetmek zorunda kalıcağımı şeklinde bir mesaj atarsam yanlış mı olur? Yani kötü niyetle değil,gerçekten zor durumda kaldığım için yazıcam.ben onunla evlenmek istiyorum.lütfen bu konuda çözüm önerilerinize desteğinize ihtiyacım var :KK43: okuduğunuz için teşekkürler
Ne çözüm önerisi arkadaşm adam evlenmek istemiyor kendini yamar gibi babasına söylemişsin birde şu cinselliği kaldıramayacaksanız yaşamayın ya sizinle evlenmek zorunda değil sizde sizi istemeyeni hiç istemeyin biraz gurur tavsiye ediyorum

Sarhoştu isteğim dışı oldu diyorsunuz sonra da böyle bir adamla evlenebilmek için babasını araya koyup evlenmeye çalışıyorsunuz olmuyor aileme söylücem diye tehdit ediyorsunuz.Evet istenmiyorsunuz çok belli değil mi?

sizinle görüşmüyor tele bakmıyor zorla mı evleneceksiniz ve zorla tehdit ederek evlendiğiniz kişiyle mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama isteğimiz dışında birlikte olduğunuzu sanmıyorum koz olsun evlensin diye olmuş çok belli yoksa sarhoş insanla aynı evde ne işin var ya da zorla sahip olan insanla ne işin var?

İstem dışı bir ilişki gibi gelmiyor okunduğunda. Adamın sarhoşluğunu mu kullandınız yoksa diye bile geldi aklıma. Birde ailesine falan söylemişsiniz.. herşey bi bekaret değildir yahu ilerde sevecek kabul edecek bir adam çıkar karşınıza belliki adam istemiyor.

Kardeşim sen ruh hastası mısın ? Adam sana zorla sahip olmuş babasını arayıp evlenmek istiyorum oğlunuzla diyorsun.Aklını başına devşir hayatını mahvetme

Konunun girişini 5 kez okudum. Şaka mı bu? Şakaysa çok kötü bir şaka? Farkında mısın acaba sen tecavüze uğramışsın. Anladığım kadarıyla olayın vehametini kavrayamadın. Bu kabul edilemez bi şey

Nasıl ya... :KK57: Bu kişilik sana tecavüz etti ve seninle evlenmesi için ailesini mi araya sokmak istiyorsun?

Yaşadığın şeyin tecavüz olduğuna emin misin? Zira normal bir kadın kocası bile olsa zorla ilişkiye girildiğinde o kişiden tiksinir, nefret eder, yüzünü görmek istemez. Sizin durumunuzda pek tecavüz gibi durmuyor açıkçası.

tecavüzcünle bu kadar evlenmek istyorduysan şikayet etseydin. devlet evlendiriyor.
:KK70:
Umarim gerceklik payi yoktur...gundemi pek takip etmiyorum..

Konu sahibi..
Tecavuz mi edildin ne demek istiyorsun anlamadim. En iyi sen bilirsin..ama yasin kac?
Babasina hangi cesaretle soyledin yaw..
Gelin beni isteyin beni alin demek istedin resmen boyle birsey yaparak.. :olamaz:

Kendine saygi duy lutfen. Kendini sev. Ve seni sevmeyen saygi gostermeyen erkegi hayatindan cikar.

Inanamadim okuduguma
Saka misiniz siz?
Tecavuzcunuzle evlenmek mi istiyorsunuz?
Ve bunu babasina mi soylediniz bide
Valla bu bdv de nelere duyacagiz daha
Soklardayim

Komaya girmeye ramak kaldı...
Sessizce tüm yorumları okuyorum...

İçimden çok şey yazmak geçiyor ama değer mi bilemedim...:silah:

İffet diye bir film vardı , onu hatırladım okuyunca.Böyle şeyler anca filmlerde olur zannederdim çünkü.Şoke olmuş durumdayım şu anda.Nasıl bu kadar rahatsın , aklım almıyor.Normal bir insan o olaydan sonra ortalığı ayağa kaldırırdı.Hadi çekinmiştir , korkmuştur dicem de çekinen bir tip de değilsin belli adamın babasına söyleyebildiğine göre açık açık.Lütfen bir doktora görün , terapi al.Paranı terapiye yatır gerekirse.Hayatınla kumar oynuyorsun.Kendine gel.

Bu kadar evlenmek istediğiniz halde adamın babasına böyle bişey ima edip(ki hayalgücümü zorladım ama bu nasıl ima edilir yinede bulamadım) hemde şuan evlenmeyi düşünmüyorum demeniz biraz tezat olmamış mı?

Bir de babasına nasıl güvendin , orası da ilginç.Babasının oğlu derler bilir misin? Belki babası da öyle biri.Bu ne rahatlık ?! Ayrıca sarhoştum bahanesine de inanmıyorum.Sarhoşken insanın gerçek hali ortaya çıkar maske düşer kendini kontrol edemediği için.Seninkinin de maskesi çıkmış sadece , gerçek hali bu işte.Böyle bir adamla mı evlenmek için bu kadar ısrar?

bunuda devlete baglamıslarya ..helal olsun.:))bu devlet neymıs boyle..sızler hıc devletın koruması altında olan genc kızları cocukları tanıdınızmı...hangi şartlarda bakılmaya calıştıklarını arastırdınızmı..yalan yanlıs bılgılerle ulkenızı kotuleyecegınıze. bırşeylerde madem sız yapın...şefkat evlerının nerden nereye geldıgını gidinde bır gorun...ranzalara tepıştırılen cocuklar sımdı sadece5 cocuga ozel daıre tutuluyor ve en az 3 bakıcı annelerı oluyor...hatta bunu kullanıp devlet benden ıyı bakıyor diyipte onlarca cocuk devlete bırakılmazdı...devletı bırakalımda bızım bu cahıllıgımız ne olcak...adam 3 cocuk devlete bırakmıs...ordan gıtmıs ıkı cocuk yapmıs onubırakmıs baska yerden yapmıs...su halk bırazda bılınclense..burda sahıt olmuyormuyuz siddet goruyor halada kocamda kocam diyor..ne yapsınd evlet zorlamı kadını ayırsın...maddıyatım ıyı meslegım ıyı ama sıddet goruyorum...ama seviyorum diyıor...valla avrupadakı su katı kurallar bizde olsa...sokaga tukurene ver cezanı..parkı batırana ver cezanı...ama ozgurluk naraları atan olur ıste.

Zorla olan bir birliktelik yaşamışsınız fakat buna dair hiçbir duygu belirtisi göremedim yazdıklarınızda. Çok normal bir şeymiş gibi yazıp geçmişsiniz. Bu sizde bir travma yaratmadı mı ya da görmezden gelerek mi aşmaya çalışıyorsunuz acaba bu durumu.. Lütfen babasını aramayın, bu şahsı da aramayın. Her şeyi bir kenara bırakın ve öncelikle yardım alın. Sağlıklı ve tutarlı bir ruh hali göremiyorum maalesef..

:KK70:
Umarim gerceklik payi yoktur...gundemi pek takip etmiyorum..

Konu sahibi..
Tecavuz mi edildin ne demek istiyorsun anlamadim. En iyi sen bilirsin..ama yasin kac?
Babasina hangi cesaretle soyledin yaw..
Gelin beni isteyin beni alin demek istedin resmen boyle birsey yaparak.. :olamaz:

Kendine saygi duy lutfen. Kendini sev. Ve seni sevmeyen saygi gostermeyen erkegi hayatindan cikar.

gündemle ilgisi yok. uzun yıllar önceden beri var.

Eski sevgilimle istenmeyen şeyler yaşandı benim rızam dışı.(sarhoştu) Durum sonrasında benimle evlenmek istediğini henüz hazır olmadığını söylemişti zaman geçti hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı bana hiç bir şey söylemiyordu ailesine anlatmaya karar verdim babasına durumu ima ettim gerekeni yapıcağını söyledi bana ben onları sıkıştırmamak için şuan evlilik düşünmediğimi söyledim. Onlar küçük bir şehirde yaşıyor.ben büyük bi şehirde. Son zamanlarda babası ilgisiz davranmaya başladı ve konuşamıyoruz bana dönüş yapmıyor artık. Oğlununsa haberi yok ailesinin bildiğinden. Bence söylememişler benim düşüncem. O başka bir şehirde çalışıyor. Mesaj atıyor ama birşey yok ortada. Olmıcaksa artık mesaj atma konuşmayalım vs tarzında mesaj attım. Bana ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ailemin bana yaşattığı hayatı yaşatamıcağını bu durumdan mutsuz olduğunu ifade etti. Klasik bir bahane gibi gözükse de öyle değil beni ailemi baya bi zengin sanıyor,kendini de küçük görüyor galiba ve eğitim farkı da olunca ben üniversite mezunuyum o değil. Bunlar öyle düşünmesi için haklı. Ona gerekli açıklamayı yaptım. Uyumuştu sanırım cevap atmadı ertesi günde cevap gelmedi bende 1 gün müsade ettim üstüne gitmiyim kafasını toplasın diye mesaj atmadım birazdan mesaj atıp düşüncelerini sorucam ona. Babasıyla en son konuştuğumuzda artık bana kesin bişeyler söylemesini istediğimi yavaş yavaş aileme söylemek istediğimden bahsettim.şuan parası yokmuş öyle dedi bana.bu bahane mi acaba beni istemiyorlar mı diye düşündüm ama maddi sıkıntısı da olabilir dedim birşey demedim yine.düşüncelerini merak ediyorum niyetlerini çözemiyorum ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım artık yapamıyorum :KK43: 8 ay olucak babası öğreneli dediğim gibi ben sıkıştırmak istemediğim için birşey demedim onlara ama artık birşeyler olsun istiyorum ciddi bişeyler duymak istiyorum ağzından. bugün aradım babasını cevap vermedi.sonrasında da dönüş yapmadı.yarın tekrar arıcam muhtemelen yine cevaplamıcak :KK43: ben bunu tek başıma çekmek istemiyorum gerekenin olmasını istiyorum gerekirse aileme anlatırım bunu ne kadar istemesem de. Sizce ne olur bu durumda iki aileler , sonuç ne olur? Babasına beni zor durumda bıraktığını artık aileme de bahsetmek zorunda kalıcağımı şeklinde bir mesaj atarsam yanlış mı olur? Yani kötü niyetle değil,gerçekten zor durumda kaldığım için yazıcam.ben onunla evlenmek istiyorum.lütfen bu konuda çözüm önerilerinize desteğinize ihtiyacım var :KK43: okuduğunuz için teşekkürler
Sirf sevistin diye mi evleneceksin

Back
X