Babası kızım

Bence o cocugun babasini gormeye hakki var. Siz gorusmuyor olabilirsiniz. Ama bosanma asamasinda iseniz avukatlar bir sekilde ulasir. Konus adamla. Kizin seni tanimak istiyor de. Kucucuk cocugun hayatiyla oynama. En azindan tanisin. Zaten ilgisiz bir adamsa cocuk da vazgecer 3-5 yil sonra.

Kardeşim kızı 20 günlükken eşinden boşanmıştı. O adi herif de kızını aramadı sormadı. Kızını 12 yaşındayken görmek istedi yeğenim kabul etmedi. Geçenlerde yine ortaya çıkmış görmek istiyormuş. Yeğenim 18 yaşında şu anda. Büyürken çok üzüldü hala da üzülüyordur eminim ama hiç dile getirmiyor. Sizi de zor zamanlar bekliyor ama ağlamayın güçlü olun ki bebeğiniz de sizden kuvvet alsın.

Eşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Bir bucuk yil gecmis artik yolunuza bakmaniz gerek! Evladiniza gucsuz bi anne degil hem analik hem yeri gelince babalik yapan bi anneye ihtiyaci var. arastirirsaniz mutlaka belli kurumlardan yardim alabilirsiniz. Aglayinca dertler cozulse keske ortalik sel gotururdu be canim!

Back
X