- 8 Kasım 2017
- 13
- 4
- 16
- 31
- Konu Sahibi Sustum1453
Bizim evde kimse babasının lafını etmez çevremde kezza etmez benim üzüldümü bildikleri için hiç bişey söylemezler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pedagog yardımı bebek için.sizin içind e psikolojik destekNasıl bir yardım piskolejik olarak mı
İçim acıdı... ne yazık ki bazı erkekler baba olmayı asla haketmiyor .. 2 yaşında bir meleğin üzülmesine bir baba nasıl müsade edebiliyor anlamak zor ... bence kızınız için ağlayacağınıza sevinmelisiniz... böyle baba olmaz olsun yerinizde olsam tazminat talebinde bulunurdum... öyle insanların hayatını mahvedip çekip gitmek böyle kolay olmamalıEşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Ne istese alıyorum ama baba istyo onu alamamki
Gorusmedigi daha iyi. Cocuklar arada kaliyor allak bullak oluyorlar. Boylesi daha iyi bence istediginiz gibi buyur. Cocukta bir sure sonra alisiyor zaten. Ben ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Ne maddi ne manevi hic destegi olmadi. 13 14 yasina geldiginde sormaya basladi herseyi. Bende arkadasima anlatir gibi her sorduguna durutce cevap verdim. Simdi 22 yasinda hersey yolundaEşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
2 yaşında babasının boşluğunu hissetmesi için çok erken geldi bana , siz kendi kendinizi mi üzüyorsunuz acaba ? Babası yok ama anneannesi var dedesi varEşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Sürekli baba dio gerçekten babama baba demek istedi o dede annecim dedim şimdi de onu sürekli söylüyor baba degil dede baba degil dede2 yaşında babasının boşluğunu hissetmesi için çok erken geldi bana , siz kendi kendinizi mi üzüyorsunuz acaba ? Babası yok ama anneannesi var dedesi var
Benim ondan maddi hiç bir isteğim yok mahkemede bile talep etmedim kızıma üzüldüm için ağlıyorum
Ne istese alıyorum ama baba istyo onu alamamki
Canım benim .. sen ona sevgini eksik etme , inşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu dönemi . Başında baba olmaması kötü babadan iyidir benceSürekli baba dio gerçekten babama baba demek istedi o dede annecim dedim şimdi de onu sürekli söylüyor baba degil dede baba degil dede