Babası kızım

Bizim evde kimse babasının lafını etmez çevremde kezza etmez benim üzüldümü bildikleri için hiç bişey söylemezler

Öncelikle neşeli bir ömrü olsun prensesinizin...
Acil olarak bir pedagogdan yardım almaĺısınız çünkü yaşı büyüdükçe akranları ile etkileşim başladıkça önlem alınmazsa bu krizler daha da büyük bir hal alıyor.
Bir de " Baba eh di mi?" diye çevredeb etkilenerek soruyor olabilir. Mümkün mertebe babası haķķinda ķötu konuşmasın yanında.

Hiç baba görmemiş çocuk 1.5 yıldır, e zaten 2 yaşında diyorsunuz, bu çocuk baba kavramını henüz bilemez ki.. Kreşe, okula gitse tamam da, aksi takdirde nasıl oluyor anlamadım.

Hiç üZülmeyin asıl görüşse daha çok üzülür. ilgisizliğini hissettiğinde yaşayacağı üzüntü, emin olun olmamasının yanında hissettiği acıdan daha çok olacaktır. belki karışık yazdım ama anlamışsınızdır umarım

Biraz sacma olmus bence bu cocuk 2 yasında ne anlar hanı sımdı ayrılsanız amenna babayı tanır bılır ama nebılım hanı cevredende etkılenebılecek yasta değil

Eşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
İçim acıdı... ne yazık ki bazı erkekler baba olmayı asla haketmiyor .. 2 yaşında bir meleğin üzülmesine bir baba nasıl müsade edebiliyor anlamak zor ... bence kızınız için ağlayacağınıza sevinmelisiniz... böyle baba olmaz olsun yerinizde olsam tazminat talebinde bulunurdum... öyle insanların hayatını mahvedip çekip gitmek böyle kolay olmamalı

Bende seninle ayni yasta ayrildim kizimda ayni yastaydi kizinla.evet baslarda soruyor ama alisiyor buyudukce dogal bir durum oldugunu anliyor
Anne baba ayrilabilir bunu idrak ettikten sonrada babasinin ilgisizliğini umursamiyor bile.

Eşimden 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanıyoruz ben ailemle yaşıyorum 2 yaşında kızım var babasını soruyo sürekli tanımıyo ama istiyo eşimle eşimin ihaneti yüzünden ayrıldım ve eşim benle görüşmedi için kızımı da görmüyor gelmiyor görmeye aramıyo sen ara diceksiniz numarası yok ailesiyle de görüşmüyo napıcam bilmiyorum 24 yaşındaym çok çaresizim ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Gorusmedigi daha iyi. Cocuklar arada kaliyor allak bullak oluyorlar. Boylesi daha iyi bence istediginiz gibi buyur. Cocukta bir sure sonra alisiyor zaten. Ben ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Ne maddi ne manevi hic destegi olmadi. 13 14 yasina geldiginde sormaya basladi herseyi. Bende arkadasima anlatir gibi her sorduguna durutce cevap verdim. Simdi 22 yasinda hersey yolunda

2 yaşında babasının boşluğunu hissetmesi için çok erken geldi bana , siz kendi kendinizi mi üzüyorsunuz acaba ? Babası yok ama anneannesi var dedesi var

Hepiniz den allah razı olsun derdimi anlatınca rahatlarım gerçekten doluydum ve bir arkadaşı bu yaşta nasıl ister diyo çevresindekilerin babası var ve benm evde babam var baba nedemek merak ediyo izlediği çizgi film de bile baba var sizce nasıl istemesin bende diorm böyle baba olmaz olsun ama kızıma bunu anlatamamki keşke anlasa ve evlilik şuan çok uzak çünkü korkuyorum tekrar aldatılmak ağır gelir çünkü bu durumu çok zor atlattm piskolejik destek aldm

Babalık yada nafaka davası açın bence burnundan gelsin fitil fitil duygusal olarak bakmıyor parasal olarak bı ise yarasın baba olacak şahıs

Asla aramayın. Siz annesiniz babası değilsiniz çocuğunuzun. Babası ile hiç görüşmeyen çocuklardan daha acısı annesinin ısrarı ile babası görüşen çocuklar. Çocuk arıyor geleceğim diyor babalar gelmiyor bir iki üç beş. Çocuk kendini değersiz hissediyor.
Size düşen biz baban ile boşandık ve o biraz uzakta çalıştığı için gelemiyor demek olabilir. Senin baban bir melektiye bağlamadan . Sormadığında da hiç bahsetmeyin.
Ayrıca neden maddi talebiniz olmadı. Babası çocuğun nafakasını versin. Kendi adıma çocuğuma gelen nafakaya çok şükür ihtiyacım yok. Ama babasında duracağına çocuğum için biriksin. Minicik bebeği düşünmeden size bu zor günleri yaşatan insanda duracağına sizde dursun.
Ayrıca merak etmeyin çocuklar bizden daha güçlü. Kreşten gelip kızım babasını sordu. Aynen size söylediğimi anlattım. Ertesi gün kreşten alırken döndü yanındaki çocuğa " hii benim babam varmış. Ama anlaşamamışlar boşanmışlar" dedi.
Dipnot: babalar sonradan dönüp buluyorlar çocuklarını. Siz dertlenmeyin lütfeen. Sadece o zaman geldiğinde sinirlerinize hakim olun. (Çünkü babanın iddiası yavrum seninle görüştürmediler olacak).
Bende ne dertleymişim.
Sevgilerle

Sürekli baba dio gerçekten babama baba demek istedi o dede annecim dedim şimdi de onu sürekli söylüyor baba degil dede baba degil dede
Canım benim .. sen ona sevgini eksik etme , inşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu dönemi . Başında baba olmaması kötü babadan iyidir bence

Back
X