Babasına kızıp eve gelmeyen eş ve bu evlilik artık bitiyor

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar bilirsiniz beni geçende konu açmıştım

Bugun eşimle kp gene kavga etmiş arazi yüzünden. Ne oldu ne bitti detaylı bilmiyorum konuyuda uzatmiyim. Eşim anlattığı kadarıyla, Baya saymış sövmüş küfürler etmiş . bana dediği " ben artık onların evine gelmiycem beni biraz bekle ev filan tutup gidicez , sana bişey diyemem senlk hiçbişey yok Allah var haklısın beni bile bıktırdılar artık gidcez herşey onlarn olsun bilmem ne gibi şeyler söyledi. Sanırım kp tarafından kovuldu gene. Telefonu kapandı. Hâlâ gelmedi. Ve ben sinirden çatlamak üzereyim. Eşyalarımı toplayip babamı aramamak için Kendimi zor tutuyorum birine patlıycam. B*k var gibi ortak işe soktular eşimi şimdide zehir ettiler o gerizekalı zaten ben anlamıyorum neyin havalarına giriyo yok evlerine gelemem bilmem ne diye ve nası bizi düşünmeden gelmiyo?
Kp her zaman gelir bana anlatırdı olanı biteni.bugun gelmedi . Eşim sana gelir bişey soylerse "sizin yüzünüzden huzurumuz kalmadı bıktım filan de diye de beni tembihliyo.

allah'ım sinirimden çatlıyorum 5 yıldır evliym ilk defa böyle bişey oldu aptall onun yuzunden huzur diye bişey kalmadı eve gelmemek ne eve gelmemek.. 5 kurus para yok cebinde bişey yok . napıcam nası davranıcam bilmiyorum artık kv yi ariycam simdi hepsine saydırıcam onun başının altından cıktı kocasıyla oğlu geçinmiyo hâla ortak olmak için geberiyo yarın da gelirse aynen söylüycem bunları sustum sustum bikerede benden cıksın kavga bakalım...

Açmıyor mu telefonunu?
Sakinleşin. Sonra karar verirsiniz.

Canım yaaa ne diyeyim bilemedim. Kuyrugu dik tutmak diye bir deyim var ya, esin tam da o deyime uyuyor. Sizi almadan nereye gidiyormuş acaba?

Canım yaaa ne diyeyim bilemedim. Kuyrugu dik tutmak diye bir deyim var ya, esin tam da o deyime uyuyor. Sizi almadan nereye gidiyormuş acaba?
Kesinlikle öyle canım bende bunu anlamadım ağzında bi laf onların evine gelmem ee bu evde esin 2 cocugun var onları bırakıp nereye Allah bilir eminim ki şuan arabada yatıyor. Sinirden kendmi yolucam şimdi. Annesi Babasi zaten heh şimdi 2 saydıriyim yarın bişey olmamış gibi devam ederiz nede olsa kafasında . Amaçları ne anlamıyorum yarın konuşucam gerçekten kv kp hangisi denk gelirse

Kp arayıp sorsanız.
Önce eşinizle bir konuşun.
Sonra gerekirse gemileri yakarsınız.
Aslında düşünüyorum arasammi acaba? Yatıyolar ama, Napıcam şaşırdım ya insan gibi konuşulmuyo ki bugun böyleler yarın kendi kendilerine barışıyolar eşimle özellikle kp

Aslında düşünüyorum arasammi acaba? Yatıyolar ama, Napıcam şaşırdım ya insan gibi konuşulmuyo ki bugun böyleler yarın kendi kendilerine barışıyolar eşimle özellikle kp
Evet aranız bozukmuş ama evlatlarını merak ederler herhalde.
Allah yardımcınız olsun.

Sen şimdi sakinleş. Bağır çağır konuşma sakın. Çünkü yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler. Eşinle de net bir şekilde konuş. Bir daha böyle bir şey yaparsa babanı arayacağını söyle.

Şu an bunu yasamis olmayı çok isterdim,kocam beni arayıp bekle ev bulup gidecez dese sakin olun sizin için guzel günler.cok yakın.
Yaa inşallah keşke canım ama ben çözemedim bunlari ve iki gun sonra hicbişey olmamış gibi devam edicekler diye sinirlerim zıplıyor keşke şurdan kurtulabilsek

Yaa inşallah keşke canım ama ben çözemedim bunlari ve iki gun sonra hicbişey olmamış gibi devam edicekler diye sinirlerim zıplıyor keşke şurdan kurtulabilsek
Sen olaya dahil olma ama esininde vazgeçmesine izin verme. Bu fırsatı kacirma Allah yolunuzu açık etsin,huzurla sağlıkla.otiracaginiz bir kapı açsın inşallah.

Tamam canim, yarın kv yada kp gelirse konuşsam mı acaba bu arsa yuzunden huzur kalmadı artık filan diye? Yoksa her zaman ki gibi tepkisiz mi kalayım

Tamam canim, yarın kv yada kp gelirse konuşsam mı acaba bu arsa yuzunden huzur kalmadı artık filan diye? Yoksa her zaman ki gibi tepkisiz mi kalayım
Konuş ama bağırmadan, hakaret etmeden. Yani o esnada tansiyon yükselince kendini tutabilir misin?
Çünkü senin söylediğini çarpıtıp seni haksız çıkarabilirler.

Eşiniz bekar bir adam olsaydı böyle bir tavır alabilirdi ama şimdi bir eşi var sizi düşünmeden bu triplere girmesi bir acıdan da bencillik

Sen olaya dahil olma ama esininde vazgeçmesine izin verme. Bu fırsatı kacirma Allah yolunuzu açık etsin,huzurla sağlıkla.otiracaginiz bir kapı açsın inşallah.
Tamam Çok teşekkür ederimm amin ay insallah sizede nasip eder ❤ bide artık huzur bozan taraf onlar eşimin gözünde. Durup durup bişey çıkarıyolar. Bu yüzden biraz umudum var. Şu 1 haftadır bize gelen giden yok kv görümce filan eskisi gibi rahatsız etmiyo eşim tersleyip göndermişti pazar günü.Önceden bende de vardı biraz çok konuşuyodum filan ama simdi cok iyiydik eşimle yani daha yeni düzeldik sayılırken eve gelmemesi delirdim resmen..

Konuş ama bağırmadan, hakaret etmeden. Yani o esnada tansiyon yükselince kendini tutabilir misin?
Çünkü senin söylediğini çarpıtıp seni haksız çıkarabilirler.
Kv ye karşı tutamam ama kp ile daha sakin konuşabilirim sanırım canim,yada en iyisi yarini bekliyim o an ne gerekirse o şekilde davraniyim

Madem daha sonra hiçbir şey yok gibi davranıyorlar hiç kavgaya tutusmayin. Belki bundan sonra daha güzel bir sayfa açılacaktır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun

Madem daha sonra hiçbir şey yok gibi davranıyorlar hiç kavgaya tutusmayin. Belki bundan sonra daha güzel bir sayfa açılacaktır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet aynen öyle ama çok bunaldı artık buna eminim.. sürekli aynı.. ama yılanın başı kv o yapiyo herşeyi... Eşimde baya agır konusmuş küfüre kadar varmış iş ki ben oyle kolay küfür ettiğini duymadım bu zamana kadar. Evinizide arsanızıda ... diye başlamış . simdi lafını yiyip gelmek istemiyo heralde.ama beni böyle yoksayması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…