- 31 Mart 2022
- 22
- -1
- 36
- Konu Sahibi Strange_Story
-
Hayır. Hiçbirşey yapasım yok. O sıkıntılı biri herşeyiyle psikolojimi bozdu narsist zorba tipine bile sinir oluyorum onun zaten annemle boşanacaklar ama olan bana oldu psikolojik sorunlarımla uğraşıyorum.Çalışıyor musun, bı mesgalen yok mu, babanı sevmediğin için intihar düşünmek biraz sıkıntılı bı düşünce sanki, bi destek mi alsan, senin hayatından önemli mi yani
Hicbirsey yapmadan oturmaya devam edersen hicbirseyi de duzeltemezsin, hiçbir şeyden de kurtulamazsin. Kimse gelip sıkıldığın bu hayattan seni kurtarmayacak. Evlenip kurtulayım falan diyorsan da çok güvenme, yağmurdan kaçarken doluya tutulan binlerce örnek var. Kendini senden başka kimse kurtarmayacak.Hayır. Hiçbirşey yapasım yok. O sıkıntılı biri herşeyiyle psikolojimi bozdu narsist zorba tipine bile sinir oluyorum onun zaten annemle boşanacaklar ama olan bana oldu psikolojik sorunlarımla uğraşıyorum.
Kendisi sorunlu naptı etti evin içindekileri delirtmeyi başardı nefret ettimBende babamı sevmem ama sizin aranızdaki sorun nedir?
40 malesef hep bozuk psikolojiyle yaşadığımdan evlenemedim yaşımı göstermiyorum ama faydasızKaç yaşındasınız?
Ben varım b.ktan bir babaya sahibim.Kanser hastasıydı babam ve iyileşir iyileşmez annemi aldatı. Şuan dini nikah kıydığı bir kadınla ve paşa oğluyla gül gibi geçinip gidiyor. Olan kime oldu derseniz olan babam hariç hepimize oldu.milletin dilinden düşmüyoruz Allah’ın cezası mahalledeki kadınlar nispet yapar gibi anneme kocanı elinde tutamadın diyorlar. Ayrıca baba tarafıyla yan yanayız nerdeyse ve her gün onları görmek zorunda kalıyoruz. Geçen hafta psikologla görüştüm kadının yanında hüngür hüngür ağladım.Ayakta durmaya çalışıyorum babam olacak kişide keyif yapıyorBaba bile demek fazla sinir hastası etti aynı evin içinde hiç konuşmadan yaşıyorum dayanamıyorum bazen intiharı düşünüyorum
Kaç yaşındasınız? Okuyor ya da çalışıyor musunuzBaba bile demek fazla sinir hastası etti aynı evin içinde hiç konuşmadan yaşıyorum dayanamıyorum bazen intiharı düşünüyorum
Ayni durumdaydım evlendim hala babama karşı bir sevgim yok ama nefrette yok garip hicbirsey hissedemiyorumBaba bile demek fazla sinir hastası etti aynı evin içinde hiç konuşmadan yaşıyorum dayanamıyorum bazen intiharı düşünüyorum
Kırk yasında biri de babası ailesi ile aynı evde yaşamasın bir zahmet40 ama göstermiyorum okul hayatım bitti çalışma hayatımda bunalımdan çıkamıyorum
Nerde yaşayayım başka şehirde yaşadım 4.5 sene sağlık sorunum yüzünden döndüm hiç istemedenKırk yasında biri de babası ailesi ile aynı evde yaşamasın bir zahmet
Yine ayrı eve geç bence bir artı bir falan . İş yoksa işe girin. Ebeveynler yaşlanınca hiç çekilmiyor.Nerde yaşayayım başka şehirde yaşadım 4.5 sene sağlık sorunum yüzünden döndüm hiç istemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?