Babasından nefret eden varmı?

Strange_Story

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
22
-1
36
Baba bile demek fazla sinir hastası etti aynı evin içinde hiç konuşmadan yaşıyorum dayanamıyorum bazen intiharı düşünüyorum

Çalışıyor musun, bı mesgalen yok mu, babanı sevmediğin için intihar düşünmek biraz sıkıntılı bı düşünce sanki, bi destek mi alsan, senin hayatından önemli mi yani
Hayır. Hiçbirşey yapasım yok. O sıkıntılı biri herşeyiyle psikolojimi bozdu narsist zorba tipine bile sinir oluyorum onun zaten annemle boşanacaklar ama olan bana oldu psikolojik sorunlarımla uğraşıyorum.

Hayır. Hiçbirşey yapasım yok. O sıkıntılı biri herşeyiyle psikolojimi bozdu narsist zorba tipine bile sinir oluyorum onun zaten annemle boşanacaklar ama olan bana oldu psikolojik sorunlarımla uğraşıyorum.
Hicbirsey yapmadan oturmaya devam edersen hicbirseyi de duzeltemezsin, hiçbir şeyden de kurtulamazsin. Kimse gelip sıkıldığın bu hayattan seni kurtarmayacak. Evlenip kurtulayım falan diyorsan da çok güvenme, yağmurdan kaçarken doluya tutulan binlerce örnek var. Kendini senden başka kimse kurtarmayacak.

Nefret gibi güçlü duygular nefret ettiğin babana değil maalesef sana zarar veriyor.
İnan ki hiçbir insan evladı gün geçmiyor ki sorunlar ile cebelleşmesin.
Ama hepimiz kendimizi geliştirmeye ve yaşamaya devam ediyoruz. Güzel günlerin olacaktır. Sabırlı ol .
Spora git, bir kursa git veya kendini meşgul edecek seni geliştirecek güzel meşguliyetler bul. Böylelikle hem sen iyileşirsin hem bu bahsettiğin ortamdan da uzaklaşmış olursun.

Baba bile demek fazla sinir hastası etti aynı evin içinde hiç konuşmadan yaşıyorum dayanamıyorum bazen intiharı düşünüyorum
Ben varım b.ktan bir babaya sahibim.Kanser hastasıydı babam ve iyileşir iyileşmez annemi aldatı. Şuan dini nikah kıydığı bir kadınla ve paşa oğluyla gül gibi geçinip gidiyor. Olan kime oldu derseniz olan babam hariç hepimize oldu.milletin dilinden düşmüyoruz Allah’ın cezası mahalledeki kadınlar nispet yapar gibi anneme kocanı elinde tutamadın diyorlar. Ayrıca baba tarafıyla yan yanayız nerdeyse ve her gün onları görmek zorunda kalıyoruz. Geçen hafta psikologla görüştüm kadının yanında hüngür hüngür ağladım.Ayakta durmaya çalışıyorum babam olacak kişide keyif yapıyor

40 ama göstermiyorum okul hayatım bitti çalışma hayatımda bunalımdan çıkamıyorum

Babamdan nefret bile etmiyorum. Annemle babam beş yaşındayken ayrılmış o zamandan beri beni ne aradı ne sordu. Üniversite kazanınca ben onu aradım şimdi müsait değilim ben seni sonra arayacağım dedi aramadı yanında insanlar vardı çünkü. Saflık ya ben unuttu sandım akşam olunca tekrar aradım bana dedi ki anasından hayır gelmeyenin Kızından ne hayır gelecek. Ben de bu lafına kızarak yıllardır almadığım nafaka davası açtım kazandım tüm üniversite hayatım boyunca ona icra korkusu yaşatacak nafaka aldım. Düğünüme de çağırmadım. Hala da konuşmuyorum. Ölüm haberini alsan bile sanırım ne Üzüntü ne de sevinç hiçbir şey hissetmeyecem

Ayni durumdaydım evlendim hala babama karşı bir sevgim yok ama nefrette yok garip hicbirsey hissedemiyorum

Daha kotusu var ikisinide sevmiyorum ne anne ne baba
Bende hep nefret ettim birinden surekli nefret etmekte cok yoran bisey.. ya bulundugunuz alani degistirin. Yada degistiremiyorsaniz gormezden gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…