canım benim arkadaşım karadenizli kocası bingölde zaza kendileri kızın babası allem etti kallem etti vermicem diye bir sene uğraştırdı çocuk bıkmadı usanmadı bir sene boyunca sürekli istemeye geldiler konuştular ama sürekli en sonunda babası vermek zorunda kaldı çok da mutlular açıkcası hiç problem olmadı en önemlisi çocuğun ailesinin çok istemesi ve pes etmemesi(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)
**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?
Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz
Doğu da yaşamış biri olarak , bence arkadaşın kültür farkından dolayı illa ki sorun yaşar. ama her evlilikte de sorunlar oluyor zaten..çocuk nereliymiş ki ?
Konunun benimle alakası olmadığı için bi ayrım yapılmasında konu sapmasın istediğim için belirttim ki hepimiz kardeşiz dedim ..Daha önce bu tarz konular çok açıldı kültür den ,ırk tan,din den herşeyden bahsedildi konu amacından sapmasın istedim konuya cvp verenleri fikirleri aynen whatsap tan çekip atıyorum arkadaşıma çünkü.sadece fikir edinmek....önce doğu-batı demişsin, sonra "ırkçı" demememizi istemişsin. ben buraya takıldım.
Doğu'da yaşamıcaklar çoçuk kamu da çalışan askeri personel olduğu için tayin tayin gezerler yani.Çekeceği bi sıkıntı yok kii çoçuk gelmek istemezsen seni Ağrı'ya bile getirmem(gezme amaçlı bile ) yeterki baban versin seni diyomuş.Ben kendim ailemi görüp gelirim bi kaç gün diyomuş yani.ben olsam ben de razı olmam.
neden doğulu birine kızımı vereyimki gidip oralarda sıkıntı çekecek boş yere.
Konunun benimle alakası olmadığı için bi ayrım yapılmasında konu sapmasın istediğim için belirttim ki hepimiz kardeşiz dedim ..Daha önce bu tarz konular çok açıldı kültür den ,ırk tan,din den herşeyden bahsedildi konu amacından sapmasın istedim konuya cvp verenleri fikirleri aynen whatsap tan çekip atıyorum arkadaşıma çünkü.sadece fikir edinmek....
Doğu'da yaşamıcaklar çoçuk kamu da çalışan askeri personel olduğu için tayin tayin gezerler yani.Çekeceği bi sıkıntı yok kii çoçuk gelmek istemezsen seni Ağrı'ya bile getirmem(gezme amaçlı bile ) yeterki baban versin seni diyomuş.Ben kendim ailemi görüp gelirim bi kaç gün diyomuş yani.
ben insan ayrımı yapmam, kız haklı sevmiş, baba haklı endişeleri var. bütün evlilikler risk taşır ancak kültürler farklı olunca daha büyük risk(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)
**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?
Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz
ben de diyorum ki ırk ayrımını belirten sensin zaten. ırkçı demeyin demesen benim aklıma etnisite farkı gelmeyecekti mesela.
arkadaşının sıkıntısı kültür farkı mı etnisite farkı mı önce ona karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?