Konu sapmasın istedim hepsi bu ! o bnu şu değil mevzu kız her şekilde kabul etti ki 1 yıldır beraberler tek sorun babayı nasıl ikna edicek ?
Adamcgz da haklı kızıni bilmedigi yerlere göndermek istemeye bilir .benim babam da şehir dışına vermek istemiyor.ama alışır babasıda bir yerde illaki anlarÇoçuk Ağrı'lı kız bi deneme amaçlı demiş babasına şakayla karışık evlatlıktan red ederim öyle biriyle karşıma gelirsin demiş kız çok seviyo ve çoçuk da çok iyi birisi zaten doğulu şiveside yok mesleği gereği batı da geçmiş hayatının büyük bölümü
(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)
**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?
Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz
böyle evliliklerin de çoğu sorunlu oluyor ama arkadaşınız bu gerçeğide göz ardı etmesim.aşkbitince gerçekler başlar çünkü.batılı biri,doğuluyla evlenmesin demiyorum ama birbirlerini ve şartlarını iyi tahlil etmeleri lazım.belki baba da sırf doğulu diye değil de hoşuna gitmeyen başka şeyler için de karşı çıkıyordur.(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)
**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?
Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz
Ne alaka yani birisi size ben adanaliyim o antepli diyince ırkçı mi diyosunuz siz onaönce doğu-batı demişsin, sonra "ırkçı" demememizi istemişsin. ben buraya takıldım.
Ne alaka yani birisi size ben adanaliyim o antepli diyince ırkçı mi diyosunuz siz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?