Babasını nasıl ikna eder bu kız ?

Arkadaşın ve ailesi modern ise kız iyice düşünsün çünkü erkekler çabuk tesir altında kalıyorlar, çevreden kızın modern olmasına dair sözler duymaya başladığında çark edebilir.Karşımızdaki erkek ne kadar modern görünüyor olursa olsun beynine işlenmiş şeyler vardır muhakkak.

Nasıl ikna edeceğine gelirsek, ne yapıp edip tanıştırsın.

eski kafa değillerse, terörizm faaliyetleri yoksa güzel dille bak baba böyle iyiler diyip anlatacak başka çare yok sakın ama sakın kaçmak gibi bir düşüncesi olmasın.. ailesini perişan etmesin.. yazık olur...

Doguda yasamis ve bir daha kesinlikle yasamayacak biri olarak bence arkadasiniz derhal bu isten vazgecsin benim o donemlerde beraber vakit gecirdigim insanlarin hepsi geri kafaliydi ayrica hangi eve adim atsam cogu kumaliydi ama namusa gelince kendilerinden namuslusu yok sozde tabikide icrata gelince hayatlari cok anormal bu insanlarin ! IRKCILIK DEGIL BU KULTUR MESELESiDE DEGIL TAMAMEN INSANLIK MESELESI BEN ADAM GIBI ADAMINI GORMEDIM ACIKCASI cok menfatciler insanlari kullanmasini cok severler yeri gelir karsisindaki insanlari bile satarlar ! Hatta bir keresinde hayvanin biri karisini dovuyordu kadin cagiz ciglik cigliga kimseninde umrunda degildi vallahi polisi aricaktim lakin sesler kesildi keske arasaydim bir keresindede kadin silahla kovalaniyordu sokak ortasinda acayip seyler gordum mafya bile gordum ! Yorumum tepki cekebilir inanin hepsi yobaz dogrusunu durustunu ne gordum nede isittim !

Aha ben canlı örnek Trabzonluyum Mardinli biriyle nişanlanıyorum yakında..
Aileler önce istemiyor ama tanışınca mesele kalmaz..Ailenin onayı olmadan olmaz bence..Benimkiler istemese 5 sene dinlemez bitirirdim..

1-) 25 kız 28 erkek
2-) Kızında erkeğinde mesleği var maddi sorunları yok
3-) Çoçuğun mesleği askerlik zaten askeri personel

Ki askeri okullara doğulu alınmıyormuş ondan ve çevremden duydugum subay astsubay olamıyolarmış bu çoçuk ta doğulu tipi-şivesi-kültürü zaten yok tek sorun kimliğinde Ağrı yazması batı da yaşamış büyümüş okumuş etmiş birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…