Babasını sevmeyen varmı ? Varsa burada dertleselım ...

Annemle babam boşandıklarında 1 yaşımı doldurmamıştım bile.

Annem 3 çocuğuyla tek başına hayat mücadelesi verirken babam pavyondan düşürdüğü kadınla evlilik planları yapıyordu. Sırf anneme eziyet olsun diye sık sık bizi annemden kaçırdı yıllarca. Babamın pislik arkadaşlarını da, yeni karısını da çektim bir müddet. Yıllarca parasızlık çektik küçücük ailemle. Anneannem bize yardım ettiği için babam tarafından dövüldü. Annem boşandığında beyin damarları çatlamıştı, yüzünde yarık vardı ve depresyondaydı. Aldatılmıştı. Bunun acısını ben annemle yaşadım.

Sokaktaki insanlar bana ve kardeşlerime "piç" diye bağırırdı. Cevap veremezdik çünkü ortada baba namına bir şey yoktu. Yıllarca bilmedim baba kavramını. Babamla da görüşmedik. Okula başlayınca fark ettim neyin ne olduğunu. Mide ve on iki parmak bağırsağı ülseri oldum. 5 yaşındayken antidepresan kullanmaya başladım. Annem sedef hastası oldu. Cilt kanseri atlattı. Şeker hastası aynı zamanda. O da antidepresan kullanıyor, ilaçsız uyuyamıyor...
Hala da pislik peşinde. Hala kendini en fedakar, en mükemmel baba zannediyor. Ama alakası yok. Benim babam gerçekten dünyanın en kötü insanlarından biri. Anlatamayacağım şeyler de var yaptığı. Onun yüzünden asla güven duygusunu yaşayamıyorum. Yaşayamayacağım da.
Kısacası; babamı sevmiyorum. Sevmedim. Sevmeyeceğim.

Son düzenleme:
bende babamı sevmiyorum annemle boşanalı 17 sene oluyo ben anlatmak istemiyorum anlatırsam çok uzun sürer sadece şu kadarını söyliyim babama karşı hiç bişey hissetmiyorum

Seviyordum onu,hatta mükemmel biri olarak görüyordum..
Ama son 2 yılda öğrendiklerim ve yaptıkları iğrenç şeyler..
Ve artık ona bakmak bile midemi bulandıırıyor..
Annem onun yanında kalmayı bizim okulumuz için yaptığı fedakarlık olarak görüyor,
Ama keşke anneme,asıl fedakarlığın bizim ellerimizden tutup o adamı hayatımızdan çıkarmak olduğunu söyleyebilsem..
Kısacası baba kavramı benim içinde sol buldu artık..

canım senınkı bnmkınden daha betermıs ya ama sonuc olarak annenle ayrılma aasamasına gelmısler bundan sonrası senın ıcın daha hayırlı olur ınsallah

kırgınlıklarım cok fazla var benımde ve gecmıyor cunkı gecmesı ıcın bırsey yapmıyor kı adam hıc umurunda degılmısım gbı davranıyor

bende babamı sevmiyorum annemle boşanalı 17 sene oluyo ben anlatmak istemiyorum anlatırsam çok uzun sürer sadece şu kadarını söyliyim babama karşı hiç bişey hissetmiyorum

kızlar hepımızın ayrı ayrı dertlerı var ıste bazılarımızın kı sorumsuz ılgısız bazılarımızınkı gercekten ınanılmaz seyler yapmıs ne dıyım Allah yardımcımız olsun ama bn annemıde sevmıyorum babamboyle hırcın zt bı karakterken evın ıcınde annemde aman o sınırlenmesın kızmasın dıye hep bızı sındırdı ... ya bılmıyorum ne yapmalı bu durumda ama cok zor

babam benim için elinden geleni yaptı okutmak için
ama küçükken bana kızdığı zaman b*k kırığı derdi sinir oluyrum
bnm salak babamda sozde sevıyordu benı kendı kıt aklınca senınkının dedıgnın bı degısık versıyonunu soluyodu

ben artık sevmıyorum abla ne annemı ne babamı ölselerde rahatlasm dıyorum belkı bna kızarsınız boyle dedıgım icıın ama cok doldum

ben artık sevmıyorum abla ne annemı ne babamı ölselerde rahatlasm dıyorum belkı bna kızarsınız boyle dedıgım icıın ama cok doldum

bu kadarını hissetmen için ne yaşadın.ki gerçekten böyle hissetmekte haklı şeyler yaşadıysan hayat çok zordur senin için.bu hayattaki en önemli dayanağımız anne babamız sonuçta.

bu kadarını hissetmen için ne yaşadın.ki gerçekten böyle hissetmekte haklı şeyler yaşadıysan hayat çok zordur senin için.bu hayattaki en önemli dayanağımız anne babamız sonuçta.

Canım seninde söyledğin gibi gerçektende bu hayattaki en önemli dayanağımız anne babamız ama mesela benim anne ve babam bana destek olmadılar olmuyorlarda hayatta herşeyde tek mücalede ettim dolayısıyla hep yenik bir hayat yaşadım
anne babaların özelliklede kız çocuğuna daha çok destek olmaları gerek çünkü kızlar hayata daha kolay yenilebiliyor
bazen benim yaşlarımda güzel evlilikleri olan kız arkadaşlarıma bakıyorum aileleri arkalarında destek bu sebeple erkek tarafı asla kızı ezemiyor dolayısıyla mutlu yuvalar kuruyorlar insan ister istemez özeniyor keşke bende bu duyguyu yaşasaydım diyor

Benim de anne babam boşandı..babam çok kötü bir adamdı 8 yıldır görümüyoruz. Fazla ayrıntı vermedim , zaten gerek de yok ama böyle kötü baba o kadar çok ki. Geçende bir arkadaşımla Hacı Bayrama gidicektik, iki kız yanlız gitmeyelim diye babası da eşlik etmeye gelmişti. O düşünceli, şefkatli babaya o kadar imrendim ki...Ne zaman parkta çocuklarını oynatan , elinden tutup gezdiren bir baba görsem içim cız eder. Evlendiğimde bu yüzden düğün yapmak istemiyorum, insanlar baban nerde diye soracaklar diye. Sağolsun annem yokluğunu hiç hissettirmedi ama insanın arkasında duran aslanlar gibi bir babası olması farklı bir şey.

Benim de anne babam boşandı..babam çok kötü bir adamdı 8 yıldır görümüyoruz. Fazla ayrıntı vermedim , zaten gerek de yok ama böyle kötü baba o kadar çok ki. Geçende bir arkadaşımla Hacı Bayrama gidicektik, iki kız yanlız gitmeyelim diye babası da eşlik etmeye gelmişti. O düşünceli, şefkatli babaya o kadar imrendim ki...Ne zaman parkta çocuklarını oynatan , elinden tutup gezdiren bir baba görsem içim cız eder. Evlendiğimde bu yüzden düğün yapmak istemiyorum, insanlar baban nerde diye soracaklar diye. Sağolsun annem yokluğunu hiç hissettirmedi ama insanın arkasında duran aslanlar gibi bir babası olması farklı bir şey.

Benim de anne babam boşandı..babam çok kötü bir adamdı 8 yıldır görümüyoruz. Fazla ayrıntı vermedim , zaten gerek de yok ama böyle kötü baba o kadar çok ki. Geçende bir arkadaşımla Hacı Bayrama gidicektik, iki kız yanlız gitmeyelim diye babası da eşlik etmeye gelmişti. O düşünceli, şefkatli babaya o kadar imrendim ki...Ne zaman parkta çocuklarını oynatan , elinden tutup gezdiren bir baba görsem içim cız eder. Evlendiğimde bu yüzden düğün yapmak istemiyorum, insanlar baban nerde diye soracaklar diye. Sağolsun annem yokluğunu hiç hissettirmedi ama insanın arkasında duran aslanlar gibi bir babası olması farklı bir şey. Hayatta her şeyi ben de tek başıma yaptım , o yüzden çok güçlüyüm ama ben de isterdim ki beni destekleyen bir babam olsun.

Bende babmla zaman zaman kuşak çatışması oluyor hepsi sudan sebep çok sinirli....kalbinde kötülük yok ama ağzındaan çıktığını kulağı duymuyor her zaman çok kırıyor bizi ama babamız napalım..yokluğu çok kötüdür inanın ..babam kollarımda kalp kriz geçirince anladım..iyileşti gene aynı ama yokluğuda kötü.. evladısıız inanız bir art niyeti yoktur ..baba en büyük ahzinedir..ailenin direği ...yok olduğunu hissetiğinizde keşke her kötülüğü ile burda olsa derseniz belki de...o yüzen sizde alttan alın hayat çok kısa

canım senınkı bnmkınden daha betermıs ya ama sonuc olarak annenle ayrılma aasamasına gelmısler bundan sonrası senın ıcın daha hayırlı olur ınsallah

İnşallah canım, bizde her şeyin daha hayırlı olmasını ümit ediyoruz.. Sende sıkma canını, su akar yolunu bulur demişler..

ayın 17 snde tartısmıstık bugun oldu hala konusmuyoruz ...
yanına gıtmıyorum ne kadar kırıldgımı anlasın dıye konusmuyorum adamın umuru degıl
Allah bu yaptıklarının hesabını sorsun ona ıcım o kadar kırgın kı anlatamıyorum

babama karşı nefret değil ama çok kırgınlığım var .3,5 senedir konuşmuyorum..nasıl affederim onu da bilmiyorum..bildiğim tek şey 3,5 sene önce tamamen babamın kusurlu olduğu tek taraflı ve göz göre göre yaptığı kazada ilk göz ağrım kızım o zaman 12 yaşında olan meleğim şimdi yatağa bağlı felçli bir hasta...affedemiyorum,içim yanıyor...

çoçukken seviyodum belkide bilmiyorum görmüyodum ama annem baban gelicekmiş dediğinde dünyalar benim oluyodu
kutu kutu gelen oyuncaklara hediyelere seviniyodum belkide...
büyüdüm büyüdükçe özledim ama hep yabancı gibi kaldık büyüdükçe sarılamaz oldum !
dahada büyüdüm düşman olduk ...
büyüdükçe onu görmek istemedim! baban gelicekmiş derdi annem hadi ya gelmese keşke hiç derdim içimden !
gelirdi tam alışcam ona tam sevicem o anda giderdi işte !
yabancı gibi kaldık ölede gidiyoruz.Yaptıklarıda cabası duygularımı tetiklemede !
seni hiç sevmedim baba ama keşke böle olmasaydık KEŞKE !
hep mutlu ailelere imrenmekle kaldım ben hayatta...

ah su merhamet duygum olmasa yüzüne bi,le bakmam ya öyle biri değilim işte...o yaptı ben yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…