Babasını sevmeyen varmı ? Varsa burada dertleselım ...

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
Babasıyla sorun yasaan ve babasını sevmeyen kızlar nedenınızı ve basınızdan gecenlerı buraya yazın belkı bırbırımıze yardımcı oluruz ...

beklıyorum kızlar ... :ssz:

önce bn yazayım o zmn ...
babamdan hıc ozel ılgı gormedım ıkı kere amelıyat gecırdım , bırınde kemıgımn ıcınde demırler takılıydı ama babam yanımda yoktu hasta oldgumda bıle babam sormaz neyın var dıye benı cok yanlız bıraktı anlyacagınız bu ılk degıl sonda degıl daha cok ornegım var kısacası ona karsı bırsey hıssetmıyorum sızınde varsa sıkıntılarınız buraya yazın dertleselım...

benimki anlatmakla bitmez ama vefat etti o yüzden yazmak gelmiyor içimden.
tek diyebileceğim şu ki hergün dip dibe olduğum halde bir kere bile "baba" demedim.

not: şimdi çıkar biri der ki; "aaa kızlar ne kadar ayıpp her şeye rağmen baba yani öyle denir mi cıkk cıkk cıkk"

allah rahmet eylesın canım anlat da dertleselım

belki gereksiz abartıyorsun belki çok haklı sebeplerin var yorum yapamıycam. sadece teşekkür ediyorum böylelikle dikkatleri benim başlığımdan senin başlığına çektin yapacka başka işi olmayıp klavyeyle adam recmetmeyle kendini tatmin eden tiplere yeni ekmek kapısı çıktı:1:

belki gereksiz abartıyorsun belki çok haklı sebeplerin var yorum yapamıycam. sadece teşekkür ediyorum böylelikle dikkatleri benim başlığımdan senin başlığına çektin yapacka başka işi olmayıp klavyeyle adam recmetmeyle kendini tatmin eden tiplere yeni ekmek kapısı çıktı:1:

sen ıyımısın ? :60:
tovbe yarabı kızm kendıne gel ...
ısteyen ıstedgı yere yorum yapar yorum yapmayacaksan gıt konumdan

derın varsa anlat o zmn alakasız seyler yazma ,

babamla bir sorunum yok... ama senin sevmeme sebeplerin makul gözüküyor sonuçta en ihtiyacın olan bi anda yalnız bırakmış.

babamla bir sorunum yok... ama senin sevmeme sebeplerin makul gözüküyor sonuçta en ihtiyacın olan bi anda yalnız bırakmış.

eee bundan sanane senıdne bı derdın varsa anlat yoksa gule gule o zmn ... bosuna nefes tuketme ...

Sen gıt ananı anlat konunda bna ne bulasıyorsun haddını bıl :20:

Terbıyesızlesmenın anlamı yok bı sıkıntımız varkı konu acıyoruz belkı bı cozum bulmak ıcın belkı bı fıkır almaak ıcın vs ... Konuyu saptrmanın anlamı yok degılmı

babamla o kadar problemler yaşadım ki. Bana o kadar çok kötlüğü dokundu ki.... Farkındaysanız hata demiyorum, "kötülük" Ve yaşadıklarım beni o kadar olgunlaştırdıkı.Babam için canımı veririm. Bana yaşattığı her şeye rağmen dünyada en sevdiğim insandır. Sizi yargılamıyorum elbette yaşadıklarınızı bilemem ama sizi anlayabilirim. .. Fakat unutmayın 3 günlk dünya içinizde nefret bytmeye değmez.

babamla o kadar problemler yaşadım ki. Bana o kadar çok kötlüğü dokundu ki.... Farkındaysanız hata demiyorum, "kötülük" ve yaşadıklarım beni o kadar olgunlaştırdıkı.babam için canımı veririm. Bana yaşattığı her şeye rağmen dünyada en sevdiğim insandır. Sizi yargılamıyorum elbette yaşadıklarınızı bilemem ama sizi anlayabilirim. .. Fakat unutmayın 3 günlk dünya içinizde nefret bytmeye değmez.

cok haklısın kesınlıkle ama belkıde buda ınsanın yapısıyla ılgılıdır bn affedemem asla sız affetmıssınız bu da tercıh meselesı herhalde :)

Bence de ya kızın derdi var ki konu acmış ve aynı dertten muzdarip insanlarla Dertleşmek istiyo, illa muhalefet çıkıyor biri kendi konusunu ortaya atıyor digeri bilmem ne ?

Kisiler sorunlarına sıkıntılarına care bulmak icin foruma girip konu acıyor, ilgisi alakası olmayanlar insanı açtığına pişman ediyor...

bu hayatta 2 kişiden nefret ediyorum, affedemiyorum
biri o, biri de baba..
neyse ki şimdi babamla yaşamıyorum farklı bi şehirde okuyorum
yoksa aynı şehirde olsak psikolojimi alt üst ediyor kendisi..

Bence de ya kızın derdi var ki konu acmış ve aynı dertten muzdarip insanlarla Dertleşmek istiyo, illa muhalefet çıkıyor biri kendi konusunu ortaya atıyor digeri bilmem ne ?

Kisiler sorunlarına sıkıntılarına care bulmak icin foruma girip konu acıyor, ilgisi alakası olmayanlar insanı açtığına pişman ediyor...

haklısın canım ama o muhalefetlerden korunmak mümkün değil bu sitede..

bu hayatta 2 kişiden nefret ediyorum, affedemiyorum
biri o, biri de baba..
neyse ki şimdi babamla yaşamıyorum farklı bi şehirde okuyorum
yoksa aynı şehirde olsak psikolojimi alt üst ediyor kendisi..

sanslısın dıyım o zmn canım ıns bı daha sorun yasamazsın ne gbı sorunlar yasadınız anlatmak ıstermsıın ?

tesekkur edrım duyarlı oldugun ve gercegı savundgun ıcın evet gercekten dertlesmeye ıhtıyacım var ve bazıları konuyu baltalamak ıstıyor

Back
X