Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki gereksiz abartıyorsun belki çok haklı sebeplerin var yorum yapamıycam. sadece teşekkür ediyorum böylelikle dikkatleri benim başlığımdan senin başlığına çektin yapacka başka işi olmayıp klavyeyle adam recmetmeyle kendini tatmin eden tiplere yeni ekmek kapısı çıktı![]()
babamla bir sorunum yok... ama senin sevmeme sebeplerin makul gözüküyor sonuçta en ihtiyacın olan bi anda yalnız bırakmış.
babamla o kadar problemler yaşadım ki. Bana o kadar çok kötlüğü dokundu ki.... Farkındaysanız hata demiyorum, "kötülük" ve yaşadıklarım beni o kadar olgunlaştırdıkı.babam için canımı veririm. Bana yaşattığı her şeye rağmen dünyada en sevdiğim insandır. Sizi yargılamıyorum elbette yaşadıklarınızı bilemem ama sizi anlayabilirim. .. Fakat unutmayın 3 günlk dünya içinizde nefret bytmeye değmez.
Bence de ya kızın derdi var ki konu acmış ve aynı dertten muzdarip insanlarla Dertleşmek istiyo, illa muhalefet çıkıyor biri kendi konusunu ortaya atıyor digeri bilmem ne ?
Kisiler sorunlarına sıkıntılarına care bulmak icin foruma girip konu acıyor, ilgisi alakası olmayanlar insanı açtığına pişman ediyor...
bu hayatta 2 kişiden nefret ediyorum, affedemiyorum
biri o, biri de baba..
neyse ki şimdi babamla yaşamıyorum farklı bi şehirde okuyorum
yoksa aynı şehirde olsak psikolojimi alt üst ediyor kendisi..
Bence de ya kızın derdi var ki konu acmış ve aynı dertten muzdarip insanlarla Dertleşmek istiyo, illa muhalefet çıkıyor biri kendi konusunu ortaya atıyor digeri bilmem ne ?
Kisiler sorunlarına sıkıntılarına care bulmak icin foruma girip konu acıyor, ilgisi alakası olmayanlar insanı açtığına pişman ediyor...