- Konu Sahibi EndoplazmikRetikulum
-
belki de gerçektir ne bileyim bir anda kestirip atmak olmaz ama yine de sen dikkat et. hiç görüştün mü yani yüz yüze geldiniz mi ?sadece netten mi konuşuyorsunuz?
Biz internetten tanıştık onunla 1.5 senedir beraberiz benim okulum sorun olduğu için görüşemedik ama bana bi çok hediye gönderdi yani elinden geldiğinde reele taşımaya çalıştı.
Bana annesinin vefat ettiğini söylemişti ilk başta tutarsız geldiği için pek inanmamıştım bu yüzden beni çok suçladı ama tanıdıkça inandım ve annesinin neden öldüğünü söylemiyordu sadece babasının öldürdüğünü söylemişti ve buna bağlı olarak kendisinde hastalıkların sinir krizlerinin olduğunu söyledi doktora gidiyor ve sinir hapları alıyor buna da ilk başta inanmamıştım ama onu da zamanla kabullendim dün akşam konuşurken konu annesine geldi ben hiç sormadım kendi dayımın balosuna gitmiştik dönünce neye kızdı bilmiyorum gözümün önünde oldu dedi sonra ben devamını anlatmasını istedim sonra konuşuruz telefon evde dedi ve üstüne kavga ettik cevap vermedi ve naptı bilmiyorum genelde böyle durumlarda dediğine göre annesinin mezarına gidiyormuş.Daha önce bunun konusu olmuştu ben anlat demiştim o da bu konudan çok rahatsız olduğunu babasının yaptıklarından babasının değil kendisinin utandığını belirtti ve anneannesiyle beraber yaşıyor ilk tanıştığımız zamanlarda söylemişti babam cezaevinden çıktı demişti bir de ben üstünde durmamıştım :S
Şimdi sizce ne düşüneyim hiç bi fikrim yok annesi ölmüş o bi gerçek ama bu şekilde midir ? Güvenmiyorsan neden berabersin tarzı yorumlar yapmayın lütfen bende gözümle görüp öğrenmek isterdim fakat olmuyor.
Ayrıca arada tatlı tatlı konuşuluyor.O hep benimle hayal kurar yani evlilik çocuk gibi.Çok sıradan gelecek sana inanmazsın ve trip atma bunları söylediğim için ama ben kötü yoldakilerle gönlümü eğlendirdim ama sen çok farklısın çok iyisin ve seninle bunları konuşuyoruz ama ben erotik hayal edemiyorum seninle düşünmüyorum dedi yani burdan değer verdiği gibi bi anlam çıkarabilir miyim ?
Teşekkürler.
Kaç Yaşındasınız Bilmiyorum Ama 25'in Üzerinde Olmanızın Mümkün Olmadığını Düşünüyorum..
İnternetten 1.5 Senedir Görüş, Adamın Yüzünü Görme Seviyorum De..
Bu Bana Mantıksız Geliyor..
Aşk, Sevgi Bu Kadar Hızlı Gelişen Bir Duygu Değil..
Yüz Yüze Olsan İnanırım İlk Görüşte Aşka Ama Kusura Bakma Buna İnanamıyorum..
Sadece Alışkanlıktan İbaret..
Canının Sıkıldığı, Yalnızlığın Tavan Yaptığı Bir Gece Tanıştınız Sanırım..
Erotik Hayal Edemiyorum Derken de; Sen O'na Güven Diye Bunu Belirtiyor..
Garip Garip Hikayeler v.s.
Meslek Hayatım Boyunca Çok Gördüm Böyle Olaylar..
Kızların NAsıl Tuzağa Düşürüldüğü v.s.
Nasıl Öldürüldüğü Gibi..
Lütfen Kendine Dikkat Et..
Bir An Önce de Bu Adamdan Uzak Dur..
Gerekirse Duygularına Gem Vur..
Aşkından Ölsen de UZak Dur..
Allah Seninle Olsun.
Onun Söylediklerinden Değil Bizim Yazdıklarımızda Anlam Çıkar, Gayet Şeffafız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?