Babasının annesini öldürdüğünü söyleyen erkek arkadaşım

EndoplazmikRetikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
24
0
36
Antalya
Biz internetten tanıştık onunla 1.5 senedir beraberiz benim okulum sorun olduğu için görüşemedik ama bana bi çok hediye gönderdi yani elinden geldiğinde reele taşımaya çalıştı.
Bana annesinin vefat ettiğini söylemişti ilk başta tutarsız geldiği için pek inanmamıştım bu yüzden beni çok suçladı ama tanıdıkça inandım ve annesinin neden öldüğünü söylemiyordu sadece babasının öldürdüğünü söylemişti ve buna bağlı olarak kendisinde hastalıkların sinir krizlerinin olduğunu söyledi doktora gidiyor ve sinir hapları alıyor buna da ilk başta inanmamıştım ama onu da zamanla kabullendim dün akşam konuşurken konu annesine geldi ben hiç sormadım kendi dayımın balosuna gitmiştik dönünce neye kızdı bilmiyorum gözümün önünde oldu dedi sonra ben devamını anlatmasını istedim sonra konuşuruz telefon evde dedi ve üstüne kavga ettik cevap vermedi ve naptı bilmiyorum genelde böyle durumlarda dediğine göre annesinin mezarına gidiyormuş.Daha önce bunun konusu olmuştu ben anlat demiştim o da bu konudan çok rahatsız olduğunu babasının yaptıklarından babasının değil kendisinin utandığını belirtti ve anneannesiyle beraber yaşıyor ilk tanıştığımız zamanlarda söylemişti babam cezaevinden çıktı demişti bir de ben üstünde durmamıştım :S
Şimdi sizce ne düşüneyim hiç bi fikrim yok annesi ölmüş o bi gerçek ama bu şekilde midir ? Güvenmiyorsan neden berabersin tarzı yorumlar yapmayın lütfen bende gözümle görüp öğrenmek isterdim fakat olmuyor.

Ayrıca arada tatlı tatlı konuşuluyor.O hep benimle hayal kurar yani evlilik çocuk gibi.Çok sıradan gelecek sana inanmazsın ve trip atma bunları söylediğim için ama ben kötü yoldakilerle gönlümü eğlendirdim ama sen çok farklısın çok iyisin ve seninle bunları konuşuyoruz ama ben erotik hayal edemiyorum seninle düşünmüyorum dedi yani burdan değer verdiği gibi bi anlam çıkarabilir miyim ?
Teşekkürler.

Benim aklıma kötü kötü şeyler geldi ya.tatlı tatlı konuşmalarınız oluyodur tabi ama ben bu gizemli konuşmalara odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
biz bayanlar duygusal yaratıklarız,mantıklı davranmak bazen çok zor oluyor.sen bunları birebir yaşayan olarak sana garip gelmiyo ama dışardan baktığımda
bence tamamen yanlış yoldasın.
en en başta internet!1.5 sene görüşülmediyse kes umudunu.gerçeğini yaşamak varken hayallerde bi dünya kurmak niye?seninle ciddi olsaydı 10 dk da olsa seni görmeye gelirdi.
anne olayına gelince ben korktum valla.aklıma bir sürü şey geldi.duygularını bi kenara bırakmalısın ve mantıklı olanı yapmalısın

Ben pek güvenemedim ona.. ne alakası var şimdi erotik konuşmakla sevmenin..
Yani seven insan ister .. her zaman olmasa da arada şakalaşma tarzında sınırı aşmadan böyle şeylerden bahsedebilir bence bu çok doğal..öyle değer veren insanın davranışlarını sayarsak ohoo 1000 A4 kağıdı eder yani..
Konuya neden inanmaman gerektiğini anlamaıdm ben açıkçacı yani niye inanmıyorsun ki.. hem neden yalan olsun ki..
Yani doğru olabilir .. böyle birşey benim başıma da geldi ama anlatmak istemiyorum..
Bence sevgilne güvenmeyi öğren..eğer biryerlerde yalan söylediğini düşünüyorsan aç telfon ona sor canım.. ve kafanı çok takma.. çok merak iyi değildir hem..ama aklında birden çok şüphe varsa boş değildir bunu da bil..

Ben uzak dur derim. Hangi açıdan baksan tanımıyorsun. Ailen de böyle bir aileyi kesinlikle istemeyecektir. Onları bırak, sen böyle bir kayınpeder ister misin? Kızdığı an seni de çekip vurmayacağı ne malum? Mantıklı olun ve uzak durun şöyle durumlardan, gözünüzü seveyim yaa. Sonra buraya gelip üzücü üzücü hikayeler anlatıyorsunuz. Duyguların yoğunlaşmadan ondan uzaklaş ki kolay olsun uzaklaşması.

belki de gerçektir ne bileyim bir anda kestirip atmak olmaz ama yine de sen dikkat et. hiç görüştün mü yani yüz yüze geldiniz mi ?sadece netten mi konuşuyorsunuz?

Son düzenleme:
Yazınızı okurken içimi bir fenalık kapladı... Hiç pozitif gelmedi bu adamın durumu bana, tuhaf birşeyler var gibi...bilmiyorum Ama lütfen dikkat et... eğer bir gün buluşacaksanda; kesinlikle alışveriş merkezinde felan senin bildiğin bir cafe de buluş ve evine kendin git, artık kendi ailemize bile güvenemiyoruz... belki olay babası tarafından fakat bu kişi baya etkilenmiş gözüküyor!!! Agresif tavırlu bir insanla mutlu olmak o kadar güç ki !!! çok iyi düşün derim.. ayrılmaya karar verirsende dikkatli davran..öyle adresini felan da verme..1.5 sene seni çok sevip te görmeye gelemeyen insana güvenilmez.. nolursun çok dikkat et...

Ben dokunmadan, görüşmeden olan birlikteliklere inanmıyorum üzgünüm...
Uzak olunca, yalan söylemesi daha kolaY oluyor.
Buraya bize sorman bile tuhaf.
Güvenmediğin belli, yoksa böyle ölüm konularında aaa aşkım filan moduna geçersin.
Ama görüşmüyorsun ki adamla... Bu yüzden normal olarak şüpheli yaklaşıyorsun.
Ne anlıyorsunuz böyle ilişkilerden?
İlişki bile değil yani tuhaf. Nasıl güveniceksiniz bu zamanda...

belki de gerçektir ne bileyim bir anda kestirip atmak olmaz ama yine de sen dikkat et. hiç görüştün mü yani yüz yüze geldiniz mi ?sadece netten mi konuşuyorsunuz?

Netten kastın msn facebook falansa öyle değil genelde telefonda konuşuyoruz ya da mesaj olarak.

Sizin haklı olduğunuzun bende farkındayım ama daha önce konuşmadık uzun bi süre yani ben ayrılmıştım fakat alışkanlık mı desem nasılsa bi türlü tamamen çıkaramıyorum hayatımdan.Böyle bi ilişki yürür mü yürümez ama elinden geldiğince reele taşımaya çalışıyor.Ailemde dediğiniz gibi istemez hemde hiç istemez bende istemem böyle sorunlu bi aile ve uzakta olduğumuz için görüşemediğimiz için bu tip konulara hep şüpheyle yaklaşıyorum erotik konuya gelince o konuda konuşuyor ama genelde şaka manasında konuşuyoruz yani şimdi yaparım ederim diyorum ama ben seni çok seviyorum ve ciddi düşünüyorum o yüzden seninle çok fazla düşünmek istemiyorum bunları gibi bi cümle kurdu teşekkürler kızlar yorumlarınız için

Son düzenleme:
canm yaşın kaç sanırım 20den büyük değilsin... bi erkeğin değer verdiği seni ı şekilde düşünemiyorum diyerek anlaşılmaz ki yani ne bilim erkekte insan hoşlandığı bayanı isteyebilir sen istemiyosan evlenene kadar sabredebilir bunlar anormal şeyler değil

asıl önemli olan çok yanlış bi ilişki içindesin başka yasadışı işleride olabilir sanada zarar verebilirler aklıma çok kötü şeyler geliyor ama açıkça yazmak istemiyorum

canım ben de arkdaşlara katılıyorum. yazını okurken negatf bir duygu kapladı benim içimi de. dikkatli ol, hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kaç Yaşındasınız Bilmiyorum Ama 25'in Üzerinde Olmanızın Mümkün Olmadığını Düşünüyorum..
İnternetten 1.5 Senedir Görüş, Adamın Yüzünü Görme Seviyorum De..
Bu Bana Mantıksız Geliyor..
Aşk, Sevgi Bu Kadar Hızlı Gelişen Bir Duygu Değil..
Yüz Yüze Olsan İnanırım İlk Görüşte Aşka Ama Kusura Bakma Buna İnanamıyorum..
Sadece Alışkanlıktan İbaret..
Canının Sıkıldığı, Yalnızlığın Tavan Yaptığı Bir Gece Tanıştınız Sanırım..

Erotik Hayal Edemiyorum Derken de; Sen O'na Güven Diye Bunu Belirtiyor..

Garip Garip Hikayeler v.s.
Meslek Hayatım Boyunca Çok Gördüm Böyle Olaylar..
Kızların NAsıl Tuzağa Düşürüldüğü v.s.
Nasıl Öldürüldüğü Gibi..

Lütfen Kendine Dikkat Et..
Bir An Önce de Bu Adamdan Uzak Dur..
Gerekirse Duygularına Gem Vur..

Aşkından Ölsen de UZak Dur..
Allah Seninle Olsun.

Onun Söylediklerinden Değil Bizim Yazdıklarımızda Anlam Çıkar, Gayet Şeffafız

Bahsedilen konu gerçekse, ''sadece'' yaşadığı travmatik durum sebebiyle ayrılmanız gerektiğine hüküm sürmek vicdansızlık olur.Hayli zorlu,sancılı yaşanmış olayın acısı kabuk tutmamışken bana anlat diyerek üzerine gitmeyin..Başınıza geldiğini düşünün..Ben en ufak bişeye üzüldüğümde ağzımı bıçak açmaz..Böyle birşeyi konuşabilmek çok zor..

Sanaldan yaşanılan ilişkide, sapık bir kişiliğe çatmış olabilirsiniz.Hiç olmazsa gerçekliğine gözlerinizle şahit olduğunuz yaşanmışlıklar olmalı.. ''Anaannemle yaşıyorum'' lafına güvendiniz belki, hiç kuşku duymadınız mı ya evli,çocukluysa..Güvenebilmiş olmanız çok şaşırtıcı...

Bence siz bir hayale aşıksınız,insan hiç görüşmediği yüz yüze gelmediği birine aşık olamaz!!! içinizdeki şey bağlılık,alışkanlık olabilir..onunla vakit geçiyosunuz ama nasıl güvenebilirsiniz ki,sizin gibi başkalarıyla görüşemediğini,ailesi hakkında kendi hakkında yalan söylemediğini nerden biliyorsunuz..ağzı çok laf yapan biri de olabilir..yüz yüze güzelce tanıyabileceğiniz biriyle ilişki yaşamalısınız bence..ya da ara sıra birbirinzi ziyaret edin görüşün..o zaman doğru söyleyip söylemediğinden emin olabilirsiniz..şu anda içinzdeki kuşkular onu iyi tanımadığınızdan kaynaklanıyor olabilir..bi de evlenmeyi düşünüyosunuz nasıl olacak,internet ortamı sapık yalancı dolu,pek çok arkadaşımız bu şekilde kandrılıyor,o yüzden dikkat edin kendinize..

Ayrıca seninle erotik düşünemiyorum demesi çok saçma,düşünüyordur da sizin güveninizi kazanmak için öyle demiştir.bütün erkekler düşünür bunu hele de seviyorsa,ama düşünmek başka istemek başka..ben böyle bir erkeğin sevgisine inanmayı doğru bulmuyorum..yüz yüze gelmeden ne aşkı ne sevgisi ya,sanal olan sanalda kalır..güvenmeyin böyle insanlara..

Son düzenleme:

Sizin söylediklerinizi yorum yaptıktan sonra gördüm ve şasırdım aynı şeyleri yazmışız hemen hemen:)) demekki aklın yolu bir.

Çok korkutucu bir durum... Uzak durmakta fayda var.
1,5 senedir neden görüşemiyorsunuz? Gelme sıkıntısı mı var?
Zaten sizi sevse borç ile de olsa yanınıza gelirdi.
Bu durumda sizi ne kadar sevdiğini hesap edin sonra kararı kendiniz de vereceksiniz.

bir insan hiç görmedeği..
sıcaklığını hissetmediği..
eline dokunmadığı..
karşıklı göz göze temaz halinde bulunmadgı biriyle nasıls evgili olma kararı alır ve bunu 1,5 yıl devam etirr aklım almıyor..
arkadaşım daha çok küçük olmalısın yada hala olgunlaşamamaşsın..
göznü aç ve gerçeklerle yüzleş derim...
gerçek hayata dön bırak entiraklarla uğraşmayı

Son düzenleme:
canım belki de annesi ölmemiştir onu sen ona acıyasın diye atmıştır. ayrıca hikayesi de çok tutarsız. hadi diyelim ki doğru söylüyor, seni seviyor vs sen bu kadar problemli bir adamı kabul etmek zorunda değilsin. hikayesi gerçekse, zaten bu adam sana hiç bir şey veremez. üstelik netten. siz 1,5 yıldır birliktesiniz ama bence bu anca 1-2 haftalık beraberliğe eşdeğerdir. yani birbirinizi gerçekten tanıdığınızı düşünmüyorum. ailen haklı, ben kendimde böylesi bir insanla evlenmem, kızım olsa vermem. sen verir misin??? yani bence sende biliyorsun bunları ama birinden duymaya ihtiyacın var sanırım. ayrıca ben cinsel düşünmüyorum olayı hikayeden ibaret. her erkek düşünür. onlar bünye olarak bizden çok farklılar...yani zaten şaka maksatlı da olsa dile getiriyormuş. diğerlerinin dediği gibi adamın sapık olmadığını nerden biliyorsun. ya sana zarar verirse. bir de niye normal adam gibi bir ilişki yaşamak varken, ekran arkasından, telefondan yaşayasın ki. hiç yaşama daha iyi. yine de senin hayatın tabi. ama buraya yazmışsın, tavsiye istiyorsun...bu kadar insanın bir bildiği vardır herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…