Babasının yanında eşime kötü davrandım konuşmuyor benimle

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
cuma günü arabayla eşimin iş yerine gittik eşim avukat bir işi vardı otoparka girdik önümüzde bir bayan sürücü park etmesini epey bekledik.
Kadın hala park edemeyince eşimden yardım istedi arabasını park etti falan.
Sonra biz büroya girdik ben biraz oyalandım eşimi bekledim buradan çıkıp alışverişe gidecektik.
Eşimin işi uzayınca ben seni arabada beklerim diyip arabanın yanına gittim arabanın üstünde not açtım baktım rujla yazılmış telefon numarası Numarayı aradım bayan açtı ne için not bıraktınız dedim kadın demez mi arabayı park ettiği için teşekkür etmeyi unutmuşum.
Nasıl sinir oldum bunun için arabalara numara bırakacak kadar basit biri misin diyip kapattım telefonu.
Israrla aradı açtım telefonu bana hakaret ediyorsun dava açacağım diye aç senden mi korkacağım dedim.
Tabi eşimi de bir güzel haşladım her ne kadar onun suçu olmasa da
Alışverişe fala gitmedik eve döndük bugün de babası geldi dışarda işimiz vardı.
Kafam dünden beri dalgın ya arabada birşeyler söyledi duymadım biraz bağırdı ben de ne bağırıyorsun diye çıkıştım
Arkada babası oturuyor sonra trafiğin ortasında arabadan indim kapıyı suratına çarpar gibi vurdum.
Doğal olarak benimle konuşmuyor babasının yanında böyle davrandığım için bugün evlilik yıldönümüzdü
Oruç olduğum için dışarıya yemeğe götürecekti yemeği iptal etti sanırım akşam üzeri maç izlemeye gidiyorum diyip çıktı moralim çok bozuk.

Son düzenleme:
eşinin hiçbi suçu yokmuş ki, çok fevri davranıp bu özel günü mahfetmişsin, özür dile bence

üzgünüm ama haksızmışsınız eşiniz küsmekte haklı
ortada kavga etmeye değer bi konu yok çünkü
eşiniz gönlünü almalısınız bence...

cesaretim yok konuşmaya not yazdım muhtemelen geç gelir hediyesinin üstüne koydum geldiğinde ben uyumuş olmak istiyorum.

tamam işte canım notta özür dilediysen sorun yok, umarım yumuşar, yarında bayram, barışırsınız merak etme, belkide yarın ziyarete gidince, babasınada kusura bakma baba dün çok gergindim falan demelisin bence bu eşini oldukça yumuşatır

şimdi burda eşinlik bi durum yokmuş hayatım adam insanlık namına bi iyilik yapımış bu kadının kaşarligi iyi valla her yardım eden erkeğe numara bırakıyorsa sende sinirini eşinden çıkarmışsın bide babasının yanında olması hoş olmamış ama yapacak birşey yok sanırım eşin bi özürü haketti senden sıkma canını ınş düzelirsiniz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Tamam ilk etapta tepkiniz haklı
hangi kadın olsa o an ne yapacagını şaşırır,
aklında binbir tilki dolaşır ama,
babasının yanında azarlayıp, arabadan kapıyı çarpartak inmek olmamış...

Eşiniz geldiginde özür dileyin ve gönlünü alın.
3. kişiler için birbirinizi kırmayın :)

Son düzenleme:
adamı çok gereksiz paralamışın...

ben olsam o notu alır çöpe atardım kocama da söylemezdim ne gereği vardı ki bu kadar kavga çıkartmaya...

özür dile bence

aman kuzum sende şeytan tüyümü varda sende kadın hemen numara bırakmış deyip dalga geçeceğin yerde oruç sinirlerinin bozmuş heralde barışırsınız ama uzak kaçma çünkü üzgünüm ama hatalı sensin

Sanırım oruçtan beynim bulandı ama şöyle de bir durum daha önce eşim beni aldattığı için her ne kadar kendi kabul etmese de
Sanki bütün kadınlara bakıyor kur yapıyor gibi geliyor güvensizliği kafamdan atmam lazım

eve dönmedim ki anneme gidecektim dolmuşa binip anneme gittim tabi beni almaya gelmedi tıpış tıpış eve geri geldim

bence üzülmeyin artık gönlünü almanın yollarını arayın
olan olmuş insanlık hali bi anda sinirlenmişsin bence güzel bi süpriz hazırla ve onu güzel karşıla konu uzamasın:16:

Önceden sizi aldattığını söylüyorsunuz..O anda tepki vermeniz çok normal aslında..
Kimbilir belki de arabayı park edince kadının rujlu not bırakacak kadar cesaret bulmasında birşey var diye de düşünebilirsiniz ama hatanız kayınpederinizin yanında arabayı çarpıp arabadan inmeniz olmuş..
Bir erkek için ailesinin arkadaşlarının yanında bu şekilde bir muamele görmek onlar için ne kadar gurur kırıcı bilemezsiniz..
Geldiği zaman ilk adımı siz atın bayram öncesi küs kalmayın...

cuma günü arabayla eşimin iş yerine gittik eşim avukat bir işi vardı otoparka girdik önümüzde bir bayan sürücü park etmesini epey bekledik.
Kadın hala park edemeyince eşimden yardım istedi arabasını park etti falan.
Sonra biz büroya girdik ben biraz oyalandım eşimi bekledim buradan çıkıp alışverişe gidecektik.
Eşimin işi uzayınca ben seni arabada beklerim diyip arabanın yanına gittim arabanın üstünde not açtım baktım rujla yazılmış telefon numarası Numarayı aradım bayan açtı ne için not bıraktınız dedim kadın demez mi arabayı park ettiği için teşekkür etmeyi unutmuşum.
Nasıl sinir oldum bunun için arabalara numara bırakacak kadar basit biri misin diyip kapattım telefonu.
Israrla aradı açtım telefonu bana hakaret ediyorsun dava açacağım diye aç senden mi korkacağım dedim.
Tabi eşimi de bir güzel haşladım her ne kadar onun suçu olmasa da
Alışverişe fala gitmedik eve döndük bugün de babası geldi dışarda işimiz vardı.
Kafam dünden beri dalgın ya arabada birşeyler söyledi duymadım biraz bağırdı ben de ne bağırıyorsun diye çıkıştım
Arkada babası oturuyor sonra trafiğin ortasında arabadan indim kapıyı suratına çarpar gibi vurdum.
Doğal olarak benimle konuşmuyor babasının yanında böyle davrandığım için bugün evlilik yıldönümüzdü
Oruç olduğum için dışarıya yemeğe götürecekti yemeği iptal etti sanırım akşam üzeri maç izlemeye gidiyorum diyip çıktı moralim çok bozuk.

özellikle bu kısım çok kötü, fazlasıyla çocukça davranıp, eşinize değil babasına da saygısızlık yapmışsınız...adamın ne suçu günahı var...

daha önce aldatmasını affettiyseniz unutmalısınız da...ve şimdi özür dilemelisiniz

Sanırım oruçtan beynim bulandı ama şöyle de bir durum daha önce eşim beni aldattığı için her ne kadar kendi kabul etmese de
Sanki bütün kadınlara bakıyor kur yapıyor gibi geliyor güvensizliği kafamdan atmam lazım

bende böyle bişey söylicektm..
orda olmadıgınz bi gün gerçekleşmş gibi düşünp acaba ozaman napardı die kendinizi doldurmuşssn bnce kendini.daha öncede böyle bi olay oldugu için desteklenmş düşüncen

netaraftan bakılırsa haksızsın bu durumda.arayıp eve davet etmelisin geldiginde uyumuş olma ve özür dile.uzamasına izin verme konunun..

Önceden sizi aldattığını söylüyorsunuz..O anda tepki vermeniz çok normal aslında..
Kimbilir belki de arabayı park edince kadının rujlu not bırakacak kadar cesaret bulmasında birşey var diye de düşünebilirsiniz ama hatanız kayınpederinizin yanında arabayı çarpıp arabadan inmeniz olmuş..
Bir erkek için ailesinin arkadaşlarının yanında bu şekilde bir muamele görmek onlar için ne kadar gurur kırıcı bilemezsiniz..
Geldiği zaman ilk adımı siz atın bayram öncesi küs kalmayın...

Durum bundan ibaret sürekli bir şüphe zaten kadına nasıl baktın da sana not bıraktı diye çıkıştım.
Öyle yapacağım ama konuşmaya da cesaretim yok sustu mu susar konuştuğunda da haklı olsam da bir çenesi var ki beni mat edip bırakır

Olayda eşinizin suçu yok , siz biraz değil bir hayli kıskanmışsınız onu.
Konuyu tekrar açmayın , hediyesinin üzerinde zaten özür notu var ve sımsıkı sarılın bir de sesli olarak özür dileyin ondan
Uzatmayacaktır diye düşünüyorum.
Asıl suç o notu bırakan bayanda.
Bazen şu hemcinslerimi anlamakta çok zorlanıyorum.
Hangi akla hizmet yanında eşini gördüğü halde adama tel nosu bırakıyorsun.
Bari rujla yazdığın nota sadece teşekkürler yaz.
Telefon numarası bırakma da ne oluyor?

Back
X