Babasının yanında eşime kötü davrandım konuşmuyor benimle

Verdiğiniz tepki normal çünkü eşinizin sizi daha önce aldattağını söylemişsiniz.
sizin tek hatanız eşinize babasının yanında öyle davranmanız,çok kötü olmuştur onun için..
ama keske o bayana yardım etmeseymiş eşiniz,onun yüzünden aranız bozulmuş iyilikten maraz doğmuş işte..
kadına bak bide numarasını bırakmış ne cesaret ne kadar sinir bozucu,daha arabasını parkedemiyo ama rujla yazılmış notlar bırakmayı biliyo..

haklısın haksızsın bişey demicem ama..
demiyecektim ama haklısın, salla gitsin..

şimdi bu kadın, bi arabasını parketti diye -ki belkide özellikle parkedemedi- yanında karısı olan adama RUJLA telefon numarası yazıyor, sadece teşekkür edebilirdi, hatta unutmuşsa unutmuş, n'olmuş, teşekkürde etmeyiversin..tabi teşekkür bahane, adamı tavlamaya çalışıyor..belliki bu kadın o yolun yolcusu..biyolojik saati alarm vermiş ve eşine yeşil ışık yakmış..

hangimiz bize yardım eden adama rujla yazılmış telefon no. bırakırız..ahlaklı kadın bunu yapmaz..unuttuysam unuttum der ve işine bakar, aklına bile gelmez teşekkürü unuttuğu..
valla edeceksem teşekkürümü o anda ederim ve yüzüne dahi bakmam adamın..kaldıki telimi bırakacam, hemde rujla yazacam..ALLAH muhafaza..
hemde tanımadığım birinden niye yardım isteyeyim, otopark görevlisi yokmu orda, inerim arabadan, gider görevliyi çağırırım ve arabamı parkettiririm..

ya belli bu kadın yollu..ruj muj dudaklarını sermiş eşinizin gözleri önüne.. o... k.....

şimdi bu kadın size gıcıklığına eşini bulup ayartmaya kalkmasın..valla bu tipler bulmak için otoparkta bile gece gündüz beklerler, dikkatli ol arkadaşım..
kancayı taktılarmı her bi halt beklenir bu aşşağılık kadınlardan..
eşin bu konulardan sabıkalı, e kadında belli kaşar..dikkat et ne diyeyim,

belkide unutur kadın eşini, bilemeyiz, beynini bulandırmayayım şimdi senin..ama ihtimal dahilinde olduğu için dikkatli olman açısından uyarmak istedim sadece..

Son düzenleme:
bende kadını pek iyi niyetli görmedim bence eşinizi ayartmak niyetiyle yazdı nosunu siz arayıncada teşk. edecektim diye bahane etti iyi ki eşinizin suçu yok burda zaten :50: ama babasının yanında eşinize yaptığınız harekte yanlış bence :20:

Kadinin genisligine bak, bu da yeni erkekleri tavlama taktigi herhalde. Senin konuna gelince haksiz oldugunu anlamissin, hem babasindan hem kocasindan ozur dilemen gerek. Hatta onlari yemege cagir. Tatliya baglansin.

her ne olmus olursa olsun kayınpederınız yanında bunu yapmanıza kızmıstır esınız ama olan olmus su ankı durum nedır duzeltebıldınızmı?

Back
X