Babasıyla sorun yaşayanlar

Haklısın bir sene önce harfien aynı fikirdeydim. İnşallah mutlu olursunuz pişman olmasınız. Yada ben pişman olmam. Herkes mutlu olsun ya yrının garantisi bile yokken bu yükler fazla geliyor.

Bende çok isterdim babamı affetmeyi ama.. yaptığı şeylere yapmaya devam ediyor düzeleceğine her gün daha beter üzüyor..

Bende çok isterdim babamı affetmeyi ama.. yaptığı şeylere yapmaya devam ediyor düzeleceğine her gün daha beter üzüyor..
Benimkide değişmesi çünkü insanlar değişmez. Ben sadece onun verebileceği zararları kabullenerek gardımı alıp olduğu gibi kabul ederek asgari bir baba kız ilişkisi yaşamaya çalışacağım. Çok iyi anlıyorum...

Eften püften sebepler:) tamam hayatım. Yıllar bana asla beni anlayamayacak kadar peşin hükümlü insanlarla uğraşıp kendini yormamayı öğretti. Haklısın haklısın.
Yıllar size spermlerin üstünlüğünü öğretmiş bence, size spermli babanızla iyi günler dilerim

Yıllar size spermlerin üstünlüğünü öğretmiş bence, size spermli babanızla iyi günler dilerim
Ne diyosun arkadaşım ya. Koca paragrafta iki yerde sperm geçiyor takılmışsın bir sperm gidiyorsun. Neden algıda bu kadar seçicisin ve neden sperm bence bunu değerlendirmek lazım. Bastırılmış cinselliğin dışa vurmu mu? Yoksa tesadüf mü? Uzman değilim ben yorumlamayacağım. Tipik demogoji hareketleri koca paragraftan cımbızla çekip onun üstüne oynama... Bayatlamadı mı bunlar?

Onları da okudum. Kötü tarafları da var elbette.
Babanız sizin için üzülecek bir adammış en azından başınızdaymış.
Biz bin beterini yaşadık buraya yazsam kimse inanmaz.
Ben ölüm döşeğinde olsam babam pek üzülmez öyle söyleyeyim.
Unutmuş bizleri, hani kedi köpek yavru yapar da unutur ya onun gibi düşünün.Yürümeye başlayıncaya kadar yanımızdaydı...
Baba değil de başka bir akraba gibi işte, şimdilerde yaşlandı kavga gürültü etmiyoruz yılda bir ay görüyorum zaten. Maddi manevi beklentimiz de olmadığı için hır gür çıkartmıyor.
Ama pek değişmedi. Bizim ise duygularımız yok oldu. Çok yarım kaldık herşeyimiz yarım bütün hayatımız yarım.
O yüzden sizin gibi bir babaya bin kere razı gelirdim.
Babam üzülseydi de kendime zarar verecek şeyleri yapmazdım sanmıyorum...
Babanıza hiçbir şey olmadı, olan size oldu neticede...

Ben mi yazmışım sen yazmışsın üstüne bin bir anlam yükleyerek. Tabiki böyle iğrenç bir zihniyete karşı çıkacağım. Erkeği yüceltmeyince cinselliğimizi mi bastırmış oluyoruz. Gerçi sana göre öyleki biriyle beraber olunca babandan intikam alacağını düşünmüşsün.

Hiç de öyle düşünmüyorum.
Bir tarafından çıkan şeyle var oldum diye.
Ben ayrı bir bireyim ve biyolojik bağın hiçbir önemi yok.
Hayatımı kimseye borçlu değilim kimse bana güzel bir hayat vermedi, güzel bir hayatı olsun diye düşünmedi bile.
Aslında bir insanı affetmeyi düşünmek aslında o insanın o kadar kötü biri olmadığı anlamına geliyor.
Affetmemeyi düşünmek bile bir derece bağ olduğunun göstergesi.
Bazıları affedip affetmeme üzerine hiç düşünmüyor bile o derece kalbi duyguları ölmüş yok olmuş oluyor. Affetmek affetmemek üzerine düşünmeyi bile umursamayan, tamamıyle nötrleşmiş bir insanda bu yazdıklarınızın bir karşılığı yok...

Ben ailemden başka şehirde yaşıyorum.. ailemin yanına gittiğimde babamla elimden geldikçe konuşmadım sadece sorduğu sorulara cevap verdim ama aramızda çıkan ufak bir tartışmada üstüme yürüdü bu hamile halimle nerdeyse dayak yiyecektim hala dada evime döndüm döneli korkuyu üstümden atamıyorum sürekli rüyamda babamın o sinirli halini görüp korkarak uyanıyorum

Niye erkeği yüceltmiş Olayımyaaa anneninde bir yumurtasından oldun onunda kanısın onun genlerinide taşıyorsun bu biyolojik bir gerçek. Ama o kadar anlayamıyorsunki. Bir bütünden bir cümleyi seçip kendi haklılığına inanarak tartışamazsın. Seni inandırdam elime ne geçecek. Bir sanal nickten fazlası değilsin bende öyleyim. Yani erkeklerin spermine tapıyoum yani ok:) erkekler üstün yüce varlıklar çünkü ok:)

Benimkinin aklı başına grlmeden önce yıllarca yalbız kaldı. Bir dosta bir nasılsın diyecek sese hasret yaşadı. Belkide bu onu değiştirdi. Belkide haklısındır. Her insan bir değilki her insanın tepkisibir olsun. Ama nefret ederek yaşamak bana büuük yüktü. Sana değil ne güzel. Hep böyle gider ikimiz içinde imşallah.

Biyolojik bağ hakkında benim düşüncem farklı. Biz laboratuvarda tek bir hücreyi yoktan var edemiyoruz eğer ki bir ata hücresi yoksa.

Kıyamam. Haklısın çok zalim olabiliyorlar inşallah bir gün pişman olur.

Harikasınız. Hep derim bir insanı hayatımızdan çıkaramıyorsak affetmeliyiz diye zira o kinin,öfkenin ağırlığını,insana verdiği zararı bilirim. Ne zaman ki affeder unutursun,o zaman hafiflersin iyi hissedersin.
Kaldı ki anne/baba (istisnalar muhakkak vardır)yeri dolmayacak insanlar hayatımızda. Ben babamı kaybedeli tam 12 sene oldu,bir yanım eksik o gitti gideli,pazar kahvaltıları,aile yemekleri vs asla eskisi gibi değil,babalar günü azap,kızımın doğumu, dügünüm herşey eksik,yarım.
En güzelini yapmışsınız inanın. Allah gecinden versin,küs olarak kaybetseydiniz babanızı 4 saat değil,kalan hayatınız boyunca ağlayacaktınız belkide.

Tebrik ederim hayirli olsun yuzlesmenin barismaniz anlasmaniz ve hafiflemeniz evet dediginiz dogru cok cok haklisiniz ama bu yuzlesme olayinda isin sizinki gibi mutlu bitebilmesi icin bu yuzlesmeye her 2 tarafinda hazir olmasi vede her 2 tarafinda artik eskisi kizginliginin azalmis olmasi vede aradan gecen zamanla hatalarini farketmis ve aslinda pismanlik duymus olmasi gerekiyor.
Siz saniyormusunuz ki babaniz o gencligindeki size ve annenize eziyet eden babaniz gibi (hirs ve ofke dolu anlayissiz huysuz kirip doken)n adam olarak kalsaydi siz aglayip boynuna sarilip ondan gecmisin hesabini bozulan psikolojinizin uykusuz gecelerinizin hesabini sordugunuzda affet kizim bilemedim deyip oda size sarilirdi. Ben hic sanmiyorum o yuzden ben eminim aramizda sizin gibi ailesinden anne babasi kardesi herhangi bir yakinyla olaylari olan ve bunun bilincinde olan kisiler vardir ama inanin karsidaki kiside eger zamanla sizin bilinc duzeyinize ulasmadiysa , yani eski kafasiyla hirs ve ofke ihtiraslariyla yasadiysa bunca sene kin biriktirdiyse o yuzlesme dediginiz adeta bir beraat olaraka adlandirdiginiz sey sizi eskisinden dahada yenilmis sekilde geride birakbilir.

Dikkatli olmak gerek siz sansliymissiniz gecmis olsun.

Evet benim de kızgınlıklarım oldu babama. Ama hiç bağlarımız kopmadı. Ama evlendikten sonra görmeye canla başla gitmedim. Vazifemmiş gibi düşündüm. Üstümde çok baskıları vardı. Yıllar oldu evleneli hala bile o baskıları üzerimde hisseder ve huzursuz olurum o derece yani. Babamın değer yargıları farklıydı bana göre önceliklerinden biri olamadım hiç. O yüzden hep bir adım hatta çok fazla uzaktık birbirimizden. Onu özleyebileceğimi öldükten sonra maalesef anladım. Ve keşke baba kız gibi olabilseydik. Barışmanıza sevindim .Üç günlük dünyada aslında olmasa keşke .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…