Babasız kalmak😔

Limonsuzzcay

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Haziran 2019
19.569
120.524
598
37
Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun :(
Ben baba yönünden şanslı bi insan olamadım,anneme yıllarca yaptıkları,bize yaptıkları..ama yinede ölürse naparım diyorum,baba işte gölgesi yeter derler ya :( Allah geride kalanlara sabır versin ne diyebilirim ki

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun :KK43:
Ben baba yönünden şanslı bi insan olamadım,anneme yıllarca yaptıkları,bize yaptıkları..ama yinede ölürse naparım diyorum,baba işte gölgesi yeter derler ya :KK43: Allah geride kalanlara sabır versin ne diyebilirim ki
Söyleyebileceğim tek şey düzelmesi için elinden geleni yap. Hatta fazlasını yap. Vicdan yükü çok ağır çünkü.

4 ay önce tam da düğünüme 1 hafta varken ve babam sapasağlamken bir anda babamı kaybettim. Şu yazdıklarını ancak bunu yaşayan anlar. Tam olarak babasını kaybeden böyle hissediyor. Düğünümde bekledim ramazanda bekledim bayramda bekledim hala bekliyorum. Yanlız değilsin. Malesef alışmak zorundayız.
Mekanları cennet olsun, başın sağ olsun. Malesef diyecek başka bir şey kalmıyor.

Başınız sağolsun, Allah size sabır versin. Çok uzuldum mekanı cennet olsun inşallah.
Amin inşAllah sağolun😔
Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum. İnsan hep yaşasınlar, iyi olsunlar istiyor. Geride kalanlar içinde çok zor, Allah bol sabırlar ve dayanma gücü versin size.
Evet hep başımızda olsunlar istiyoruz 😔

4 ay önce tam da düğünüme 1 hafta varken ve babam sapasağlamken bir anda babamı kaybettim. Şu yazdıklarını ancak bunu yaşayan anlar. Tam olarak babasını kaybeden böyle hissediyor. Düğünümde bekledim ramazanda bekledim bayramda bekledim hala bekliyorum. Yanlız değilsin. Malesef alışmak zorundayız.
Mekanları cennet olsun, başın sağ olsun. Malesef diyecek başka bir şey kalmıyor.
Acını kalbimde hissettim. Allah rahmet etsin size de sabır versin inşAllah.

Allah rahmet etsin mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin sizi de cennette kavuştursun..

Allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış babanız için bolca dua edin
Aminnn inşAllah. Evet çok erken oldu. Yaşlıydı ama hastalığı öğrenip kaybetmemiz 4 ay içinde olup bitti 😔

Şuan bir yumruk oturdu sanki boğazıma:KK42: kuzucum Rabbim mekanını cennet etsin,sizede Sabırlar versin ,hepimiz yaşayacagız bu zor anları:( Rabbim dayanma gücü versin:dua::KK42:. Ağla dök içini rahatla ama kendine dikkat et çocukların için. Canımsın bitanemm😘

Offf o da mı gitti, iyileseceklerdi ya, seninki de benimki de iyilesecekti ya😭
Evet canım hayal kuruyorduk. İyileşip torunlarının yanında olacaklardı.
Tek tesellim uzun yıllar acı çekmemiş olmaları. Sen de öyle düşün olur mu? Allahım cennetinde kavuşturur inşAllah. Bize düşen hayırlı evlatlar olmak.

O kadar dua ettik, isyan değil asla, haşa. Dua kader değiştirir denilirdi umut ettim umut verdim,ciğer yangını ne zormuş, başsağlığı dileyenler bana da denmiş gibi gelmiyor seni çok iyi anlıyorum,daha 1 ay olmadı ,sürekli beynim zihnim Allah'ım , kaç gün oldu senin .kafayı yicem, burdan umut veriyorduk birbirimize.

Back
X