- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
ah ah sizin adınıza üzüldümSeni çok iyi anlıyorum. Evlendim evliliğimi yaşadım annemler evde ne durumda diye. Şimdi annemin kuzeninin eşiyle aldatti annemi ve bosaniyolar. Önceden daha bende baba kavramini bitirmişti ama son nokta oldu. İçim acımıyor artık. Bu daha da üzüyor. Neler çektirmiş bana diyorum. Şimdi umrumda değil ama. Sizde güçlenmeye bakın maalesef duzelmiyorlar.
Evet siz okuyup ailenizi kurtarabilirsiniz. Anneniz çalışabilir. Benim annemin mesleği var ama babam calistitmiyordu bu yaştan sonra zor olacak ama mecbur kardeşim okuyor. Bi şekilde olucak.ah ah sizin adınıza üzüldüm
evet bazen acıyorum diyorum tek amacı kavga hayati nefret dolu sevgiden haberi yok tek bir seveni yok diyorum kendime
tek çare güçlü olmak dediğiniz gibi
Canım senin kadar olmasa da bizde bazen böyle şeyler yaşıyoruz böylelerinin sonu inan kimsesiz bir şekilde huzurevinde bitiyor.Kimseyle mutlu olamayıp ailesini dağıtıp sonunda acı çekiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun.merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi
Kuzum senin gibi çocukları görüünce iyi ki bosnamisim diyorum.merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi
Merhaba yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben anne olabilmek için yıllardır tedavi görüyorum ve olmuyor .. belki de hiç olmayacak bir şey için bile içim kıpır kıpır .. öz baba nasıl evladına böyle davranır aklım almıyor inanın .. ama güçlü olun işe girin ve annenizi bir an önce o hayattan kurtarın ..merhaba öncelikle..
annemin mesleği yok maalesef çok basariliymis ama anneannem hemen evlendirmis annem istememesine rağmen,o da benim üstüme düştü bu yüzden okul konusunda elimde maaşım olsun diyeEvet siz okuyup ailenizi kurtarabilirsiniz. Anneniz çalışabilir. Benim annemin mesleği var ama babam calistitmiyordu bu yaştan sonra zor olacak ama mecbur kardeşim okuyor. Bi şekilde olucak.
inşallah çekerler hem bu dünyada hem öteki dünyada. teşekkür ederimCanım senin kadar olmasa da bizde bazen böyle şeyler yaşıyoruz böylelerinin sonu inan kimsesiz bir şekilde huzurevinde bitiyor.Kimseyle mutlu olamayıp ailesini dağıtıp sonunda acı çekiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun.
inşallahİnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz
bana sorsalar boşanmış olmalarını tercih ederdim , bu şekilde olmazdık en azından , siz iyi yapmışsınızKuzum senin gibi çocukları görüünce iyi ki bosnamisim diyorum.
inşallah siz de anne olursunuz Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin size inşallah.Merhaba yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben anne olabilmek için yıllardır tedavi görüyorum ve olmuyor .. belki de hiç olmayacak bir şey için bile içim kıpır kıpır .. öz baba nasıl evladına böyle davranır aklım almıyor inanın .. ama güçlü olun işe girin ve annenizi bir an önce o hayattan kurtarın ..
bende sıfırdan şimdiki durumuma geldim asgari ücretin yarısına çalışıyordum 10 sene önce .. kurslara gittim İngilizce öğrendim muhasebe kursuna gittim sizde hiç vazgeçmeyin başaracaksınız
Annenin babanla suan arası nasıl çocukluğundan bu yana değişiklik var miben de başka şehire gitmek istiyorum ,anneminde almak istiyorum fakat bir yandan ilerde evlenirsem ne olacak diye düşünüyorum,çünkü ailemin maddi durumu yok biliyorum evlenirken yardım edemezler her şey bana kalıyor bu sefer de ben ezilecegim her anlamda dediğin gibi
annemin kendi maaşı yok , hasta dedeme bakıyor boşanırsa gidicek yerimiz yok
ruhunda var nisam kötülük işlemiş içine,hepsi böyle annelerinde böyle kardeşleri de böyle. kötü insanlar hepsi
eskiden çok daha kötüymüş ama suanda hala kötü, mesela annem bir iş yapsın başına geçer eleştirir, çocuk gibi azarlar durduk yere neyden tartışma yapacagi belli olmaz.Annenin babanla suan arası nasıl çocukluğundan bu yana değişiklik var mi
Bak soyle soyleyeyim 3 yılı geçiriyor çalışıyorum kenarda 100 tl birikmişim yok
Hani aileler düşünür ya yarin obur gun evlenecek ihtiyacı falan olur diye bizde hic olmadi.Annem babamla karşı karşıya gelmesin tepkisiyle karşılaşmasın diye babamdan hicbirsey istemiyor babamsa ben calisma ya başlayınca evin bütün yükünü kardeşime ve bana bıraktı eskiden faturalar ondaydı bir kaçtır faturalarda yavas yavas bize doğru itiyor.Demem o ki ayni evde yaşayınca ister istemez onlara harcıyorsun hele anlattığın gibi bir babanın kesin beklentisi olur o yuzden çalışacağım günler gelince bunları gözönünde bulundurup dikkate al
ınsallah babasının pısman oldugunu su dunya gozuyle aypare gorsun ınsallah
pişman olsa da bizim için bir şey değişmeyecek ki kardeşim onun yüzünden panik atak geçirdi şimdi atlattı ama atlatana kadar ne zorluklar geçirdi işte kendimi hep başka yere verdim ders çalıştım biseylerle uğraştım hep kafamı dağıtmak için ise de yaradı fakat son zamanlarda yine kafama takmaya başladım
inşallah ..sen bu olayları olgunlukla atlatabilmişsin ne güzel kardeşine acil şifalar. elbet nefes alcaksınız sizde birgün
ben de aynı şekilde dusunuyorum hepBabam sayesinde hiç ona benzemeyen bi adamla evlendim şükür huzur neymiş öğrendim benimde iste babam ama ben birsey hissetmiyorum kendisine bazısı ne olursa olsun baban der ama onlar hiç bir zaman sürekli diken üstünde olmayı asla anlayamazlar hala daha annem çekiyor ölse de annem biraz gün yüzü görse diye hep düşünürüm
su zamana kadar takmiyordum o kadar her gün bir olay çıkarmaya başladı.Çok üzüldüm
Bu hayatta kimi anneden kimi babadan kimi kocadan herkes bir şeyden çekiyor
Kaç yaşındasın ?
Part time bir iş bulup annende çalışsa ayrı eve çıkma şansınız yok mu ?
2 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçersu zamana kadar takmiyordum o kadar her gün bir olay çıkarmaya başladı.
üniversite bitmesine 2 senem daha var
ayrı eve çıkamayız malesef annemin üstüne borç yaptı hep
inşallah herşey yoluna girer bundan sonrası için2 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer
İnşallah Canıminşallah herşey yoluna girer bundan sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?