- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
Kızlar Babam 76 yaşında ,annem öleli 10 sene oldu yalnız yaşıyor .İki yıllık evliyim yurtdışındayım ,bir süreliğine babamın evine gidecektim .Yalnız yaşıyor ,ablam var ama araları iyi değil sık görüşmüyorlar .Açıkçası annem öldüğünden beri ,aile bağlarımız zayıfladı .Bu ayın sonunda gidecektim dün aradım ,haber vermek için .Şubatın sonunda gel dedi .Apartmanın dış cepheleri yenileniyor ,3 tane ustayı evine almış .Bir aydır onda kalıyorlarmış .Neymiş ev bulamamışlar ,evleri orada değilmiş .Apartmanın yöneticisi yalnız yaşıyor ,yaşlı diye kafaladılar sanırım .Dün sinirden kudurdum ,pandemi döneminde tanımadığı bilmediği 3 adamı eve almak nedir ?çıldırdım .Ablamı aradım ona anlattım ,haberi yokmuş .İkimizede söylememiş bir aydır evdelermiş,bir ay daha sürecekmiş işleri .Her gittiğimde evi dip köşe kazıyorum bir iki ay kalıyorum düzene sokuyorum .İki ayda dört adam o ev ne hale gelecek kim bilir .Ablamla konuştuk ,yaşlı kafasıda yerinde değil gibi .Mahkeme açalım vasiliğini alalım dedik .Korkuyorum ortam ne ortam ,ablamda vasiliğini alıp .Huzur evine yatıralım dedi .Ben huzur evi olayına sıcak bakmıyorum .Aslında elden ayaktan düşkün değil ,ama bazı işleri çocuk gibi .Son yaptığı bu olay bizi düşündürmeye başladı .Vasiliğin hukuki yönü nasıldır acaba .Ablamla ben iki kişinin üstünemi oluyor?Bir de bu mahkeme olayını duyarsa bize tepkisi ne olacak bilemiyorum.Sizce napmak lazım ?