Babaya vasi olmak

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.540
63
44
Kızlar Babam 76 yaşında ,annem öleli 10 sene oldu yalnız yaşıyor .İki yıllık evliyim yurtdışındayım ,bir süreliğine babamın evine gidecektim .Yalnız yaşıyor ,ablam var ama araları iyi değil sık görüşmüyorlar .Açıkçası annem öldüğünden beri ,aile bağlarımız zayıfladı .Bu ayın sonunda gidecektim dün aradım ,haber vermek için .Şubatın sonunda gel dedi .Apartmanın dış cepheleri yenileniyor ,3 tane ustayı evine almış .Bir aydır onda kalıyorlarmış .Neymiş ev bulamamışlar ,evleri orada değilmiş .Apartmanın yöneticisi yalnız yaşıyor ,yaşlı diye kafaladılar sanırım .Dün sinirden kudurdum ,pandemi döneminde tanımadığı bilmediği 3 adamı eve almak nedir ?çıldırdım .Ablamı aradım ona anlattım ,haberi yokmuş .İkimizede söylememiş bir aydır evdelermiş,bir ay daha sürecekmiş işleri .Her gittiğimde evi dip köşe kazıyorum bir iki ay kalıyorum düzene sokuyorum .İki ayda dört adam o ev ne hale gelecek kim bilir .Ablamla konuştuk ,yaşlı kafasıda yerinde değil gibi .Mahkeme açalım vasiliğini alalım dedik .Korkuyorum ortam ne ortam ,ablamda vasiliğini alıp .Huzur evine yatıralım dedi .Ben huzur evi olayına sıcak bakmıyorum .Aslında elden ayaktan düşkün değil ,ama bazı işleri çocuk gibi .Son yaptığı bu olay bizi düşündürmeye başladı .Vasiliğin hukuki yönü nasıldır acaba .Ablamla ben iki kişinin üstünemi oluyor?Bir de bu mahkeme olayını duyarsa bize tepkisi ne olacak bilemiyorum.Sizce napmak lazım ?

Kızlar Babam 76 yaşında ,annem öleli 10 sene oldu yalnız yaşıyor .İki yıllık evliyim yurtdışındayım ,bir süreliğine babamın evine gidecektim .Yalnız yaşıyor ,ablam var ama araları iyi değil sık görüşmüyorlar .Açıkçası annem öldüğünden beri ,aile bağlarımız zayıfladı .Bu ayın sonunda gidecektim dün aradım ,haber vermek için .Şubatın sonunda gel dedi .Apartmanın dış cepheleri yenileniyor ,3 tane ustayı evine almış .Bir aydır onda kalıyorlarmış .Neymiş ev bulamamışlar ,evleri orada değilmiş .Apartmanın yöneticisi yalnız yaşıyor ,yaşlı diye kafaladılar sanırım .Dün sinirden kudurdum ,pandemi döneminde tanımadığı bilmediği 3 adamı eve almak nedir ?çıldırdım .Ablamı aradım ona anlattım ,haberi yokmuş .İkimizede söylememiş bir aydır evdelermiş,bir ay daha sürecekmiş işleri .Her gittiğimde evi dip köşe kazıyorum bir iki ay kalıyorum düzene sokuyorum .İki ayda dört adam o ev ne hale gelecek kim bilir .Ablamla konuştuk ,yaşlı kafasıda yerinde değil gibi .Mahkeme açalım vasiliğini alalım dedik .Korkuyorum ortam ne ortam ,ablamda vasiliğini alıp .Huzur evine yatıralım dedi .Ben huzur evi olayına sıcak bakmıyorum .Aslında elden ayaktan düşkün değil ,ama bazı işleri çocuk gibi .Son yaptığı bu olay bizi düşündürmeye başladı .Vasiliğin hukuki yönü nasıldır acaba .Ablamla ben iki kişinin üstünemi oluyor?Bir de bu mahkeme olayını duyarsa bize tepkisi ne

Ben huzur evi olayına sıcak bakmıyorum
Az buçuk işin içinde olan biri olarak emin olunki sizden iyi bakılacak orda arkadaşları olacak sağlığı yemeği herşey kontrol altında olacak. Kulağa çok hoş gelmiyor ama huzurevinde geçirecem yaşlanırsam eğer

Yurtdisinda nerdesiniz bilmiyorum. Ama bazi ülkelerde anneyi babayi getirmek de mümkün. Elden ayaktan düsmediyse en azindan yakininizda olur. Aksi takdirde bir bakici ile anlasmanizi öneririm..yani her gün ugrayip yardim edecek. Pamdemi sürecinde zor tabi ama bir ihtimal.

Az buçuk işin içinde olan biri olarak emin olunki sizden iyi bakılacak orda arkadaşları olacak sağlığı yemeği herşey kontrol altında olacak. Kulağa çok hoş gelmiyor ama huzurevinde geçirecem yaşlanırsam eğer
Ev kendinin ,eşyası vs düzeni çok kıymetli .Bir tane kedisi var .Ablamda mahkemeye verip vasisi olalım .Huzur evine yatıralım diyor .Ancak biz böyle bir şey yapsak .Beddua eder diye çekiniyorum .Ne bileyim ancak şu yaptığı son olay ,bizi çıldırttı bu zamanda 3 inşaat işçisini eve almak da nedir ?

Yurtdisinda nerdesiniz bilmiyorum. Ama bazi ülkelerde anneyi babayi getirmek de mümkün. Elden ayaktan düsmediyse en azindan yakininizda olur. Aksi takdirde bir bakici ile anlasmanizi öneririm..yani her gün ugrayip yardim edecek. Pamdemi sürecinde zor tabi ama bir ihtimal.
Almanyadayım fakat babam acayip evine düşkün .Bir tane kedisi var .Bahsettim ama ben bir yere gelmem diyor .Yaşlılar çocuk gibi bir şeye ikna etmekte zor .Elden ayaktan düşkün değil ,ancak elin ustalarını 2 aylığına evine alması beni korkuttu .Haberlerde duyuyoruz başına bir şey gelecek diye korkuyorum .

Akıl sağlığını yitirdiğini tek olayla anlayamazsınız. Çok düşünceli evlatlar iseniz biraz ilgilenin gerekli tetkikleri yaptırın huzur evine sonra karar verirsiniz.
Akıl sağlığı yerinde ,ancak çocuklaşmış gibi bazen sinirli bazen hassas .Birde aşırı iyi niyetli başına bir şey gelecek diye korkuyoruz .

Akıl sağlığı yerinde ,ancak çocuklaşmış gibi bazen sinirli bazen hassas .Birde aşırı iyi niyetli başına bir şey gelecek diye korkuyoruz .

Ablaniz ve da nedense bana daha korkutucu geldiniz. Akıl sağlığı yerinde bir insanı vasi olarak atanmayı isteyip huzur evine göndermek ilginç. Bir yere gitmek istemiyor ama huzur evine mutlulukla gidecek yani ilginç

Bu kadar düşünüyorsunuz ama kedisi evi düzeni olan adamı huzur evine mi yatıracaksınız ? Böyle düşünceli olmayın bence hiç gerek yok.

Almanyadayım fakat babam acayip evine düşkün .Bir tane kedisi var .Bahsettim ama ben bir yere gelmem diyor .Yaşlılar çocuk gibi bir şeye ikna etmekte zor .Elden ayaktan düşkün değil ,ancak elin ustalarını 2 aylığına evine alması beni korkuttu .Haberlerde duyuyoruz başına bir şey gelecek diye korkuyorum .

Esimin amcasi kayinpederi icin bir yardimci bulmustu. Her gün gidip evde yemegini hazirlayip ortaligi toplayip yardim ediyor. Amcaya da bilgi veriyor tabi herhangi bir durumda. Öyle birsey de düsünülür. Huzur evine öcü gibi bakmiyorum, ama babaniz evine cok bagli ise istemez orayi

Bu tepkileri normal insanlar bile veriyor yaşlıyı geçtim hanım efendi. Sırf iyi niyetli veya çocukça davranıyor diye bir insanı alıştığı düzenden koparıp mutsuz edemezsiniz.

Bu kadar düşünüyorsunuz ama kedisi evi düzeni olan adamı huzur evine mi yatıracaksınız ? Böyle düşünceli olmayın bence hiç gerek yok.
Ben huzur evine yatırmak istemiyorum .Ablam söyledi .Sadece vasiliğini almayı düşündüm .Çünkü kandırılmaya çok açık .Şu pandemide evine 3 tane usta alması ,hırsızmı uğursuzmu belli olmayan kişiler .

Dikkatli okursanız ablam söyledi huzurevini diye yazdım .Ben sıcak bakmıyorum .Çünkü aşırı duygusal biri .Birde baba bedduası almak istemiyorum .Sadece vasilik almak istediğimi söyledim .

Ben huzur evine yatırmak istemiyorum .Ablam söyledi .Sadece vasiliğini almayı düşündüm .Çünkü kandırılmaya çok açık .Şu pandemide evine 3 tane usta alması ,hırsızmı uğursuzmu belli olmayan kişiler .
Ablanız da az malın gözü değilmiş. Adamın canından endişe etse zaten arar sorar sürekli ziyaret eder ne yaptığından haberdar olurdu.

Pandemi zamanı nice işsiz var belki amcam da kocaman kalbiyle yardımcı olmak istemiştir. Ellerinden öpüyorum. Ki kötü birşey olsa zaten 1 ayda olurdu. Uygun dille anlatır işçiler göndertirsiniz olur biter. Ötesine girmeyin.

Ha biz evlatlık yapamadık babam her an bizden habersiz evi malı mülkü satar ondan korkuyoruz derseniz okeyim ben anlarım sizi. Ama böyle yok endişe ettik yok canından korktuk vs gerçekten olmuyor..

Dikkatli okursanız ablam söyledi huzurevini diye yazdım .Ben sıcak bakmıyorum .Çünkü aşırı duygusal biri .Birde baba bedduası almak istemiyorum .Sadece vasilik almak istediğimi söyledim .
Boşverin almayın bence de babanızın bedduasını. Bırakın evinde düzeninde kalsın.

Sizde seviyor sayıyorsanız arayın sorun ziyaret edin yeter.

Ablanız da az malın gözü değilmiş. Adamın canından endişe etse zaten arar sorar sürekli ziyaret eder ne yaptığından haberdar olurdu.

Pandemi zamanı nice işsiz var belki amcam da kocaman kalbiyle yardımcı olmak istemiştir. Ellerinden öpüyorum. Ki kötü birşey olsa zaten 1 ayda olurdu. Uygun dille anlatır işçiler göndertirsiniz olur biter. Ötesine girmeyin.

Ha biz evlatlık yapamadık babam her an bizden habersiz evi malı mülkü satar ondan korkuyoruz derseniz okeyim ben anlarım sizi. Ama böyle yok endişe ettik yok canından korktuk vs gerçekten olmuyor..
Malı dediğiniz bir ev .O evde annemle yarı yarıya. Annem ölünce şu an o evin tapusunda ablamla benimde ismim yazıyor .Bizim imzamız olmadan böyle bir şey yapamaz .Öyle bir düşüncemiz olsa ,annem öleli on yıl oldu .O zaman huzur evine atardık .Sadece haberlerde izliyoruz ,yaşlı insanların evlerine altın vs için girip .İnsan öldüren vs nice tipler var .Ben açıkçası 3 tane ustayı eve almasını hiç normal görmedim .

Yazmadan geçemeyeceğim,aklı başında babanız bir hata yapmış bunu ona belirtin ,konuşun ..bizlerde yanlış yapabiliyoruz dimi.. fakat zaten anlaşamadığı ablamızın fikrini beğenmedim..vasi demek kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan,başkasının yardımına muhtaç olan kişinin her türlü imza yetkisini ele almak demektir bu bence babanıza karşı çok itici bir davranış.. zaten babanız gün gelir ablanızın eline düşmemek için kendi gidecek huzurevine demişti dersiniz...

Malı dediğiniz bir ev .O evde annemle yarı yarıya. Annem ölünce şu an o evin tapusunda ablamla benimde ismim yazıyor .Bizim imzamız olmadan böyle bir şey yapamaz .Öyle bir düşüncemiz olsa ,annem öleli on yıl oldu .O zaman huzur evine atardık .Sadece haberlerde izliyoruz ,yaşlı insanların evlerine altın vs için girip .İnsan öldüren vs nice tipler var .Ben açıkçası 3 tane ustayı eve almasını hiç normal görmedim .
Tamam işte güzelce anlatın ifade edin göndertin. Vasiymiş yok huzur eviymiş ne gerek var.

Daha sık arayın sorun halini hatrını. Yazık günahtır telefonda kulağı kapıda gözünü bırakmayın.

Back
X