- 10 Mayıs 2012
- 303
- 99
- 73
- Konu Sahibi kiraz cicegi
-
anaaaaaaaam kıskanmışkızsaydı o an tepki verip parlardı zaten demek ki bir şey yokbenim babam da eski sevgilimle resmimizi telefonumun ekranında görmüştü dediği tek şey : insan kardeşiyle , babasıyla olan resmini koyar ekrana
hihibnde 4 yıl sonra yakalanmıştm 19 yaşımdayken bağırdı çağırdılar ayrılcaksın falan filan hala bekliyoruz iş güç için :)
Beklemedeyim artik bakalim ama sanmiyorum babam annemi karıştırmaz pek
Yaa demeyin oyle anladiysa sorun varAnlamıştır tabi kiama bir şey dememiş sorun yok bence.
O anda tepki vermediyse sonrasında sadece biraz daha göz altında olursunuz o kadar.Yaa demeyin oyle anladiysa sorun var
Yok ya bugune kadar hic yaşamadim ama inanin benimki de katidir yani biliyorum çünkü öyle. O yuzden cok endiseliyim, arkadasim sanmışsa bile kötü ama demedi o an bişey insallah daha da demezbaban demek ki bu konu da çok katı bir insan değil, şanslısın. :) benimki çok katıdır mesela öyle resimlerimi görmüş olsa eyvahlar olsun normal erkek arkadaşa bile laf eder. msn ilk çıktığı dönemler heyecanla kullanıyorum tabi sınıftan arkadaşlarım falan ekli, bir gün msn açıkken ben bilgisayarın başından kalkmışım, normalde açık bırakıp kalkmam da dalgınlığıma gelmiş o gün. bilgisayarda salondaydı zaten o ara babam geçiyormuş şöyle bi bakmış ekrana sınıftan bir iki erkek arkadaşım ekliydi, onların isimlerini görmüş. gelip bana bir şey demedi tabi sonra anneme gitmiş demiş bu kız o konuşma şeysinde erkekler mi konuşuyor diyeama bazı arkadaşlarımında öyle babaları var ki erkek arkadaşın olsun söz ilk bana söyleyeceksin tamam mı falan diyorlar.:) herkesin tepkisi farklı tabi ama baban anlamıştır bence, sadece seninle yüzgöz olmak istemeyip konuyu açmıyordur.
Okurken kötü oldum valla beterin beteri varBenim arkadasımın babası öpüşmeli resmini görmüştü bilgisayarında.
3ümüzde böyle bakakalmıştık
heee elin adamını koyacağına babanı koy misalianaaaaaaaam kıskanmış
bu konuda babalar çok hassas oluyor pek çaktırmasalar daheee elin adamını koyacağına babanı koy misali
Arkasına bile bakmadan vınnnnladı eee 15 yaşında oluncada hayat layyylayylommm sen beni orda tek bırakdın diye terk ettim bunu zaten teyze oğlumduuuuHahahçocuk napti bu arada buharlaştı mı mekandan
Evladım yavrucum senin bildiğin benim bilmediğim teyzenmi var bi yerlerde ses tonuyla girip kalın bir ses tonuyla yürü eve diye getirdi eve kadar patırdandı peşimde annem haletti sorunsuz kurtuldum yaniiiiBaban nededi bu cevaba.
KIZLAARRbabam geldi gayet normal hatta daha bi iyi davrandi şakalar bişeyler yani demedi bisey off cok rahatladimm ya arkadaşım olduğunu düşünüyor yada artik aşırı anormal gelmiyor sevgili meselesi cok teşekkür ederim herkese bir derdin daha sonuna geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?