- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi kiraz cicegi
-
Kız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim babam aynı böyle kaldı
hahahaha çok güldüm okurken :)
bende yakalanmıştım hem de el ele tutuşmuştuk eşimle,köşeyi bi döndük babam karşımıza çıktı dondum kaldım.eşimin tabii o zamanlar sevgilim elini de bırakamıyorum şok olmuştum çünkü.sanki birbirimzi hiç tanımıyomuş gibi geçip gitmiştik akşam evde orhun kitabelerinden bir kesit sunmuştu babamtam 3 saat bana nasihat etmişti
yoksa profıl resmi o günlerden kalma bir kare mi3.saatın sonundaki :)
hahahaha :) yok o 3 saatin sonuda şeyh edebalinin nasihatlerine geçmiştik hani ey oğul diye başlar ya babam da ey kızım moduna girmişti cümlesini tamamlamadan baba ben o çocukla evlenmeyi düşünüyorum demiştim o da beni odadan kovmuştu
teyzemin oğlu muKız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim babam aynı böyle kaldı
ayy tanımıyormuş gibimi yaptınızhahahaha çok güldüm okurken :)
bende yakalanmıştım hem de el ele tutuşmuştuk eşimle,köşeyi bi döndük babam karşımıza çıktı dondum kaldım.eşimin tabii o zamanlar sevgilim elini de bırakamıyorum şok olmuştum çünkü.sanki birbirimzi hiç tanımıyomuş gibi geçip gitmiştik akşam evde orhun kitabelerinden bir kesit sunmuştu babamtam 3 saat bana nasihat etmişti
Kız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim babam aynı böyle kaldı
HahahKız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim babam aynı böyle kaldı
Ben babam yakalrsa bayağı kizar zannediyordum ki böyle geciştirimce neye uğradığımı şaşırdım cok panik haldeydim dün odamdan adim atmadim dışarıhahahaha çok güldüm okurken :)
akşam eve gelince sorar.ya da annen sorar km o diye.sevgilinse yaş fln tutmuyosa ayrıl derler.flan filan.bnde öyle olmuştuYaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan10 dk once gerceklesti bu arada
Baban nededi bu cevaba.Kız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim babam aynı böyle kaldı
Beklemedeyim artik bakalim ama sanmiyorum babam annemi karıştırmaz pekkoptum kız sabah sabah allah iyiliğini versin
kiraz cicegi canım sende üzülme şuan sana bişey söylemediyse annenle haberler gönderebilir annen gelip sana bişey demediği sürece baban arkadaşım yalanına inanmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?