babayı gördüm

Ben de gördüm ..çok utandım ,bir süre sonra geçti ..ama geçene kadar bayagi bi davşan modu takıldım ..Çok düşünmezsen çabuk unutursun ..babanın yanında hicbirsey yokmuş gibi davran ki o da utanmasın. .böylece üstü kolay kapanır ..ayrıca babalarimiz yani ,kasıt da yok sorun da ..

Özür dilemedim, konuşmaya utandım. O da bişey demedi. Yaşanmamış gibi davrandık ve sonra 2 ay gitmedim evlerine. Unutuldu gitti. Siz bu konuyu açmasanız aklıma bile gelmezdi. Aradan 22 yıl geçmiş vay bee.
Ben de dilemiycem özür , daha çok akılda kalır yoksa galiba. Ben de iki ay odadan cikmasam mı napsam yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi

Tamam, o kadar dert etme. Hay allah ne demeliyim, nasıl teselli etsem bilemedim.

Ne olacak insanlık hali.
Gülmüşsünüz geçmiş,
Hiç birşey olmamış gibi davran gitsin.
Allah elden ayaktan düşürmesinde yatalak olan anne babasının altını degiştiren çok evlat var.
Haklısın canım ,ben o açıdan düşünmemiştim . Biraz panik bir yapım var sanırım o nedenle de birden ay napicam moduna girdim :)

Ya aslında öyle olmalı ama babamla normalde çok yakın değiliz , birbirimizden haberimiz pek olmaz. Biraz da o nedenle galiba daha da utandım :/
Gönül isterdiki olmasın yaşanmasın böyle bir durum ama olmuş sende filmde kitapta herhangi bir görselde gördüğün bir üreme organı hatta ondan daha masum bir durum gibi değerlendir
Espirili bir durum de geç

Demez bence sanmıyorum o da senin kadar garip olmuştur. Ayy aklıma geldi bu konuyu görünce. İlkokulda mıydık ortaokul da olabilir o zaman 8 yıldı ya ama küçüktük. Bir kız arkadaşımız geldi yanımıza ağlamaklı. "Annemle babamı aynı anda banyo yaparken çıplak gördüm neden tek yapmıyorlardı sizce?" dedi. Sabah kalkması gerekenden daha erken bir saatte kalkıp basmış anne babasını, ehehe. Biz de oturup kafa patlatmıştık acaba neden olabilirrr hmm diye. Beterin beteri var boşverin.

Öff ne garip bir hal değil mi,ne desen boş,saçma bir boşluk hissiyatı
Şok geçene kadar odanda daha sık takıl,sonra geçer zaten.
İnşallah tabi :)
Şuan hayatım o andan öncesi ve sonrası gibi oldu . Milat gibi resmen. Çocukluk bitti falan diye düşünüyorum çok sapsalca. Uyumus Allah'tan şuan horlama sesi geliyor odama kadar. Ben burada konu açıyorum ,o uyuyor çok takilmadi galiba

Aman koyver gitsin.Babisin zaten senin:)Keşke görmezlikten gelseydin bahsini geçirmeseydin.

Babam 3 ay yatalak oldu.Ben çok gördüm bu arada belki rahatlarsin:)Babisimiz onlar ha oğlumuz ha babamiz:)

İyilik açtım konuyu ya farklı bakış açıları biraz iyi geldi. Yoksa bu konuyu kurup durcaktim kafamda :)

Aynısı benimde başıma geldi. ama ben babamı değil kayınpederi gördüm. Allahtan o beni görmedi arkasını dönük olduğu için. Çok utanmistim geçmiş olsun sanada

Ben de odadayim kacicam biraz ben de. Uyumus babam horluyor o takmamis herhalde . Bana dert oldu . Yalnız değilmişim konuyu iyiki açtım ya rahatladım biraz oh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…