- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Ay valla ne demeye daldiysam. Üst katta sanıyordum babamı, diziye yetiseyim diye kostum. Bu TV sevdamin başıma iş açacağı belliydi
Ben de gördüm ..çok utandım ,bir süre sonra geçti ..ama geçene kadar bayagi bi davşan modu takıldım ..Çok düşünmezsen çabuk unutursun ..babanın yanında hicbirsey yokmuş gibi davran ki o da utanmasın. .böylece üstü kolay kapanır ..ayrıca babalarimiz yani ,kasıt da yok sorun da ..Kızlar kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazmak istedim. Çok sapsalca bir durum baştan söyleyeyim.
Az önce afedersiniz banyoya kostum. Dikkatli davranmadim ve babam banyoya giriyormus. Kabini kapatiyordu ve yüzü biraz geride kalmıştı. Ama üreme organini gördüm. Çığlık atıp kapattım banyo kapısını. Sonra annemle güldük. Ben babam utanmasin diye anneme "poposunu gördüm , bembeyaz " falan dedim babamın duyabilecegini düşündüğüm ses yüksekliğinde. Ama ben utandım. Babamda utandı galiba. Ay çok aptal bir insanım ya :/ Böyle bir şey başına gelen oldu mu ya biraz rahatlatsaniz beni. Biraz takıldım açıkçası bu konuya
Ben de dilemiycem özür , daha çok akılda kalır yoksa galiba. Ben de iki ay odadan cikmasam mı napsamÖzür dilemedim, konuşmaya utandım. O da bişey demedi. Yaşanmamış gibi davrandık ve sonra 2 ay gitmedim evlerine. Unutuldu gitti. Siz bu konuyu açmasanız aklıma bile gelmezdi. Aradan 22 yıl geçmiş vay bee.
Tamam, o kadar dert etme. Hay allah ne demeliyim, nasıl teselli etsem bilemedim.Özür dilemisler mı sonra ? Ay küçükken kreş arkadaşlarım kapı açık yapardı. O zaman hiç önemli degildi büyüdük her şey dert oldu ya. Sorma ben de başta güldüm de şimdi böyle bir odaya kapandim Allah'ım çok aptalca bir durumdayım :/
Haklısın canım ,ben o açıdan düşünmemiştim . Biraz panik bir yapım var sanırım o nedenle de birden ay napicam moduna girdim :)Ne olacak insanlık hali.
Gülmüşsünüz geçmiş,
Hiç birşey olmamış gibi davran gitsin.
Allah elden ayaktan düşürmesinde yatalak olan anne babasının altını degiştiren çok evlat var.
Gönül isterdiki olmasın yaşanmasın böyle bir durum ama olmuş sende filmde kitapta herhangi bir görselde gördüğün bir üreme organı hatta ondan daha masum bir durum gibi değerlendirYa aslında öyle olmalı ama babamla normalde çok yakın değiliz , birbirimizden haberimiz pek olmaz. Biraz da o nedenle galiba daha da utandım :/
Hiç olmamış gibi davranicam haklısın canım :)) hiç o açıdan düşünmemiştim evet yaşlanınca belki altını temizleyecegim vs. Babam bir şey demezse özür de dilemeyecegim bu bir sır olarak kalacak aramızda galiba
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun
Bana da başta öyle oldu sonra bir morarma ateş basmasıkusura bakma ama başlığa koptum
Hiç bişey olmamış gibi devam etHaklısın canım ,ben o açıdan düşünmemiştim . Biraz panik bir yapım var sanırım o nedenle de birden ay napicam moduna girdim :)
Şuan hayatım o andan öncesi ve sonrası gibi oldu . Milat gibi resmen. Çocukluk bitti falan diye düşünüyorum çok sapsalca. Uyumus Allah'tan şuan horlama sesi geliyor odama kadar. Ben burada konu açıyorum ,o uyuyor çok takilmadi galibaÖff ne garip bir hal değil mi,ne desen boş,saçma bir boşluk hissiyatı
Şok geçene kadar odanda daha sık takıl,sonra geçer zaten.
İnşallah tabi :)
Teşekkürler ablaolur böyle vakalar, bari bu konuda tartışma çıkmasın değil mi
İyilik açtım konuyu ya farklı bakış açıları biraz iyi geldi. Yoksa bu konuyu kurup durcaktim kafamda :)ay nolcak canım dert ettiğin şeye bak :)
gülüp geçin. aynı ev içinde olabiliyor böyle kazalar ne yazık ki :)
bak ben mesleğimden ötürü bi sürü yaşlı amcanınkini gördüm, herkeste birer tane var ve kapalı olduğundan gözümüzde büyüyor bu meseleler. çıplak kabilelerde afrikada falan yaşayan insanların umru bile değil öyle düşün.
Hakliymissin valladedim ben sana netten izle diye ehehe
Ben de odadayim kacicam biraz ben de. Uyumus babam horluyor o takmamis herhalde . Bana dert oldu . Yalnız değilmişim konuyu iyiki açtım ya rahatladım biraz oh :)Ben de gördüm ..çok utandım ,bir süre sonra geçti ..ama geçene kadar bayagi bi davşan modu takıldım ..Çok düşünmezsen çabuk unutursun ..babanın yanında hicbirsey yokmuş gibi davran ki o da utanmasın. .böylece üstü kolay kapanır ..ayrıca babalarimiz yani ,kasıt da yok sorun da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?