Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune
babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.
1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben
Ben de birçok ürününü kullanıyorum Babenin,
Peeling(haftada bir)
Temizleme jeli
Toniği
nemlendiricisi
Güneş kremi
Dudak koruyucusu
Göz kremi
Vücut losyonu ve sabunu (ama sadece ellerime kullanıyorum,çok iyi geliyor, zaten bu iki ürünü hediye verdiler)
Hatta bebeğim için şampuanını kullanıyorum, daha önce de nemlendiricisini kullanmıştım.
Hiç bir ürününden şikayetim yok, aksine memnunum, ama her üründe olduğu gibi düzenli kullanınca herşey daha güzel oluyor. Düzenli kullanıp öyle gözlemlemek gerekiyor. İlk zamanlar çok düzenli kullandım ve sonuçlar çok iyi. Özellikle peeling sonrası cildinizden elinizi alamıyorsunuz, müthiç bir yumuşaklık, bebek cildinden eliniz kayarya aynen öyle.
Ama toniğin gözeneklerini sıkılaştırıcı etkisini hala göremedim.
[/QUOTE
stop akne serısını mı kullanıyorsunuz acaba? ben o seriyi kullanıyorum toniği bitti ,jel de bitmek üzere.ben de toniği konusunda aynı fikirdeyim.
Ben de birçok ürününü kullanıyorum Babenin,
Peeling(haftada bir)
Temizleme jeli
Toniği
nemlendiricisi
Güneş kremi
Dudak koruyucusu
Göz kremi
Vücut losyonu ve sabunu (ama sadece ellerime kullanıyorum,çok iyi geliyor, zaten bu iki ürünü hediye verdiler)
Hatta bebeğim için şampuanını kullanıyorum, daha önce de nemlendiricisini kullanmıştım.
Hiç bir ürününden şikayetim yok, aksine memnunum, ama her üründe olduğu gibi düzenli kullanınca herşey daha güzel oluyor. Düzenli kullanıp öyle gözlemlemek gerekiyor. İlk zamanlar çok düzenli kullandım ve sonuçlar çok iyi. Özellikle peeling sonrası cildinizden elinizi alamıyorsunuz, müthiç bir yumuşaklık, bebek cildinden eliniz kayarya aynen öyle.
Ama toniğin gözeneklerini sıkılaştırıcı etkisini hala göremedim.
[/QUOTE
stop akne serısını mı kullanıyorsunuz acaba? ben o seriyi kullanıyorum toniği bitti ,jel de bitmek üzere.ben de toniği konusunda aynı fikirdeyim.
Yok canım , diğer seriyi, yani beyaz ambalajlı olanları kullanıyorum. Problemli bir cildim yok çok şükür, sadece temiz olsun nemi eksilmesin ve gözeneklerim azalsın istiyorum.
Toniği peelingden sonra kullanınca ilk sürüşümde çok hafifi yakıp geçiyor , sende de oluyor mu?
çok hafif oluyor cnm,dediğin gibi geçici ama... yani zararını görmedim aman amann bi faydasını da görmedim diyeyim.başka bir ürün araştırırken yine bu ürünlern stıldığı bi sitede müşteri temslcisi ile konuştum anlık görüşme yapabiliyorsun.bana babe ve awen i at çöpe bes para etmezler dedi başka bir marka önerdi ki önerdiği marka da şu baya pahalı olanlardandı satış amaçlı mı dedi bilemiyorum ..geçen konuşma böyle idi
Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune
babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.
1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben
Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 aydır bir dermatalog kontrolünde bir tedavi görüyorum izler vardı ve geniş gözenekler çok fazla olmasa da sivilce,
Babe temizleme jeli ve tonik kullanıyorum dr tavsiye etti,
Çok memnunum ben yüzüm de böyle doğal bir parlaklık var ama yağlanmadan değil zaten yağlanma kalmadı berraklaştı cildim,
Yumuşacık oluyor kurutma yapıp ciltte pullanma da yapmadı tavsiye ederim ben çok memnunum ama mesela nemlediricim ve güneş korumamı farklı markadan kullandırttı bilginize...
temizleme jelini + toniğini+ su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum. 6 ay oldu sanırım. 2. paketleri bitmek üzere bende memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?