Cilt Bakımı Ürünleri BABE Stop AKN Arındırıcı Temizleme Jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Merhaba arkadaşlar.

Bugün eczaneye ilaç almaya gittim. Ücretsiz cilt analizi yapıyoruz dediler.
Ben de yaptırdım. Cildiniz çok nemsiz dediler. Nem oranını düzenlemek için
BABE Stop AKN Arındırıcı Temizleme Jeli'ni tavsiye ettiler. Fiyatı 52. TL idi.
Ürünü bilemediğim için alamadım. Aranızda kullanan, tavsiye edecek olan var mı?
Faydasını görür müyüm? Açıkçası cilt analizi sırasında korktum resmen:53:
Cildim yakından çok korkunç görünüyordu. Çizgi çizgiydi. Nemsizliktenmiş.
Yardımlarınızı bekliyorum canlar..

Merhaba arkadaşlar.

Bugün eczaneye ilaç almaya gittim. Ücretsiz cilt analizi yapıyoruz dediler.
Ben de yaptırdım. Cildiniz çok nemsiz dediler. Nem oranını düzenlemek için
BABE Stop AKN Arındırıcı Temizleme Jeli'ni tavsiye ettiler. Fiyatı 52. TL idi.
Ürünü bilemediğim için alamadım. Aranızda kullanan, tavsiye edecek olan var mı?
Faydasını görür müyüm? Açıkçası cilt analizi sırasında korktum resmen:53:
Cildim yakından çok korkunç görünüyordu. Çizgi çizgiydi. Nemsizliktenmiş.
Yardımlarınızı bekliyorum canlar..

Nem konusunu bilmem ama benim akne sorunuma çok iyi gelmişti.

Stop akn serisinin temizleme jeli ve toniğini kullandım.bi çok marka denememe rağmen en iyi sonucu bu seriden aldim.iki yıldır da kullanıyorum.çok güzel ürünler tavsiye ederim.ama cildi nemlendirme aksine biraz daha akneye yönelik yağlı ciltler için bu ürün.nemlendiricisi ıle kullanırsan güzel sonuçlar alırsın o ayri

birkaç gün önce sipariş vermiştim bugün sabah elime ulaştı hemen denedim.stop akn yüz temizleme jeli ve onarıcı krem.ilk izlenim iyi cildimi topladı gibi biraz gerginleşti ve nemlendiricisi de çok çabuk emiliyor pamuk gibi oldu cildim.aknelerim çok iri aşırı değil zaman zaman oluyor genel itibariyle yağlı bir cildim var.gelişmeleri buraya yazacağım.

15 gündür kullanıyorum kızlar ilk etapta cildim yıkadıktan ve kremi sürdükten sonra çok yağlandı yüzüm vıcık vıcık parlıyordu takip eden bir hafta boyunca koca koca sivilceler çıktı sonra da geçti yüzümde kızarıklıklar vardı birde öncesinde...kullanmaya devam ettim şuan ne sivilce kaldı ne de cildimde parlama ne de ağız ve burnumun kenarlarındaki kızarıklıklar ...şuan iyi gidiyor bir süre daha kullanıp gelişmeleri yazacağım

ürünü bir ayı aşkın bir süre kullandım arkadaşlar, bir işe yaramadı.cildiyeciye gittim.reoktan tedavisine başladım, mis gibiyim şuan.size tavsiye: iyi bir cildiyeciye gidin ve yapılabilecekleri o söylesin size.

Meraba ben 18 yaşındayım yağlı bi cildim var cildim de sadece leke ve siyah nokta var sivilce filan yok babe stop akn ve temizleme jelini verdi eczacı sizce nasıl kullanmalımiyım.

Back
X