Yöntemini kendi secmisNe diyor dinde eşini yola getirmek için sokak ortasında hayvan gibi bağır mı diyor? Hangi din bu?
nasıl dayaniyorsun böle adamla..Dün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık
Yok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Ne diyor dinde eşini yola getirmek için sokak ortasında hayvan gibi bağır mı diyor? Hangi din bu?
Dine göre bu yol mübah yazmışsınız o yüzden sordum. Sanırım sizin içinde böyle ayrıca el ve ayak görünebilir bu bahsettiğiniz dinde.Yöntemini kendi secmis
adamın gelişimini tamamlamamış bir varlık olduğunu bir kenara koyacam asıl konu terapi,öfke kontrolü için gittiniz sanırım,bu gibi durumlarda öfkelenin kontrol etmeyin kendinizi,öfkenin dozu önemli,o dozu sanırım ayarlayamadınız kendinizi fazla baskıladınız,karşınızdaki bu durumu fırsat bilip eziyor sizi,öfkelenmek doğamız gereği verdiğimiz bir tepki ve gerekli yerlerde bunu baskılamayın ortaya çıkartın karşınızdaki insan sınırlarını aşmasın,yerinde ve doğru tepki her zaman gereklidir,bu arada ayrılmak gibi bir seceneğiniz varsa hemen ayrılın,yoksa katlayarak tepkinizi arttırın,arsız bir insanla konuşarak anlaşamazsınız,tepkileriniz sert ve yerinde olmalı,o sizi sindireceğine siz onu sindirin...Dün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık
Off yok ya kedi köpek gibi yiyoruz biz d3 birbirimizi:)
Onun kocası yapmazmış ama yapanlar varmış. Kocasının ne kadar mükemmel olduğunu anlatmaya gelmiş
Bin tane farkli ornek verebilecekken olayi bu organimiza bağlamak benim aklima gelmezdi yalnizG.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz.
Ama diye başlamamalı şu cümle ya. Tesettür kullanmayanda da ne garip görüntüler oluşturuyorlar bir bilseniz. Ama ben şu muameleyi hiçbir kadına layık görmem. Şu şekilciliği bir bıraksak mı isteyen istediği gibi tesettürde bağlanabilir herkesin dini yaşama şeklide kendinedir. Kadının dini hassasiyeti var diye de yok diyede bu muameleyi haketmez. Kaldı ki dinde herkesin günahın kendine.Yok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Off yok ya kedi köpek gibi yiyoruz biz d3 birbirimizi:)
Bin tane farkli ornek verebilecekken olayi bu organimiza bağlamak benim aklima gelmezdi yalniz
Yok hergun daha kotu10 senedir değişen bir şey olmadı mı?
Açan herkesin güzel mi:) değirmen taşı gibi. Allahtan açmıyorum o sadece espriydiG.tü güzeldir
Yok hergun daha kotu
Var 7 yaşında.
Çocuk oldu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?