Babet giydiğim için eşim bana sokakta bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasıl dayaniyorsun böle adamla..

Oo tesettürlü olunca hemen eleştiriye girişmisiniz. İnsanların nasıl giyindiği neye inandığı sizi zerre ilgilendirmez. Yetersiz dini bilginizle insanlara akıl vermeyin

adamın gelişimini tamamlamamış bir varlık olduğunu bir kenara koyacam asıl konu terapi,öfke kontrolü için gittiniz sanırım,bu gibi durumlarda öfkelenin kontrol etmeyin kendinizi,öfkenin dozu önemli,o dozu sanırım ayarlayamadınız kendinizi fazla baskıladınız,karşınızdaki bu durumu fırsat bilip eziyor sizi,öfkelenmek doğamız gereği verdiğimiz bir tepki ve gerekli yerlerde bunu baskılamayın ortaya çıkartın karşınızdaki insan sınırlarını aşmasın,yerinde ve doğru tepki her zaman gereklidir,bu arada ayrılmak gibi bir seceneğiniz varsa hemen ayrılın,yoksa katlayarak tepkinizi arttırın,arsız bir insanla konuşarak anlaşamazsınız,tepkileriniz sert ve yerinde olmalı,o sizi sindireceğine siz onu sindirin...

Yaz ayında pamuklu çizme bile giyme giysen bağırıp küfür etme hakkı yok hödük

Ama diye başlamamalı şu cümle ya. Tesettür kullanmayanda da ne garip görüntüler oluşturuyorlar bir bilseniz. Ama ben şu muameleyi hiçbir kadına layık görmem. Şu şekilciliği bir bıraksak mı isteyen istediği gibi tesettürde bağlanabilir herkesin dini yaşama şeklide kendinedir. Kadının dini hassasiyeti var diye de yok diyede bu muameleyi haketmez. Kaldı ki dinde herkesin günahın kendine.

Bu hadsiz adamlara bu cesaret bir günde gelmiyor biliyoruz değil mi? Ufak ufak başlıyor. Ama bazı kadınlar ne diyor? "Ah ne güzel beni sahiplendi. Ay ne tatlı beni kıskandı". Yavru kediyiz ya çünkü biz. Biri sahiplenmezse vahşi doğada ölür gideriz. İlk müdahelede ver ayarı, bak bir daha yapıyor mu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…