Babet giydiğim için eşim bana sokakta bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkeklerin genelinden tiksiniyorum artık. size saygısı sıfır, evliliğinizi gözden geçirin. bu tarz manipülasyonlar sizin hayattan zevk almanızı engeller.

Çocuk oldu mu peki?
Hayır olmadı
evet sürekli bana niye ağlıyorsun sen de bana bağırmıştın sen busunnzaten ergensin öylesin böylesin sürekli üstüme gelmeye başladı

Ayrılmayı düşünmediniz mi? Günden güne giden kötü bir evliliğe neden kendinizi mahkum ediyorsunuz?
Evliliğimin 4. Ayı şu zamana kadar hep kendımı suçladım tedavi oldum ilaçlarımı kesti doktor sen iyisin eşin gelsin diyor şuan kendine kandıramıyor bence gitmiyor

erkeklerin genelinden tiksiniyorum artık. size saygısı sıfır, evliliğinizi gözden geçirin. bu tarz manipülasyonlar sizin hayattan zevk almanızı engeller.
Gerçekten hep eski hatalarımdan bahsediyor hep aynı konular bana ergen demeye başladı çok canım sıkılıyor bağırıp çağırıyor sonra öpüp uzatma diyor kadın dırdırı çekilmiyor diyor

Gerçekten hep eski hatalarımdan bahsediyor hep aynı konular bana ergen demeye başladı çok canım sıkılıyor bağırıp çağırıyor sonra öpüp uzatma diyor kadın dırdırı çekilmiyor diyor
Tam olarak istediği ne eşinizin? Giyiminizi mi beğenmiyor? Kendi nasıl giyiniyor?

Kır dök sonra yapıştırmaya çabala
Böyle gel gitli tavırlar sinirlerinizi yıpratır bir süre sonra
Haklıyken haksız duruma düşmüş bulursunuz kendinizi
Net tavırlar sergileyip Eşinizin sizi manipüle etmesinin önüne geçin bir an önce

Konuya mı şaşırayım bu yoruma mı şaşırayım bilemedim IQ düşüklüğü yaşıyorum gideyim de kahvemi içip kendime geleyim en iyisi.

Kesınlıkle sürekli eski meselelerimden bahsedi5or sen şusun busun sen iflah olmazsın ben de kes diy3 bağrıyorummsaugısz terbiyesiz diyor bana çok sıkıldım

Pardon ama kendi dağ ayısı gibi tiplerine baksın önce bu erkek kırıntıları. Kendi çok mu güzel giyiniyormuş begenmiyorsa parasını versin çeşit çeşit alsın.
Saygısızca ve kabaca bağırıp gönlünü kırdıktan sonra sarılmasında bir anlam bulmuyorum. Git kendine çeşit çeşit istediğini al bakalım ne yapacak sen kızdın geçen diye aldım dersin.
Böyle dağ ayılarına kendinizi ezdirmeyin

Kesınlıkle sürekli eski meselelerimden bahsedi5or sen şusun busun sen iflah olmazsın ben de kes diy3 bağrıyorummsaugısz terbiyesiz diyor bana çok sıkıldım

Sanırım ikiniz de karşılıklı konuşma konusunda pek iyi değilsiniz. Beraber bir terapiste gitmeyi teklif etseniz kabul eder mi?

Yeni evlisiniz ve anladığım kadarıyla eşiniz sizi aklınca “terbiye” etmeye çalışıyor.
Baştan nasıl alıştırırsam öyle gider kafasında büyük ihtimalle
Sınırınızı çizdiniz çizdiniz çizemezseniz ezilip gidersiniz

Kendinize yapılan bu muameleye nasıl sessiz kalabiliyorsunuz. Babeti çıkarıp kafasına fırlatsaydınız. Tepki vermedikçe daha çok artacak baskılar farkındasınızdır umarım
Veriyorum tepki peşimden koşuyor geliyor çekiştiriyor bağırınca da sen zaten böyleydin diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…