Hizbullahcı falan mı? Bı tek onların böyle sapıkça yöntemleri varYöntemini kendi secmis
Gerçekten ağlıcam ya sokakta eşine bağıran bir peygamberin mi ümmeti miyizKonuya mı şaşırayım bu yoruma mı şaşırayım bilemedimIQ düşüklüğü yaşıyorum gideyim de kahvemi içip kendime geleyim en iyisi.
Ay yerim ya daha 24 yaşındasınızEvet şimdide ben bağıramıyorum sadece ağlıyorum
babet kısmını anlamadım. haber giyince nolduDün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık
Yok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Evet ben hep hatalarımı kabul ettim kötü bi çocukluk geçirdim sinirlerim yıpranmuştı babam çok baskıcıydı şiddet gördüm terapi aldım iyileştim fakat şimdi eşim bana aylardır ben seni idare ediyorum bu evliliği ben yürütüyorum herşeyi kafana takıyorsun karı milletinin dırdırından sıkıldım bana bişe yansıtmayın si…. Başlarım böyle işe diyip duruyorTam olarak cevap alamadığım iÇin tahmini yazıyorum. Büyük ihtimalle başkasını bulmuş, sizi manipüle ederek, sizin sabrınızı taşırıp sorun sizdeymiş gibi bir durum yaratmaya çalışıyor. Ne olursa olsun size bu şekilde davranmaya, psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok. Bu hakkı ona vermeyin dik durun, siz değerli bir insansınız hiç kimse bu şekilde davranamaz. Eskileri ısıtıp ısıtıp önünüze koyacaksa siz de onun önüne koyacak bişeyler bulabilirsiniz. Bu şekilde ömür geçmez, aldığınız destek kendinize yönelik olsun, kendi doğrunuzu bulun, kendi geleceğinizi düşünün ve hesaplayın. Ne yapıyorsanız kendiniz için yapın. Kusura bakmayın ama eşiniz onun iÇin yapacağınız hiçbir şeyi hak etmiyor, çünkü sizin için hiçbir şey yapmıyor.
Ayağımın gözükmesinebabet kısmını anlamadım. haber giyince noldu
neye kızdı
ablaladı hüdaparı destekliyor zaten şaşırdım kaldımHizbullahcı falan mı? Bı tek onların böyle sapıkça yöntemleri var
AblalarıAyağımın gözükmesine
ablaladı hüdaparı destekliyor zaten şaşırdım kaldım
boşuna dememiş din toplumları uyutmak için kullanılan bir afyondur diye. nedense bizim dinde de hep kadın yola getirilmeliYok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Birincisi körü bişey yazmadım ki sana neden beğenmedin yazdıklarımı.Evet ben hep hatalarımı kabul ettim kötü bi çocukluk geçirdim sinirlerim yıpranmuştı babam çok baskıcıydı şiddet gördüm terapi aldım iyileştim fakat şimdi eşim bana aylardır ben seni idare ediyorum bu evliliği ben yürütüyorum herşeyi kafana takıyorsun karı milletinin dırdırından sıkıldım bana bişe yansıtmayın si…. Başlarım böyle işe diyip duruyor
anladığım kadarıyla kendince dini hassasiyet kasıyor. siz nasılsınız bu durumda. yani sizin dini hassasiyetiniz de bu yönde mi. babet gitmiyor musunuz normalde. alırken görmedi miAyağımın gözükmesine
Ayağımın gözükmesine
Çüş ya. Boşanmazsanız doğacak olan çocuklar için hayatı zehir edecek. Benim tanıdığım birinin babası da Hizbullahcı ve adam kızlarının 3 yaşındayken başlarını kapattırmış .Ayağımın gözükmesine
Tesettür mü öğretmiş başka birşey mi anlamadık ki olayı.maşallah konu sahibi de bir türlü merakimizi gidermiyor.Yazın alevli şortla dal başak gezen, daracık kotlarla meydana çıkan, kasları görünsün diye xxxxs beyaz tişört giyen heriflerin bize tesettür öğretmesi gibisi yok ya.
Etmiyorum ama napıcam bilmiyorum konuşmaya kalksam anlamıyor herşeyi kafana takıyorsun meseleleri uzatıp duruyorsun beni stres etme diyorBirincisi körü bişey yazmadım ki sana neden beğenmedin yazdıklarımı.
İkincisi sen yapabileceğini yapmışsın ve karşı taraf sürekli o konularla geliyor sana, senin için bişey yapmıyor. Sen bu muameleyi hak ediyor musun?
kadınların saçına taktıkları kadar kendi ç.kilerine sahip çıksalar sıkıntı kalmayacak. sapık heriflerÇüş ya. Boşanmazsanız doğacak olan çocuklar için hayatı zehir edecek. Benim tanıdığım birinin babası da Hizbullahcı ve adam kızlarının 3 yaşındayken başlarını kapattırmış .
Israrla sorup konu sahibinden cevap alamadığım konu bu, eşin nasıl giyiniyor, senin giyimini mi beğenmiyor diye iki defa sordum cevap vermemeyi tercih etti.Ablaları hüdaparı destekleyen bir adam bileğinizin görülmesine tepki gösterdi. Bunu baştan söyleseydiniz keşke, taşlar daha kolay yerine otururdu. Ablaları hüdapar destekliyorken eşiniz tip'i desteklemiyordur diye düşünüyorum. demek ki onun da zihin yapısı ablalarıyla benzer noktada.
Şaka gibi ya ben napcam bilmiyorum eşime soğumaya başladımÇüş ya. Boşanmazsanız doğacak olan çocuklar için hayatı zehir edecek. Benim tanıdığım birinin babası da Hizbullahcı ve adam kızlarının 3 yaşındayken başlarını kapattırmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?