• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babetler !

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
kızlar ya bu babetleri nasıl giyiyorsunuz 2 saat ayagımda dursa ayağım yara bere içinde oluyor.kanamaya başlıyor..babet coraplarıda kenarlardan görünüyor.bikaç kere ten rengi corapla giydim ama fayda etmedi :(

ben hiç giymeyerek böyle bir sorunla karşılaşmıyorum :51: hatta mecbur kalmadıkça parmak arası terlik bile giymiyorum
babetlerin sağından solundan ayaklar fırlayacak gibi görünüyor bence göz zevkini bile bozuyor, vitrinde çok şık ve sevimli duruyorlar ama ayakta hiç de öyle görünmüyorlar ya da bir süre sonra ayakları şişirdiği için benim gördüğüm herkes de öyle bir görüntü vardı

dar paca pantlnların altında cok beğeniyorum ama her seferinde aynı sey :( sürekli spor ayakkabıda giyilmiyor ki...

aynı sorun bendede var. corap giysem gözüküyor giymesem terliyor ayaklarım. ve en kötüsü iki türlüde ayaklarım kesiliyor. kanamaya baslıyor. :(((

kızlar tam vurduğu yere yarabandı yaparsanız bişey olmaz.. ben de önceden giyemezdim önce yarabandı ve ince çorapla giydim, sonra inca çoraba gerek kalmadı, artık yara bandını bile çıkarıyorum.. her giydikten sonra diğer girişe kadar ucuna gazete kağıdı da koyabilirsinz :)

ya aslında şöyle de bişey var ki topuklunun nası arkası vurabiliyorsa babetin de öyle vuruyor yani ayakkabının kalitesizliğinden. alıyosun ayakkabıyı gidiyosun ayakkabıcıya bunun arkasını bi düzgün dövün çekiçle bu nası ayakkabı yapmışın böyle diyosun sana güzel, rahat bi şekilde veriyolar. yok eğer ki mango'nun filan çok şirin bi modelini dayanamayıp aldıysan onu da evde kalın bi çorapla 2-3 gün giyip esnetiyosun ki giyebilesin. başka bi durum da bu nasılsa babet diyip topuksuz giyilmesi. yani çok az dahi topuğunun olması gerek ayakkabının yoksa kas dokunuz da çok değilse sakatlığa davetiye çıkarıyosunuz benden söylemesi, yüksek topukludan bile beter bunnar :/

kizlar bu sorunlari aldiginiz ayakkabilarin kalitesizliginden dolayi yasiyorsunuz...
kaliteli ayakkabi dedigin oyle semsert olmaz ayak kesmez, oyle ayakkabi ister babet olsun ister topuklu olsun isterse oxford olsun her turlu ayak vurur mahveder...ayakkabilar biraz yumusak olmali...
gecenlerde Zara'da cok guzel bir babet gordum, denedim baktim arkasi semsert...almadim tabii ki vuracak belli ki...
arkasi yumusak ayakkabilari tercih ederseniz vurma olayi pek yasamazsiniz, benim ayagim ince ve uzundur babet her daim giyerim bir suru cift babetim var harika duruyorlar bence :31:

Ben de babet ayakkabılarımla çok rahat ediyorum.Hatta evin içinde terlik olarak kullandıklarım bile var.Tabii yumuşak ve hafif olması önemli...

Back
X