- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ayy hadi inşallah olacakkEğer bu ay o aysa ben hamile kalırsam bilinki hepiniz kalırsınız
Benimkilerden beyazlatma hel koyu gitti kuzum testten kaynaklı bence laboquick de beyazlasiyodu mesela ama bunda degildjAma beyazlaşmazsa hep böyle koyu kalırsa çatlama olmamıştır diyorlar beynim yandı ya
Ayy hadi hadi inşallahTamam yapınca atarım akşam
Canım eksik olma bende sevdimNe demek çok kanım ısındı sana çok sevdim
Ay inşallah bebeğim yaşsa ağzın bal yesinAşkımmm inşallah olacak ben inanıyorum
Seninle hikayelerimiz çok benziyor. Benim de kan uyuşmazlığım varBenle eşimdede kan uyuşmazlığı var
BenimdeSeninle hikayelerimiz çok benziyor. Benim de kan uyuşmazlığım var
Sonuçlar cikmismi canimBenimde
Kan uyuşmazlığı çok normal hayatim keşke tüm dertlerimiz onun kadar basit olsaydı bu arada senin hikayeni bilmiyorum bi ara herkes kendini tanıtsın nerelisiniz meslekler yaşlar vs demiştik ama çoğu kili yazmadı sanıyorumSeninle hikayelerimiz çok benziyor. Benim de kan uyuşmazlığım var
Bana yakın olan var mı acaba yalovadayım benKan uyuşmazlığı çok normal hayatim keşke tüm dertlerimiz onun kadar basit olsaydı bu arada senin hikayeni bilmiyorum bi ara herkes kendini tanıtsın nerelisiniz meslekler yaşlar vs demiştik ama çoğu kili yazmadı sanıyorum
Başka bir şey çıkmamış daha aşkımKız ne yaptın nerde diğer sonuçlar
Memleket Ankara Konya’da yaşıyorum benBana yakın olan var mı acaba yalovadayım ben
Ankara’dan sonra Konya zor beMemleket Ankara Konya’da yaşıyorum ben
Aşkım öyle ama Şırnak’tan geldik Konya’ya. Şırnak bile daha gelişmiş güzeldiAnkara’dan sonra Konya zor be
Canım benim bugün 30. gün ancak bugün pik oldu. Resmen 45. günde regl olucam. Baya geç yumurtladım takip et bakalım birkaç gün gecikir belki döngünMerhaba kızlar bir sorum var ya laboquick ovülasyon testi aldım 11i reglden sonraki 14. Güne denk geliyor yani bugün, yapıyorum hala silik dün de yaptım yine silikti ben anlamadım uzayan akıntı vs de yok geçen ayki gibi, sadece adetim bittikten 2.3. Gün beyaz kremsi akıntım vardı. En son salmayı düşünüyorum demiştim yine burdayım hahah kararlılık deyince de benEki Görüntüle 3616539
Bencede doğu güzel ya bakma sen hele Hakkari cennet gibiymiş hayatımın şokunu yaşattı bana orasıAşkım öyle ama Şırnak’tan geldik Konya’ya. Şırnak bile daha gelişmiş güzeldi
Evet bayılıyorum doğuya. En berbat olan iç Anadolu işteBencede doğu güzel ya bakma sen hele Hakkari cennet gibiymiş hayatımın şokunu yaşattı bana orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?