Ben daha dün keşfettim bu topici hikayem biraz uzun ama kısaca anlatayım
18 yaşımda evlendim 5.5 senelik evliyim iki ay sonra 24 olacam. Türkmenim ve Türkmenistanda yaşıyorum. Evlendiğimizden beri hiç korunmadık ben tabi o zamanlar küçüğüm cahilim hemen olacak sanıyorum. 3 ay 5 ay 7 ay derken doktora gittim. Salak bir doktordu hormonlara falan bakmadan dayadı bana duphastonu bende pco olduğu için adetlerim düzensizdi o yüzden verdi. Sonra doktorumu değiştirdim pco olduğumu falan öğrendim ilk öğrendiğimde amh 9.9 du tabi bende bunu iyi bir şey olduğunu sanıyordum hani rezervim fazla ne güzel falan (güncel amh 5.4). 1.5 sene sonra ilk klomen denemesi ve kimyasal gebelik daha sonraki iki kullanmam negatif. Bir süre ara verdim kendim denedim olmayınca başka bir doktora daha gittim hormonlarıma falan baktı hepsi alt üst iki ay doğum kontrol hapı tarzı bir şey verdi o bitince de klomen. Kullandım veee mucizelerim benimleydi İKİZ'Dİ bir kız bir erkek
Bir de şunu söylemek istiyorum gebelik olunca testler hiç şüpheye düşürmüyor şak diye çıkıveriyormuş.
İlk ultrasonda doktor iki kese var ikisi de gayet sağlıklı görünüyor dediğinde ben bir ağladım sular seller aktı hiç beklemiyordum çünkü. İki hafta sonra kalp atışlarını duydum o kadar güzeldi ki hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Gayet güzeldi herşey bulantım falan da yoktu. 17. Hafta ve ilk kez onların hareketini hissettim Allahım o duyguyu hiçbir şeye değişmem. Böyle böyle 28 haftaya geldik benim hayatımdaki en çaresiz günüme. Sabah 6 gibi ıslaklık hissettim. Suyum geliyordu hemen hastaneye, gece 12 gibi sancı başladı saat 5e kadar sancı çektim ve ikizlerimi normal doğurdum oğlum aşağıda ve doğum pozisyonda olduğu için kolay oldu ama kızım yukarda ve ayak pozisyondaydı baya zorlanmıştım. Doğduklarında ikisi de ağladı onlara bakarak bende ağladım. Kızım doğumda zorlandığı için 4 gün sonra vefat etti. Oğlumu da 56 günün sonunda yenidoğan yoğun bakım kapısında nöbet tuta tuta kaybettim. O 56 gün 56 yıl gibi geldi bana. Kızım vefat ettiğinde ağlamama bile izin vermediler sütüm kesilir diye ama oğlumda ellerimden gidince doya doya ağladım.
Doğum 30.01.2023 tarihinde oldu. Doğumdan donra hemen olur sandım ama öyle olmadı. 2 seneyi geçti hala olmayınca martta tüp bebeğe başladık 14 yumurta toplandı 12 tane embriyo elde edildi hepside iyi kalite dendi. Mayıs ayında transferim oldu çift, o da negatif oldu. Bu ay da kimyasal oldu diye düşünüyorum. En son çarem tüp bebekti o da olmadı bir süre daha kendim deneyeceğim sonrasına bakarız. Daha satırlara dökemediğim neler neler oldu da neyse. Uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Canım benim seni benden daha iyi kimse anlayamaz öncelikle geçmiş olsun bende ikizlere gebeydim 6 ayllıkken kaza geçirdik ve kaybettim… ardından adet bir türlü olmadı aylar geçti hala adet yok doktora gittik bir kere daha dünyam yıkıldı başıma menopoz dediler stres üzüntüden olabilir dediler genetikte vs birşey çıkmayınca… bir daha da hiç doğal adet olamadım amh 0.01 hormonlar berbat ama pes etmedim çünkü çok merhamet eden Rabbimin merhametine güvenim sonsuz ve iki aydır pik görüyorum tabi pik görmekle de kolay değil işim benimki bir umut…
Sana gelince vücudunu daha fazla sakın yorma sen bir kere gebe kaldın bir kimyasalın var hamile kalacaksın yeniden bak unutma şunu pcos bugün değilse yarın mutlaka gebe kalır keşke acele etmesen tüp bebek vs yaşında genç sal azaldıkça yumurtalar kendiliğinden olacak sen gerekli doğal vitaminlerini al gerisini sal senin hamile kalmama şansın yok sadece geç olur ama olur ve dilerim tez zamanda o mucize nasip olur. Ben Türkmenleri çok severim en yakın dostum bacım gibi arkadaşım ıraklı türkmen

Canım ya nasıl gözlerim dolu dolu okudum anlatamam başın sağolsun. İnşallah tez vakitte meleğin seni bulur

Aşkım adetim geçerse yapayım diyorum ya
Canım senle batlarımız aynı galiba pazar günü bekliyorum bende. Gerçi pek umudum yok 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif. Onda çıkmadıysa daha da yoktur diye düşünüyorum. Tekrar test yapmaya da cesaretim yok adetimi bekliyorum artık

İkiz olunca çifte kayıp oluyor iki bebeğini aynı anda kaybetmek hele ki zor bulmuşken en kötüsü. Evet gittiğim doktorların neredeyse hepsi dedi olur sadece çok fazla stres yapıyorsun diye ama elimde değil ki. İki sene önce evlenen eşimin kuzeninin iki tane çocuğu var ve sürekli dip dibeyiz kalabalık bir aile eşimin ailesi ister istemez insan üzülüyor. İnşallah ben de sakin kalmayı başarabilirim. Canım yaa sana da çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah cennette bizi bekleyecek meleklerimiz çok özledim onları. Sen çok güçlüsün gerçekten hayrak kaldım desem yeridir. İyi kalpli yardımsever Rabbim iyi kalbinin mükafatını verecektir. Elbet bizimde yüzümüz gülecek Rabbim nasip edecek hayırlı salih bir evlat

Şükürlermolsun Allah’a benim gibi degil durumun benim gebe kalmam mucize olur o yüzden stresi bırak ve lütfen bu lütfen tadını çıkar olması gerektiği zaman olacak rabbim herşeyi en iyi bilen unutma açacak çiçek taşı deler açar

Adet oluyorsun yumurtlama görüyorsun neden olmasın ki sen de umutsuz olma lütfen inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşacağız bir gün

Adet oluyorsun yumurtlama görüyorsun neden olmasın ki sen de umutsuz olma lütfen inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşacağız bir gün
Adet olmuyorum canım ben menopoz neredeyse 2 sene olacak doğal adet göremiyorum ben ilaçla adet oluyorum ilacı da 2 aydır içmiyorum bıraktım vücudu kendi haline

Yaşadıkların gerçekten çok ağır çok üzüldüm Allahım sabır versin tez zamanda da sağlıcakla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…