Pardon onu ne için kullanıyorsunuz tutunmayı kolaylaştırmak için miMadem öyle ben progestorene başlayayım
Aynen canimHemen adet bitiminde yani
İnşallah bekleyelim bakalım hayırlısıBelki birden koyulasmaya basliycak
Tamam bebeğim sağolAynen canim
Evet canım çünkü geçen ay muhtemelen döllenme oldu o iki gün kahve diğer iki gün hafif kırmızı kanama sonra bitti bir ped bile dolmadı muhtemelen tutunma gerçekleşemedi ama çatlama da hala oldumu olmadı mı bende anlamadım ne yapacağım şaşırdımPardon onu ne için kullanıyorsunuz tutunmayı kolaylaştırmak için mi
Maşallah çok güzel hsg den sonra sen 5 ay içinde gebe kalırsın inşA aydk gittin mi canim doktora? Ben bugun gittim ultrasonda her sey iyi gozukuyor pazartesi hsg cektiriyorum. Amh icin kan verdim 1.35 cikti yine gecen seneyle ayni. Dusus olmamasi iyi birseymis. Bakalim hsgden sonra esim de sperm testi verecek sonraki aylarda yukseliyomus sans hayirlisi, sen ne yaptin??
Kendimiz alabiliyor muyuz onu eczane den ne diyip istiycez tam ismi nedir yoksa doktorun mu yazması gerekiyorEvet canım çünkü geçen ay muhtemelen döllenme oldu o iki gün kahve diğer iki gün hafif kırmızı kanama sonra bitti bir ped bile dolmadı muhtemelen tutunma gerçekleşemedi ama çatlama da hala oldumu olmadı mı bende anlamadım ne yapacağım şaşırdım
Ciddimisin oyuzdenmi öyle oluyo benim geçen ay ve önceki ay çok hafif leke oldu 2 gün başka regl olmadım bu ay gayet regl oldum 2 gün dolu dolu öyle olduğunu hiç bilmiyorum bak yaEvet canım çünkü geçen ay muhtemelen döllenme oldu o iki gün kahve diğer iki gün hafif kırmızı kanama sonra bitti bir ped bile dolmadı muhtemelen tutunma gerçekleşemedi ama çatlama da hala oldumu olmadı mı bende anlamadım ne yapacağım şaşırdım
O ne icinİnşallah birde çaylarımı anlasam progestorene başlayacağım deli oldum
Dr reçete ediyor kafanıza göre kullanmayın bence bana da doktorum bu ay için yazmak istedi duphastonu biliyorsanız aynı etki ikiside varsa tutunmayı kolaylaştırıyor ben duphastonu tercih ettimKendimiz alabiliyor muyuz onu eczane den ne diyip istiycez tam ismi nedir yoksa doktorun mu yazması gerekiyor
Canım kafana göre alamazsın yanlış zamanda alırsan yumurtlamayı baskılar doktorun önermeliKendimiz alabiliyor muyuz onu eczane den ne diyip istiycez tam ismi nedir yoksa doktorun mu yazması gerekiyor
Dr reçete ediyor kafanıza göre kullanmayın bence bana da doktorum bu ay için yazmak istedi duphastonu biliyorsanız aynı etki ikiside varsa tutunmayı kolaylaştırıyor ben duphastonu tercih ettim
Anladımm ben 3 aydır doktora gitmeyi de bıraktım daha çok stres oldum çünküCanım kafana göre alamazsın yanlış zamanda alırsan yumurtlamayı baskılar doktorun önermeli
Sende de mi öyle oldu bilemem ben kuzum onu doktorun söylemeli ben doğal adet görmediğim için bende olağan üstüydü o ordan bildim döllenme oldu tutmadıCiddimisin oyuzdenmi öyle oluyo benim geçen ay ve önceki ay çok hafif leke oldu 2 gün başka regl olmadım bu ay gayet regl oldum 2 gün dolu dolu öyle olduğunu hiç bilmiyorum bak ya
Duphaston Labaratuar yapımı sentetik progesterone prpgeffik gibi progesteronlar vücuttaki doğal progrstoren ile aynı molüküldeDr reçete ediyor kafanıza göre kullanmayın bence bana da doktorum bu ay için yazmak istedi duphastonu biliyorsanız aynı etki ikiside varsa tutunmayı kolaylaştırıyor ben duphastonu tercih ettim
Son 2 aydır 2 gün oluyo ve hafif leke şeklinde oldu canim bu ay normale döndü bak çok üzüldüm şuanSende de mi öyle oldu bilemem ben kuzum onu doktorun söylemeli ben doğal adet görmediğim için bende olağan üstüydü o ordan bildim döllenme oldu tutmadı
Canım öyle degil benim doğal afet döngüm yok adet görmüyorum menopozum ve iki gün kahve diğer iki gün hafif kurmızı kanama oldu kesildi sonra az birşey yani bu sebepten benimki döllendi ama tutunamadı yoksa benim kanama yaşama durumum mümkün degilSon 2 aydır 2 gün oluyo ve hafif leke şeklinde oldu canim bu ay normale döndü bak çok üzüldüm şuan
ElizabethBennettt bende gittim aşkım başıma gelenleri duysan sonuç bekliyorum şuan hepsi çıkmadı. Kürtaj zamanı kan değerimde karışıklık olmuş negatiften pozitif çıkmış kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması lazımmış yapmamışlar
Tamam aşkım yazıcam ben şimdi biraz işim var yemek hazırlıyorum daNeee nasil yani yaa? Ayrintili anlat bakiyim sunu musait olunca
O ne işe yarıyor kiKızlar 7.8.9 hepsini değerlendirdim bugünü de degerlendirecegim ve hemen ultrogestan 200 mg başlıyorum gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?