Pardon onu ne için kullanıyorsunuz tutunmayı kolaylaştırmak için mi
Evet canım çünkü geçen ay muhtemelen döllenme oldu o iki gün kahve diğer iki gün hafif kırmızı kanama sonra bitti bir ped bile dolmadı muhtemelen tutunma gerçekleşemedi ama çatlama da hala oldumu olmadı mı bende anlamadım ne yapacağım şaşırdım

Maşallah çok güzel hsg den sonra sen 5 ay içinde gebe kalırsın inş

Kendimiz alabiliyor muyuz onu eczane den ne diyip istiycez tam ismi nedir yoksa doktorun mu yazması gerekiyor

Ciddimisin oyuzdenmi öyle oluyo benim geçen ay ve önceki ay çok hafif leke oldu 2 gün başka regl olmadım bu ay gayet regl oldum 2 gün dolu dolu öyle olduğunu hiç bilmiyorum bak ya

Kendimiz alabiliyor muyuz onu eczane den ne diyip istiycez tam ismi nedir yoksa doktorun mu yazması gerekiyor
Dr reçete ediyor kafanıza göre kullanmayın bence bana da doktorum bu ay için yazmak istedi duphastonu biliyorsanız aynı etki ikiside varsa tutunmayı kolaylaştırıyor ben duphastonu tercih ettim

Dr reçete ediyor kafanıza göre kullanmayın bence bana da doktorum bu ay için yazmak istedi duphastonu biliyorsanız aynı etki ikiside varsa tutunmayı kolaylaştırıyor ben duphastonu tercih ettim
Canım kafana göre alamazsın yanlış zamanda alırsan yumurtlamayı baskılar doktorun önermeli
Anladımm ben 3 aydır doktora gitmeyi de bıraktım daha çok stres oldum çünkü

Ciddimisin oyuzdenmi öyle oluyo benim geçen ay ve önceki ay çok hafif leke oldu 2 gün başka regl olmadım bu ay gayet regl oldum 2 gün dolu dolu öyle olduğunu hiç bilmiyorum bak ya
Sende de mi öyle oldu bilemem ben kuzum onu doktorun söylemeli ben doğal adet görmediğim için bende olağan üstüydü o ordan bildim döllenme oldu tutmadı

Duphaston Labaratuar yapımı sentetik progesterone prpgeffik gibi progesteronlar vücuttaki doğal progrstoren ile aynı molükülde

Sende de mi öyle oldu bilemem ben kuzum onu doktorun söylemeli ben doğal adet görmediğim için bende olağan üstüydü o ordan bildim döllenme oldu tutmadı
Son 2 aydır 2 gün oluyo ve hafif leke şeklinde oldu canim bu ay normale döndü bak çok üzüldüm şuan

ElizabethBennettt bende gittim aşkım başıma gelenleri duysan sonuç bekliyorum şuan hepsi çıkmadı. Kürtaj zamanı kan değerimde karışıklık olmuş negatiften pozitif çıkmış kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması lazımmış yapmamışlar

Son 2 aydır 2 gün oluyo ve hafif leke şeklinde oldu canim bu ay normale döndü bak çok üzüldüm şuan
Canım öyle degil benim doğal afet döngüm yok adet görmüyorum menopozum ve iki gün kahve diğer iki gün hafif kurmızı kanama oldu kesildi sonra az birşey yani bu sebepten benimki döllendi ama tutunamadı yoksa benim kanama yaşama durumum mümkün degil

Neee nasil yani yaa? Ayrintili anlat bakiyim sunu musait olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…