Neler yaptın acaba bu ay lh testlerin baya koyu güzel bir pik yakalamışsın. Benim de yumurtlama ile ilgili problemlerim varda

Neler yaptın acaba bu ay lh testlerin baya koyu güzel bir pik yakalamışsın. Benim de yumurtlama ile ilgili problemlerim varda
Canım kav mantarı içiyorum her gün bir avuç 1 lt suda 12 dk kaynatıyorum omega 3 folik asit b12 magnezyum d3k2 demir selenyum Q10 kullanıyorum ve hayıt tohumu civan perçemi kızıl yonca çayı içiyorum karışık günde bir bardak birde tomris hanım macununu sabah akşam yarım tatlı kaşığı güzel yumurtladım da çatlamıyor anlatmışım atım resmini çatlamamış mı sence

Maşallah baya bir şeyler kullanıyorsun. Bende başladım vitaminlerime. Testini gördüm bence çatlamış çok az renk değişikliği olsa yeter zaten. Birde ağrım batma falan yok demişsin her zaman olmuyor o ben bir ara yumurta takibi yaptırıyordum doktor ultrasonda görüp çatlamış demese bilmezdim ne bir akıntı ne bir batma 0 belirtiydi yumurtlamaya dair. Normalde benim yumurtlama akıntım olurdu o ay hiç olmamıştı

Ama beyazlaşmazsa hep böyle koyu kalırsa çatlama olmamıştır diyorlar beynim yandı ya

Ama beyazlaşmazsa hep böyle koyu kalırsa çatlama olmamıştır diyorlar beynim yandı ya
Yok yok illa beyazlaşması gerekmiyor ben çoookkk lh testi gördüm çok az rengi açılsa yeter ama yine de birkaç gün daha takip etmeye devam et canım bakalım rengi açılmaya devam edecek mi

Yok yok illa beyazlaşması gerekmiyor ben çoookkk lh testi gördüm çok az rengi açılsa yeter ama yine de birkaç gün daha takip etmeye devam et canım bakalım rengi açılmaya devam edecek mi
Bak böyleydi akşam 8 de yeme içmeyi kesip 10 da tekrar yapim mi acaba

Eklentiler

• IMG_4093.webp
    102 KB · Görüntüleme: 31
Kız açılmış işte daha ne istiyon kontrol çizgisinden açık olsun yeter 10 gibi tekrar yap ama bakalım
Ay haklısın başka postlara da sordum açbiri daha çatlamış demiş hemen bu akşam progesterone başlayayım milletin baya açılıyor benim neden açılmıyor onu çözemedim ben

Ay haklısın başka postlara da sordum açbiri daha çatlamış demiş hemen bu akşam progesterone başlayayım milletin baya açılıyor benim neden açılmıyor onu çözemedim ben
Bence yarın sabah başla progesterona. 10 gibi tekrar yap testi iyicene emin olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…