Simdi anladim tamam madem bu ay yok gelismis sen de bir dahaki ay duzenli kontrole git canim doktorla birlikte gerekirse ilacla buyutursunuz sikma canini en azindan bu ay kafaya takacak bisey yok biraz stres atmaya bak

Mayıs ayında kullandım olumsuzdu. Haziranda 2. Deneme olarak adetin 5.günü günde 2 şer tane 5 gün boyunca kullandım. Bugün adetin 13.günü
Benim ablamda letrazol ile hamile kaldı. Adetin 5ci gününden her gün 1 tane 5 gün kullandı. Bende gelecek aydan öyle kullanırım her halde.
Olmazsa 2ci aydan 2şer tane

İnşallah büyür. Mucize olur tabii.
Olmazsa da Temmuzda adetin 3cu gününden ilaçla geliştirmeye çalışacağız.

Mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Klomen kullandım
Yumurtam büyüdü
Nisan ayında reglimin 4. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Klomen kullandım
Yumurtam büyümedi
Haziran ayında da reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Femara kullandım
Yumurtam büyüdü
Kaçıncı gün başlandığının bir önemi var mı bilmiyorum ama bende 3. gün başlamak etkili oldu
Başladığın gün ve günlük doz kişiye göre değişiyor gibi

Simdi anladim tamam madem bu ay yok gelismis sen de bir dahaki ay duzenli kontrole git canim doktorla birlikte gerekirse ilacla buyutursunuz sikma canini en azindan bu ay kafaya takacak bisey yok biraz stres atmaya bak
Evet strese ara vericem bu ay bol bol kitap okuyorum kafamı dinlendiriyorum

Gercekten tukendim zaten 19 u asiri koyuydu 20 sinde orta koyuluga geldi benim tahminim dun gece catladi ya da bu sabah. E zaten geceyi degerlendirdim. Ben de ara vermeyi dusunuyorum. Senin kacinci gunun basladi mi yumurtlama

Evet. Bu yüzden doktor ilaç için geç diyor o zaman. Nasip kısmet.
Temmuz ayı uğurlu gelir inşallah

Canım klomen, femara, letu falan verecekti muhtemelen evet 8.gün geç olur çünkü 3.günü kullanmaya başlatılıyor. Adetin 8. Günü dominant folikül olmaması normal bence daha erken çünkü sonradan gelişebilir

İnşallah olur ya ben de iki ay önce klomen + ovitrelle denedim 22,25,27 mm yumurta vardı

Chatgpt de öyle söyledi güzelim ama ne bileyim umudum yok.
Bir mucize olursa bilemem ama tıbben yapacak bir şey yok geç kalınmış ilaç için.

Bende doktora adet döngüm 39 gün belki daha erkendir dominant folukul için dedim . Hayir zaten 39 gün olmasıda normal değil git gelecek ay adetin 3cu gününden ilaca başlarız dedi kestirip attı. Hiç umut yok dedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…