Bende mı alsam yanryyy ElizabethBennettt bende aldım ateş ölçer ağızdan ölçülen deneyeceğim bu ay bakalım ama benim genel anlamda hep ateşim çıkıyor denedim de
En güzeli canım. Rahat olunca daha hızlı gelişiyor her şeyKız ne biliyim
Yumurtlama bile takip etmiyorum Allaha emanet gidiyoruz
Çok doğru valla ders gibi çalışıyoruz resmenEn güzeli canım. Rahat olunca daha hızlı gelişiyor her şey
Benim ilk kızım öyle oldu. Rahatlıktan. Şimdi strese bağlıyorum birazda.Çok doğru valla ders gibi çalışıyoruz resmen
Heralde benim de stresten diye düşünüyorum yaBenim ilk kızım öyle oldu. Rahatlıktan. Şimdi strese bağlıyorum birazda.
Stres en büyük etken. Çok garip ama hep biz kadınlar için sorun oluyor böyle şeylerHeralde benim de stresten diye düşünüyorum ya
Bende mı alsam yasizce benim ne zaman beneğim olacak ya hisseden var mı
Ben galiba sonbahara girince istiyorum ya şu an erteliyorum henüz.Bu aylarda sonbahara girmeden hamileyiz yaz bunu bi kenara
kızlarrr öksürürken keskin bir batma tarzında sağ kasık ağrım oluyor, ara ara kasıklarım da sızlıyor sizce belirti olabilir miii? bat 1 temmuz ama bu kadar erken başlar mı belirtiler sizce?
Ayyyyy ağzından bal damlıyor balnryyy ben sende bir iki aya bekliyorum valla içimden öyle geçiyor inşallah ElizabethBennettt bende yumurtlamadan sonra ölçeyim sabahları. Yoksa benim hep 36.9 37 37.2 çıkıyor
Ay inşallah çiçeğim yaBu aylarda sonbahara girmeden hamileyiz yaz bunu bi kenara
nryyy ben sende bir iki aya bekliyorum valla içimden öyle geçiyor inşallah ElizabethBennettt bende yumurtlamadan sonra ölçeyim sabahları. Yoksa benim hep 36.9 37 37.2 çıkıyor
Yerleşme için daha erken canımKızlar benim dün akşam kasıklarıma aniden bir sancı girdi böyle gaz sancısı gibiii 15 dk kıvrandırdı sonra geçti ama hala yürürken hafif hafif sancı var batar gibi yumurtlama dönemim yeni geçti acaba yerleşme vs olabilirmi var mı böyle bişi yaşayan
Ben de deniyim bari yaNe kadar yuksek seninkii benim ates hep dusuktur adet donemi ve sonrasi hep 36, 36.1 gibi gidiyor. Yumurtlamada da olc ki ayni gidecek mi diye karsilastiralimm oncesini bilmeden yorumlayamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?