Bu aylarda sonbahara girmeden hamileyiz yaz bunu bi kenara
Ben galiba sonbahara girince istiyorum ya şu an erteliyorum henüz. Geçen sene yazın hamileydim bebeği kaybettik. Bu sene yaz ayları doya doya bir geçsin niyetindeyim Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah isteyen herkes hemencik hamile kalır

kızlarrr öksürürken keskin bir batma tarzında sağ kasık ağrım oluyor, ara ara kasıklarım da sızlıyor sizce belirti olabilir miii? bat 1 temmuz ama bu kadar erken başlar mı belirtiler sizce?

Kızlar benim dün akşam kasıklarıma aniden bir sancı girdi böyle gaz sancısı gibiii 15 dk kıvrandırdı sonra geçti ama hala yürürken hafif hafif sancı var batar gibi yumurtlama dönemim yeni geçti acaba yerleşme vs olabilirmi var mı böyle bişi yaşayan

kızlarrr öksürürken keskin bir batma tarzında sağ kasık ağrım oluyor, ara ara kasıklarım da sızlıyor sizce belirti olabilir miii? bat 1 temmuz ama bu kadar erken başlar mı belirtiler sizce?

Cok erken daha yumurtlamadan sonra 6 gun gececek yerlesme olmasi icin ondan sonra belirti baslar oyle dusun. Tek bi hucrenin etkisini vucudunda hissedemezsin ki yerlesmeden rahat birak kendini.. stresini azalt rezene cayi ic aksamlari ve implantasyonu destekleyecek seyler ye memsela cilek, bitter cikolata, badem… magnezyum cok oneriliyor bu surecte aksam yatmadan takviye olarak alabilirsin destekliyormus tutunmasini. İnsallah vardir

nryyy ben sende bir iki aya bekliyorum valla içimden öyle geçiyor inşallah ElizabethBennettt bende yumurtlamadan sonra ölçeyim sabahları. Yoksa benim hep 36.9 37 37.2 çıkıyor

Ne kadar yuksek seninkii benim ates hep dusuktur adet donemi ve sonrasi hep 36, 36.1 gibi gidiyor. Yumurtlamada da olc ki ayni gidecek mi diye karsilastiralimm oncesini bilmeden yorumlayamayiz

Yerleşme için daha erken canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…