Olgun yumurta evet şansı çok yüksek bence doktorun alanında baya tecrübeli sana bunu önermeyebilirdi bile ama o ne yaptı olgun yumurta gördü potansiyeli var değerlendirelim dedi

Geçen hafta evleneli 1 yıl oldu
Ben de mart ayından beri Klomen, Femara, Ovitrelle kullanıyorum yani evlendikten 8 ay sonra tedaviye başladım
Aslında daha erken başlayacaktım ama akıntım vardı önce birkaç ay fitil kullandım akıntı sperm yolunu kapatmasın diye
Çocuk istediğini söyledikten sonra tedaviye erken de başlanabiliyor
İlla bir süre kendin deneyeceksin diye bir zorunluluk yok
Sanırım 6 kez Klomen tarzı ilaçlarla denedikten sonra aşılamaya geçiliyor

Fsh 8.6 amh 3.4 canım ama önceki ay fsh 12 çıkmıştı başka bi doktora gittim o beni çok korkuttu bu değer 40 yaşındaki bi insanın değeri gibi daha ne bekliyorsun acele et demişti
12 sınır ne yükseği aptal adam ya 8.6 ya güzel düşmüş kız 24 fsh ile bile doğal gebelik çok fazla

Peki hormonlar nasıl ?

Olgun yumurta evet şansı çok yüksek bence doktorun alanında baya tecrübeli sana bunu önermeyebilirdi bile ama o ne yaptı olgun yumurta gördü potansiyeli var değerlendirelim dedi
Evet genel olarak memnun kalınan bir doktor olduğu için onu bırakmayı düşünmüyorum, sadece bu ay olmadı kısmet tabii ki hayırlısı. Ama daha yeni denemişken bu iğne olayları normal mi sizce korkulacak bir şey yoktur değil mi? Muhtemelen bu ay da verecek igneyi çünkü

Ay hayır böyle düşünme Allahtan umut kesilmez bak kendin diyosun normalde pik göremiyodum diye bu ay gördün ve olabilir tabikide neden olmasın Rabbim ol der ve olur

Hayır neden korkacaksın hayatım o potansiyel yumurta görmüş denemiş şansını

Evet sizin dediğiniz gibi, muhtemelen bu ay da klomen iğne vs verecektir. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan bebek haberlerini alırız hepimiz Bende de kendimi bildim bileli akıntı var bu arada, sperm yolunu kapatma olayını ilk kez duyuyorum

İnşallah regl olmayız canım.. iyi düşünelim iyi olsun.. ben de heyecandan öleceğim ama mecbur regl gününü bekleyelim bakalım

İnşallah
Akıntım yok denilebilecek kadar azaldı fitillerle ama Klomen, Femara, Ovitrelle kullandığım aylarda da iğne vurulmadan önce 1- 2 tane fitil kullandırıyor yine doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…