Bende aynı durumdayım canım yarın regl günüm bugün o kaset testi yapıp yapmamak arasında baya gittim geldim ama yapmadım. Zaten gerek kalmıycak çünkü aşırı derecede migrenim tuttu beynim çatlıyor. Böyle olunca kesin regl oluyorum

Bu testler insanı daha çok strese sokuyor ve gebe kalmayı zorlaştırıyor bence. Çünkü streste çok büyük engel. Doktorum bana kafana takma akışına bırak gebe kalman gayet mümkün demişti şimdi olmazsa bi kaç ay sonra illa ki olacak demişti ama tabi ki akışına bırakmak ne kadar mümkün orasını bilemiyorum. Her ay başka bişey denedim ama tutmadı tutmuyor bilmiyorum bu ay yapmıycam hiç bişey yeter artık

Kaçıncı denemeniz bu çatlatma iğnesinde eğer 3 filansa 4,5 de başarı oranı yüksek
Biz nisandan beri deniyoruz, hazirana kadar olmayınca bir doktora görünelim dedik istiyoruz artık diye. Doktor da klomen başlattı hemen iğne + duphaston verdi. İki yumurtam vardı Regl olmazsan hamilesindir dedi, baya umutluydu. İlk iğnem yani ama doktordan dolayı baya umutlandım çünkü 9una kadar regl olmazsan hamilesindir kanda çıkar dedi. Dün de yalanci pozitif gordum birkac saat sonra regl oldum ayın 11inde

Evet canım tükenmiş durumdayız belirsizlik çok yoruyor her ay umutlanıp bi umutla test yapıp negatifi görmek çok yorucu ve kafaya takmamak da çok zor evlat sonuçta ya

Doktorlar,aile,çevre herkes aynı şeyi söylüyor yumurtlamayı hesaplama testlerle uğraşma doğal yollarla uğraşma kendi haline bırak sal diyorlar ama işte nasıl salıcaz yaa gerçekten kafayı bu işten başka birşeye odaklayamıyorum odaklanmasak yumurtlamayı bi kaçırdık mı haydiii 1 ay daha ertelenmiş olacak offf kafamda deli sorular

Aslında daha yeni denemeye başlamışsınız doktor neden hemen klomen iğne başladıki

Kız sen bence 1 den fazla yumurtluyorsun 1 temmuz pik mesela çatlamış sonra tekrar pik olmuş
Evet aşkım bu ay iki defa yumurtladım birine gönderdim şimdi doktor değil ama kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor dediki haifa pik açılması bariz açılma solma demek değildir renkte kademeli düşüşte çatlamadır yani çatlamış bence dedi iki kere yumurtlamışsın dedi ve ekledi senin durumund sbirinin yumurtlaması bile mucize diye zaten iki aydır pik yakaladım ilk defa uzun zamandır asla pik yakalamamıştım ben bu iki aydır ilk

Aslında daha yeni denemeye başlamışsınız doktor neden hemen klomen iğne başladıki
İşte ben de onu anlayamadim ve yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. O yumurtalikları olgunlaşmiş gorunce igne verdi çatlasin bebek olsun diye bir an önce. kaç kez üst üste iğne yapilir ve bunlarla olmazaa birden aşılamaya mı geçilecek bilemiyorum çok hizli geldi birden. Böyle olunca stres oldum

2 yumurta derken olgun 2 yumurtamı yoksa genel anlamda mı rezerv azlığı var kuzum 4,5 de genelde tutuyor merak etme sitres yapms

2 kere yumurtlama harika bi şey canım şansın 2 ye katlanıyor bu ay senden çok umutluyum olcak inşallah

2 yumurta derken olgun 2 yumurtamı yoksa genel anlamda mı rezerv azlığı var kuzum 4,5 de genelde tutuyor merak etme sitres yapms
Bu ay 2 olgun yumurta var şansın yüksek baya hemen iğne yapalım dedi, kendince hesaplar yaptı mutlu bir şekilde pozitif haberi aliriz dedi regl olmazsan. Hani değerlerde bir sorun olmadigi için bu şekildeydi tavri ama kişmet tabii ki. Ben sadece bu süreçte ne yapacağımı bilemiyorum. Şimdi tekrar doktoruma gideceğim salı gününe randevu aldım bakalim tekrar klomene iğneye vs başlatacak mı

2 kere yumurtlama harika bi şey canım şansın 2 ye katlanıyor bu ay senden çok umutluyum olcak inşallah
Kız benden nasıl umutlu olursun doğal adet görmüyorum amh 0.01 fsh 19 yumurta yok iki folükül var küçük ama rahim içi gebeliğe hazır değil doğal olarak östrojen progesterone yok benimki işte bir umut hayatta kalabilmek için… boşanmayı bile düşüniyorum son zamanlarda eşimin bari çocuğu olsun benim yüzümden bundan mahrum kalmasın diye ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…