Evet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Aşkım ben anestezili çektirdim ama arkadaşım anestezisiz çektirmişti sanırım tüpler açıksa çok ağrı olmuyor inşallah temiz çıkar , benim o gün çok az bir kanamam oldu bir de adet gibi bir ağrım olmuştu

Evet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Canım korkutmak istemem ama ben anestezisiz çekilmiştim ilk hsg mi sonra tövbe ettim bi daha çektirmem diye. Bana adet sancısı gibi hafif bişey olmaz dediler ama çok afedersin doktor içimden geçti. İkinciyi anestezili çektirdim o yüzden. Ama kişiye göre değişiyormuş mesela acı eşiğin yüksekse tüplerde hafif tıkanıklık falan yoksa çok acı çekmediğini söyleyenler de var. Benim acı eşiğim düşük tüplerimde de hafif tıkanıklık vardı ondan çok acı çektim. Bi de hsg den sonra kanama oluyor yanında ped götürmeni öneririm.

Ovu testini ekle bakalım canım bata yakın koyulaşma olursa genellikle gebelik oluyor

Hayretle okudum mesajınızı birincisi siz bunu evde kendi başınıza nasıl kullanmaya cesaret ettiniz ? Yumurta takibi olmadan o iğneyi yapmak bunu birde denk getirmek imkansıza zar atmak gibi sizi incitmek istemem ama bu yaptığınız okadar yanlışki tüm dizeninizi alt üst edebilirsiniz bumişin şakası olmaz doktora gidin hala burda soruyorsunuz pes

haifa test yaptınmı balım
Yok aşkım 4 de yapıyorum hergün ama geç eprogrsterone başladım bakalım artık ağrı sızı da takip edemem progesterone etkisi diye bekleyeceğim doktor randevuma daha çok var Avrupa bu konuda 0 gözünü seveyim Türkiye’nin ya

Of evet o konuda çok sıkıntı dilediğin zaman gidemiyosundur

Bende çok okudum senin dediğin gibi çok agrili oluyomus tüpler tikaliysa ekstra acı ağrı oluyomus bende cuma napicam bakalim

Anladım canim şuan bebis varsa bile çıkmaz yerleşme kanamasiysa şayet 1 hafta sonra ancak testte cikiyo sen bekle bakalım 1 hafta sonra idrar testi yap starkarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…