Aşkım ben anestezili çektirdim ama arkadaşım anestezisiz çektirmişti sanırım tüpler açıksa çok ağrı olmuyor inşallah temiz çıkar , benim o gün çok az bir kanamam oldu bir de adet gibi bir ağrım olmuştuEvet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Canım korkutmak istemem ama ben anestezisiz çekilmiştim ilk hsg mi sonra tövbe ettim bi daha çektirmem diye. Bana adet sancısı gibi hafif bişey olmaz dediler ama çok afedersin doktor içimden geçti. İkinciyi anestezili çektirdim o yüzden. Ama kişiye göre değişiyormuş mesela acı eşiğin yüksekse tüplerde hafif tıkanıklık falan yoksa çok acı çekmediğini söyleyenler de var. Benim acı eşiğim düşük tüplerimde de hafif tıkanıklık vardı ondan çok acı çektim. Bi de hsg den sonra kanama oluyor yanında ped götürmeni öneririm.Evet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Ovu testini ekle bakalım canım bata yakın koyulaşma olursa genellikle gebelik oluyorKızlar size bir sorum var lütfen yardımcı olun bana nereye yazacağımı bilemedim ,
Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle söyliyim 10 Haziran'da regl oldum ve 3. Günü klomen kullandım günde 2 tane 5 gün olmak üzere ama Dr kontrolü olmadan kendim kullandım ondan sonra ovu takibi yapmadım ama adetime 10 güne yakın kala kasıklarım belim ve göğüslerim ağrımaya başladım dedim herhalde adet olacam sonra bu ayın 10 nu adet tarihimken ayın 8 inde gece çok fazla ağrım oldu WC gittiğim de açık kırmızı sulu lekem vardı dedim adet oldum gene olmadı diye üzüldüm ertesi günü yani ayın 9 unda ağrım daha azdı ara ara gelen ağrılar vardı ama kanamamda aynı şekilde sulu ve açık kırmızıydı ama ne leke nede çoktu azdı gene ayın 10 unda lekeye döndü dedim kesildi duş alacam ama anlam veremedim ondan sonra 11 inde leke şeklinde devam etti ama rengi koyu olmadı hiç 12 de de bitti sadece silince geliyordu 13 de de kahverengi ye döndü ve sadece silince gelen lekeydi akşam doğru ve akşam açık pemde ama çok çok az silince gelen bi leke kesildi kesilecek şeklinde ve sadece kasıklarımdan bacağımın damarı çekilir gibi ağrı hissediyorum az her iki tarafta ayrı ayrı ara ara oluyor göğüslerim ağrımıyor artık ama ağırlaşmış gibi çok ve eğer o adetse adetim sökülmedi mi adet değilse yerleşme olabilir mi yerleşme nasıl oluyor bilmiyorum ben ve form da okudum ovu ile gebeliği öğrenenler varmış bende 11 de yaptım ikinci cizgi netti dünde aynı şekilde ne kadar doğru bilmiyorum ve elimde gebelik testi yok anca pazartesi alabilirim ovu testi resmine bakma isteyen olursa eklerim lütfen bana bir şey söyleyin çok uzun oldu ama tüm süreci yazmak istedim yanıltıcı olmaması adına
Hayretle okudum mesajınızı birincisi siz bunu evde kendi başınıza nasıl kullanmaya cesaret ettiniz ? Yumurta takibi olmadan o iğneyi yapmak bunu birde denk getirmek imkansıza zar atmak gibi sizi incitmek istemem ama bu yaptığınız okadar yanlışki tüm dizeninizi alt üst edebilirsiniz bumişin şakası olmaz doktora gidin hala burda soruyorsunuz pesKızlar size bir sorum var lütfen yardımcı olun bana nereye yazacağımı bilemedim ,
Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle söyliyim 10 Haziran'da regl oldum ve 3. Günü klomen kullandım günde 2 tane 5 gün olmak üzere ama Dr kontrolü olmadan kendim kullandım ondan sonra ovu takibi yapmadım ama adetime 10 güne yakın kala kasıklarım belim ve göğüslerim ağrımaya başladım dedim herhalde adet olacam sonra bu ayın 10 nu adet tarihimken ayın 8 inde gece çok fazla ağrım oldu WC gittiğim de açık kırmızı sulu lekem vardı dedim adet oldum gene olmadı diye üzüldüm ertesi günü yani ayın 9 unda ağrım daha azdı ara ara gelen ağrılar vardı ama kanamamda aynı şekilde sulu ve açık kırmızıydı ama ne leke nede çoktu azdı gene ayın 10 unda lekeye döndü dedim kesildi duş alacam ama anlam veremedim ondan sonra 11 inde leke şeklinde devam etti ama rengi koyu olmadı hiç 12 de de bitti sadece silince geliyordu 13 de de kahverengi ye döndü ve sadece silince gelen lekeydi akşam doğru ve akşam açık pemde ama çok çok az silince gelen bi leke kesildi kesilecek şeklinde ve sadece kasıklarımdan bacağımın damarı çekilir gibi ağrı hissediyorum az her iki tarafta ayrı ayrı ara ara oluyor göğüslerim ağrımıyor artık ama ağırlaşmış gibi çok ve eğer o adetse adetim sökülmedi mi adet değilse yerleşme olabilir mi yerleşme nasıl oluyor bilmiyorum ben ve form da okudum ovu ile gebeliği öğrenenler varmış bende 11 de yaptım ikinci cizgi netti dünde aynı şekilde ne kadar doğru bilmiyorum ve elimde gebelik testi yok anca pazartesi alabilirim ovu testi resmine bakma isteyen olursa eklerim lütfen bana bir şey söyleyin çok uzun oldu ama tüm süreci yazmak istedim yanıltıcı olmaması adına
Antstezili çektirEvet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Bencede ya strese sokma kendini canımAntstezili çektir
Yok aşkım 4 de yapıyorum hergün ama geç eprogrsterone başladım bakalım artık ağrı sızı da takip edemem progesterone etkisi diye bekleyeceğim doktor randevuma daha çok var Avrupa bu konuda 0 gözünü seveyim Türkiye’nin yahaifa test yaptınmı balım
Of evet o konuda çok sıkıntı dilediğin zaman gidemiyosundurYok aşkım 4 de yapıyorum hergün ama geç eprogrsterone başladım bakalım artık ağrı sızı da takip edemem progesterone etkisi diye bekleyeceğim doktor randevuma daha çok var Avrupa bu konuda 0 gözünü seveyim Türkiye’nin ya
Ben elendim canımBende aynı durumdayım canım yarın regl günüm bugün o kaset testi yapıp yapmamak arasında baya gittim geldim ama yapmadım. Zaten gerek kalmıycak çünkü aşırı derecede migrenim tuttu beynim çatlıyor. Böyle olunca kesin regl oluyorum
Sağlık olsun canım inşallah bi dahaki ay olacakBen elendim canımkahverengi lekelenme geldi
Bende çok okudum senin dediğin gibi çok agrili oluyomus tüpler tikaliysa ekstra acı ağrı oluyomus bende cuma napicam bakalimCanım korkutmak istemem ama ben anestezisiz çekilmiştim ilk hsg mi sonra tövbe ettim bi daha çektirmem diye. Bana adet sancısı gibi hafif bişey olmaz dediler ama çok afedersin doktor içimden geçti. İkinciyi anestezili çektirdim o yüzden. Ama kişiye göre değişiyormuş mesela acı eşiğin yüksekse tüplerde hafif tıkanıklık falan yoksa çok acı çekmediğini söyleyenler de var. Benim acı eşiğim düşük tüplerimde de hafif tıkanıklık vardı ondan çok acı çektim. Bi de hsg den sonra kanama oluyor yanında ped götürmeni öneririm.
Canım ya zaten bu ay çok beklemiyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam memlekete gitmiştin dimi. Benimde bugün olmam lazım ama olmadım halaBen de elendim arkadaşlar bat bugündü kahverengi leke geldi adet oldumElizabethBennettt A aydk Lavinn9 haifa akantus Civcivimmm Bahar7777
Insallah bebisten dolayı olmuyosundurSağlık olsun canım inşallah bi dahaki ay olacakbende hala gelen giden yok bugün olmam gerekiyodu ama
Ya nasıl olsa bişey yoktur diye dün migren ilacı aldım başım patlayacak gibiydi çünküInsallah bebisten dolayı olmuyosundur
İnşallah ağrısız geçer canım dediğim gibi herkeste aynı olcak diye bişey yokBende çok okudum senin dediğin gibi çok agrili oluyomus tüpler tikaliysa ekstra acı ağrı oluyomus bende cuma napicam bakalim
Birsey olmaz Allahin izniyle inşallah ayy hadi bi benis haberi alalim sendenYa nasıl olsa bişey yoktur diye dün migren ilacı aldım başım patlayacak gibiydi çünkümigren tutunca kesin adet olurum diye düşündüm şimdi gelen gidende olmayınca korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?