Yok fsh yüksek olunca sürekli beyse sinyal veriyor lh yükseliyor durumuda olabilir Buda ihtimallerden biri yani yatın kalkın halinize şükredin kızlar benim durumumda olsanız ne yapardınız aşık olduğunuz adamla evlenip hemen hamile kalsaydınız bebeğiniz gün gün içinizde büyüseydi sonra öğrenseydiniz ki ikitaneler onları hissetseydiniz hareketlerini hissetseydiniz sonra bir kaza ile gözünüzü onlarsız bir dünyaya hastane odasında açsaydınız…. Ve sonra aylarca adet olmayınca doktora gitseydiniz doktor menopoz deseydi herşeyi deneseydiniz maddi manevi tükenseydiniz ne yapardınız ? O yüzden sabır edin hepinizin buradaki herkesin çocuğu olacak bende buradayım demiştin diyeceksiniz çünkü hiçbirinizin olmayacak sebepleri yok birwz sabır hepsi buCanım menopozdan olsa tam tersi olması gerekmez mi? Yani daha silik çıkması hiç pik olmaması gerekmez mi
Benim 19. Günde oldu hesaplayınca döngüm uzun 32Eki Görüntüle 3616867 15. Gün ve hala pik değil hafif koyuluk dahi yok
Bende geçen ay öyle olmuştum kesin var diyordum kötü oldum baya inşallah bu ay öyle yapmam yıpratıyor insanıBende bu ay bütün belirtileri yaşadım neredeyse hepsini bugünde silik çizgi çıkmıştı gittim beta testi yaptırdım 1.20 çıktı yine olmadı çok üzgünüm yine çok
Valla kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim büyük mucizelerle doluYok fsh yüksek olunca sürekli beyse sinyal veriyor lh yükseliyor durumuda olabilir Buda ihtimallerden biri yani yatın kalkın halinize şükredin kızlar benim durumumda olsanız ne yapardınız aşık olduğunuz adamla evlenip hemen hamile kalsaydınız bebeğiniz gün gün içinizde büyüseydi sonra öğrenseydiniz ki ikitaneler onları hissetseydiniz hareketlerini hissetseydiniz sonra bir kaza ile gözünüzü onlarsız bir dünyaya hastane odasında açsaydınız…. Ve sonra aylarca adet olmayınca doktora gitseydiniz doktor menopoz deseydi herşeyi deneseydiniz maddi manevi tükenseydiniz ne yapardınız ? O yüzden sabır edin hepinizin buradaki herkesin çocuğu olacak bende buradayım demiştin diyeceksiniz çünkü hiçbirinizin olmayacak sebepleri yok birwz sabır hepsi bu
Ben de ilk kez iğne vuruldum bu ay, baya belirti ve olacakmış hissi vardı. Dün sabah bir test yaptım silik pozitif çıktı derkenn birkaç saat sonra regl oldum. Baya umutlanmıştım çok üzgünüm sürekli ağlayasım geliyor ama hayirlisi buymuş diyorumBende bu ay bütün belirtileri yaşadım neredeyse hepsini bugünde silik çizgi çıkmıştı gittim beta testi yaptırdım 1.20 çıktı yine olmadı çok üzgünüm yine çok
Ben de ilk kez iğne vuruldum bu ay, baya belirti ve olacakmış hissi vardı. Dün sabah bir test yaptım silik pozitif çıktı derkenn birkaç saat sonra regl oldum. Baya umutlanmıştım çok üzgünüm sürekli ağlayasım geliyor ama hayirlisi buymuş diyorum
Allaha güç gitmesin ama yorulduğumu hissediyorum artık sürekli yumurtlama günü kovalamak, ordan burdan duyduğum herşeyi yapmaya çalışmak, incecik bir çizgiyi görebilmek için verdiğim çaba ne bileyim bırakıcam heralde artık uğraşmayıBende geçen ay öyle olmuştum kesin var diyordum kötü oldum baya inşallah bu ay öyle yapmam yıpratıyor insanı
Moral bozmamak gerekiyor, elimizde olmuyor çoğu zaman ama burada hepimizin isteği aynı, beraber süreci takip edip birbirimize güç vermek de çok kıymetliAllaha güç gitmesin ama yorulduğumu hissediyorum artık sürekli yumurtlama günü kovalamak, ordan burdan duyduğum herşeyi yapmaya çalışmak, incecik bir çizgiyi görebilmek için verdiğim çaba ne bileyim bırakıcam heralde artık uğraşmayı
Ne iğnesi ?Ben de ilk kez iğne vuruldum bu ay, baya belirti ve olacakmış hissi vardı. Dün sabah bir test yaptım silik pozitif çıktı derkenn birkaç saat sonra regl oldum. Baya umutlanmıştım çok üzgünüm sürekli ağlayasım geliyor ama hayirlisi buymuş diyorum
Genopeptyl çatlatma iğnesiNe iğnesi ?
Moral bozmamak gerekiyor, elimizde olmuyor çoğu zaman ama burada hepimizin isteği aynı, beraber süreci takip edip birbirimize güç vermek de çok kıymetli
Kaçıncı denemeniz bu çatlatma iğnesinde eğer 3 filansa 4,5 de başarı oranı yüksekGenopeptyl çatlatma iğnesi
Aslında bu testler seni daha da çok strese sokuyor tam kafayı yemelik bi durum çok haklısın ama bence yapma bu testleri akışına bırak gün aşırı değerlendirin nasıl olsa denk gelir yumurtlama ileValla o dediğin imkansız ben bi tatile çıksam iyi olacak hiç iyi değilim çünkü akşam eşim gelsin söylim yoksa kafayı yiyeceğim belkide kabullenmem lazım zaten imkansızı zorluyordum
Kuzum gün aşırı da Buda can beAslında bu testler seni daha da çok strese sokuyor tam kafayı yemelik bi durum çok haklısın ama bence yapma bu testleri akışına bırak gün aşırı değerlendirin nasıl olsa denk gelir yumurtlama ile
Canım senin fsh kaçtıkiYok fsh yüksek olunca sürekli beyse sinyal veriyor lh yükseliyor durumuda olabilir Buda ihtimallerden biri yani yatın kalkın halinize şükredin kızlar benim durumumda olsanız ne yapardınız aşık olduğunuz adamla evlenip hemen hamile kalsaydınız bebeğiniz gün gün içinizde büyüseydi sonra öğrenseydiniz ki ikitaneler onları hissetseydiniz hareketlerini hissetseydiniz sonra bir kaza ile gözünüzü onlarsız bir dünyaya hastane odasında açsaydınız…. Ve sonra aylarca adet olmayınca doktora gitseydiniz doktor menopoz deseydi herşeyi deneseydiniz maddi manevi tükenseydiniz ne yapardınız ? O yüzden sabır edin hepinizin buradaki herkesin çocuğu olacak bende buradayım demiştin diyeceksiniz çünkü hiçbirinizin olmayacak sebepleri yok birwz sabır hepsi bu
19 a düşürmüştüm vitaminler ve içtiğim doğal şeylerleCanım senin fsh kaçtıki
Evet ben de şu an gün aşırı değerlendiriyorum ama benimde pikler 4 5 gün sürüyor o stresle üst üste yapmak daha yoruyor sana diyorum da ben de ovulasyon testini bırakamıyorum bi türlü bazen diyorum keşke hiç başlamasaydım bu testlereKuzum gün aşırı da Buda can be
Peki balım tüp bebek denemişmiydiniz19 a düşürmüştüm vitaminler ve içtiğim doğal şeylerle
Bak bu ayki tabloyaPeki balım tüp bebek denemişmiydiniz
Canım yapma kasette çıkmaz bir gün öncesi moralini bozma boşaİyi akşamlar kızlar.. Elimde normal kaset test var(erken testlerden değil) reglime 1 gün var..Eğer gebelik varsa o normal kaset testte çıkar mı yoksa günümün geçmesi mi gerekiyor? Boşuna negatif görüp kötü olmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?