Canım menopozdan olsa tam tersi olması gerekmez mi? Yani daha silik çıkması hiç pik olmaması gerekmez mi
Yok fsh yüksek olunca sürekli beyse sinyal veriyor lh yükseliyor durumuda olabilir Buda ihtimallerden biri yani yatın kalkın halinize şükredin kızlar benim durumumda olsanız ne yapardınız aşık olduğunuz adamla evlenip hemen hamile kalsaydınız bebeğiniz gün gün içinizde büyüseydi sonra öğrenseydiniz ki ikitaneler onları hissetseydiniz hareketlerini hissetseydiniz sonra bir kaza ile gözünüzü onlarsız bir dünyaya hastane odasında açsaydınız…. Ve sonra aylarca adet olmayınca doktora gitseydiniz doktor menopoz deseydi herşeyi deneseydiniz maddi manevi tükenseydiniz ne yapardınız ? O yüzden sabır edin hepinizin buradaki herkesin çocuğu olacak bende buradayım demiştin diyeceksiniz çünkü hiçbirinizin olmayacak sebepleri yok birwz sabır hepsi bu

Bende bu ay bütün belirtileri yaşadım neredeyse hepsini bugünde silik çizgi çıkmıştı gittim beta testi yaptırdım 1.20 çıktı yine olmadı çok üzgünüm yine çok
Bende geçen ay öyle olmuştum kesin var diyordum kötü oldum baya inşallah bu ay öyle yapmam yıpratıyor insanı

Valla kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim büyük mucizelerle dolu

Bende bu ay bütün belirtileri yaşadım neredeyse hepsini bugünde silik çizgi çıkmıştı gittim beta testi yaptırdım 1.20 çıktı yine olmadı çok üzgünüm yine çok
Ben de ilk kez iğne vuruldum bu ay, baya belirti ve olacakmış hissi vardı. Dün sabah bir test yaptım silik pozitif çıktı derkenn birkaç saat sonra regl oldum. Baya umutlanmıştım çok üzgünüm sürekli ağlayasım geliyor ama hayirlisi buymuş diyorum

Bende geçen ay öyle olmuştum kesin var diyordum kötü oldum baya inşallah bu ay öyle yapmam yıpratıyor insanı
Allaha güç gitmesin ama yorulduğumu hissediyorum artık sürekli yumurtlama günü kovalamak, ordan burdan duyduğum herşeyi yapmaya çalışmak, incecik bir çizgiyi görebilmek için verdiğim çaba ne bileyim bırakıcam heralde artık uğraşmayı

Moral bozmamak gerekiyor, elimizde olmuyor çoğu zaman ama burada hepimizin isteği aynı, beraber süreci takip edip birbirimize güç vermek de çok kıymetli

Ne iğnesi ?

Ya burada sizlerle muhabbet edince umutlanıyorum çünkü dışarda çevrede kimse buradaki arkadaşlar gibi beni anlamıyor keza eşim bile öyle çünkü buradaki arkadaşlarla derdimiz ortak. Ama o negatifi görünce sanki kilometrelerce yol gitmişimde yanlış gelmişim geri dönmeniz gerek diyorlarmış gibi hissediyorum. Şimdi kafamda bir sürü plan; soğan kürü-havuç kürü-incir kürü-çörekotu tarçın kürü-süt buharı-hacamat hangisini yapayım hangisine yetişeyim kafam trilyon oldu
Moral bozmamak gerekiyor, elimizde olmuyor çoğu zaman ama burada hepimizin isteği aynı, beraber süreci takip edip birbirimize güç vermek de çok kıymetli

İyi akşamlar kızlar.. Elimde normal kaset test var(erken testlerden değil) reglime 1 gün var..Eğer gebelik varsa o normal kaset testte çıkar mı yoksa günümün geçmesi mi gerekiyor? Boşuna negatif görüp kötü olmak istemedim.

Valla o dediğin imkansız ben bi tatile çıksam iyi olacak hiç iyi değilim çünkü akşam eşim gelsin söylim yoksa kafayı yiyeceğim belkide kabullenmem lazım zaten imkansızı zorluyordum
Aslında bu testler seni daha da çok strese sokuyor tam kafayı yemelik bi durum çok haklısın ama bence yapma bu testleri akışına bırak gün aşırı değerlendirin nasıl olsa denk gelir yumurtlama ile

Aslında bu testler seni daha da çok strese sokuyor tam kafayı yemelik bi durum çok haklısın ama bence yapma bu testleri akışına bırak gün aşırı değerlendirin nasıl olsa denk gelir yumurtlama ile
Kuzum gün aşırı da Buda can be

Canım senin fsh kaçtıki

Kuzum gün aşırı da Buda can be
Evet ben de şu an gün aşırı değerlendiriyorum ama benimde pikler 4 5 gün sürüyor o stresle üst üste yapmak daha yoruyor sana diyorum da ben de ovulasyon testini bırakamıyorum bi türlü bazen diyorum keşke hiç başlamasaydım bu testlere

Canım yapma kasette çıkmaz bir gün öncesi moralini bozma boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…