Ah ah o kadar çok istiyorum ki şuraya kızlar ben hamileyim yazmayıBirsey olmaz Allahin izniyle inşallah ayy hadi bi benis haberi alalim senden
Geçmiş olsun bacımBen de elendim arkadaşlar bat bugündü kahverengi leke geldi adet oldumElizabethBennettt A aydk Lavinn9 haifa @akantus @Civcivimmm Bahar7777
İnşallah yeni aya kuzum benim inşallahBen de elendim arkadaşlar bat bugündü kahverengi leke geldi adet oldumElizabethBennettt A aydk Lavinn9 haifa @akantus @Civcivimmm Bahar7777
Evet canım beklemiyordumCanım ya zaten bu ay çok beklemiyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam memlekete gitmiştin dimi. Benimde bugün olmam lazım ama olmadım hala
Sağol aşkım hayırlısı olsun ne diyelimGeçmiş olsun bacım
Umudumuz sensin Diren canım:)Sağlık olsun canım inşallah bi dahaki ay olacakbende hala gelen giden yok bugün olmam gerekiyodu ama
Ah canım elimden geldiğince direniyorum ama 4 gün önce yaptığım negatif test ve kasık ağrılarım umudumu kırıyor işteUmudumuz sensin Diren canım:)
Aşkım ben anestezili çektirdim ama arkadaşım anestezisiz çektirmişti sanırım tüpler açıksa çok ağrı olmuyor inşallah temiz çıkar , benim o gün çok az bir kanamam oldu bir de adet gibi bir ağrım olmuştu
Ben de elendim arkadaşlar bat bugündü kahverengi leke geldi adet oldumElizabethBennettt A aydk Lavinn9 haifa @akantus @Civcivimmm Bahar7777
Canım anestezisiz ve anestezili fiyatları ne kadarmışKiz beni korkutma
Aşkım acık eşiğim yüksek dayanırım diyorsan elbetteki anestezisiz yaptır ben kendi adıma yapamazdımKiz beni korkutma
İnşallah balımBu ay zaten pek beklemiyordun dimibenim de temmuz bos gecicek agustosta bulusuyoruz ancak esimle onumuzdeki aylara insallah canim
Ben de korktuğum için anestezili çektirdim ocakta 9bine sen kaça çektirceksinOzelde kendi tandiigim doktorla cektiricem oncesinde agri kesici al dedi o beni rahatlatir yavas yapar diye dusunuyorum cunku anestezili resmen iki kati ucret 10-15 dk icin gerek yok bence. Agri esigim cok dusuk degildir sadece internette kimileri cok korkunc yorumlar yapmis ondan biraz tirstim
Ben mart'ta bursa da çektirdim 15 bin di anesteziliCanım anestezisiz ve anestezili fiyatları ne kadarmış
İnşallah kalmışsındır olmamışsa bile en kısa zamanda olsun inşallahAh ah o kadar çok istiyorum ki şuraya kızlar ben hamileyim yazmayı
İnşallah canım bakalımİnşallah kalmışsındır olmamışsa bile en kısa zamanda olsun inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
Benim anestezisiz bakalim napacagimAşkım acık eşiğim yüksek dayanırım diyorsan elbetteki anestezisiz yaptır ben kendi adıma yapamazdım
Ben de korktuğum için anestezili çektirdim ocakta 9bine sen kaça çektirceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?