bazıları da acımıyor diyor bir dene bakalım

Evet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Ben çekildim canım anestezi olmadan. Ben istedim dr dayanırsin gerek yok dedi uzanıp yapıldı bana tmrahat olman önemli ilaci verene kadar birsey hissetmedim ilaci verdiğinde bildiğin adet sancisi nasıl yogin olduğun gün ağrıyorsa 1 tık fazlasını dusun kısa sürüyor zaten. Agri esigin yüksekse boşuna anestezi alma derim. Yani benim sanırım yüksek ama dayanilmayacak birsey değil

Kızlar dün pik görmüştüm lh bugünde akıntıya karşılık kılcal şekilde bir defalık peçeteye kan geldi çatlamış oluyor dimi

Merhaba siz progesteron çatlamadan sonra mı kullanıyorsunuz doktor mu önermişti kullanmanızı

Merhaba siz progesteron çatlamadan sonra mı kullanıyorsunuz doktor mu önermişti kullanmanızı
Çatlamadan 2,3 gün sonra kullanmaya başlayabilirsin demişti doktor döllenme olduysa turunma için siz doktor demeden kullanmayın sakın

Kızlar burada türlü türlü yorumlar yapıp heyecanımızı paylaşıyoruz ve bu çok güzel bir şey ama anladığım ve deneyimlediğim kadarıyla kan testi vermeden hiçbir şey bilemeyiz. İdrar testleri de güvenilir değil pek

Dr a gide bilsem giderdim Termin olmadığı için gidemiyorum

Benim reglim gecikti bugün olmam gerekiyodu hala gelen giden yok. Acaba bu bal çörekotu tarçın kürü yüzünden mi oldu normalde günü gününe olurdum saati bile şaşmazdı. Evde bi tane kaset testim var ama hiç yapmak istemiyorum yine negatif görcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…