- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
Benim anestezisiz bakalim napacagim
Canım anestezisiz ve anestezili fiyatları ne kadarmış
bazıları da acımıyor diyor bir dene bakalımAnestezisiz 9 bin canim hic sormadim anestezili ne kadardir diye. pek korkum yok acikcasi doktorum zaten yillardir komsum cok samimiyiz hic onermedi bana ama yorumlari okuyunca ve bikac arkadasima soyledigimde ayyy nasi cektireceksin falan dediler stres oldum ahahahha
Ben mart'ta bursa da çektirdim 15 bin di anestezili
Ben çekildim canım anestezi olmadan. Ben istedim dr dayanırsin gerek yok dedi uzanıp yapıldı bana tmrahat olman önemli ilaci verene kadar birsey hissetmedim ilaci verdiğinde bildiğin adet sancisi nasıl yogin olduğun gün ağrıyorsa 1 tık fazlasını dusun kısa sürüyor zaten. Agri esigin yüksekse boşuna anestezi alma derim. Yani benim sanırım yüksek ama dayanilmayacak birsey değilEvet kizlar yarin hsg cektiriyorum anestezisiz cektiren var mi nasil oluyor oncesi sonrasi icin onereceginiz bisey?
Evet aşkım geçen ay benim de öyle olmuştuKızlar dün pik görmüştüm lh bugünde akıntıya karşılık kılcal şekilde bir defalık peçeteye kan geldi çatlamış oluyor dimi
Sağol aşkım hayırlısı olsun ne diyelim
Burtom muydu neydi adı doktorum yönlendirmiştiBursa’da nerede çektirdiniz
Merhaba siz progesteron çatlamadan sonra mı kullanıyorsunuz doktor mu önermişti kullanmanızıYok aşkım 4 de yapıyorum hergün ama geç eprogrsterone başladım bakalım artık ağrı sızı da takip edemem progesterone etkisi diye bekleyeceğim doktor randevuma daha çok var Avrupa bu konuda 0 gözünü seveyim Türkiye’nin ya
Duphaston geçen hafta pazar günü bitti. Doktor regl olmazsan kanda çarşamba günü hcg çıkar demişti. Cuma regl oldum iki gün önce.Duphaston bitmeden mi regl oldun
Canım bu bal çörekotu tarçın kürü regli geciktirir mi senceEvet aşkım geçen ay benim de öyle olmuştu
Çatlamadan 2,3 gün sonra kullanmaya başlayabilirsin demişti doktor döllenme olduysa turunma için siz doktor demeden kullanmayın sakınMerhaba siz progesteron çatlamadan sonra mı kullanıyorsunuz doktor mu önermişti kullanmanızı
Olsun bebeğim ağustos senin ayın olsunBen de elendim arkadaşlar bat bugündü kahverengi leke geldi adet oldumElizabethBennettt @aydk Lavinn9 haifa @akantus Civcivimmm Bahar7777
Tekrar yapsana bi test benim mesela hala kasık ağrım var regl olcakmış gibi normalde migrenim yok başımın ağrıdığını bilmem 2 gündür efsane şekilde başım ağrıyorCanım bu bal çörekotu tarçın kürü regli geciktirir mi sence
Cesaret edemiyorum canım ya negatif görmekten o kadar sıkıldım kiTekrar yapsana bi test benim mesela hala kasık ağrım var regl olcakmış gibi normalde migrenim yok başımın ağrıdığını bilmem 2 gündür efsane şekilde başım ağrıyor
O zman bugün mü yumurtlamis oluyorum. Yani o ip şeklinde akıntıyla gelen kan catlama anında mi oluyor yoksa bir kaç saat sürermiş gelmesiEvet aşkım geçen ay benim de öyle olmuştu
Dr a gide bilsem giderdim Termin olmadığı için gidemiyorumHayretle okudum mesajınızı birincisi siz bunu evde kendi başınıza nasıl kullanmaya cesaret ettiniz ? Yumurta takibi olmadan o iğneyi yapmak bunu birde denk getirmek imkansıza zar atmak gibi sizi incitmek istemem ama bu yaptığınız okadar yanlışki tüm dizeninizi alt üst edebilirsiniz bumişin şakası olmaz doktora gidin hala burda soruyorsunuz pes
Tamam canım teşekkür ederim o zaman ben 1 hafta sonra test yapayım net sonuç için değil miAnladım canim şuan bebis varsa bile çıkmaz yerleşme kanamasiysa şayet 1 hafta sonra ancak testte cikiyo sen bekle bakalım 1 hafta sonra idrar testi yapstarkarya
Benim reglim gecikti bugün olmam gerekiyodu hala gelen giden yok. Acaba bu bal çörekotu tarçın kürü yüzünden mi oldu normalde günü gününe olurdum saati bile şaşmazdı. Evde bi tane kaset testim var ama hiç yapmak istemiyorum yine negatif görcem diyeKızlar burada türlü türlü yorumlar yapıp heyecanımızı paylaşıyoruz ve bu çok güzel bir şey ama anladığım ve deneyimlediğim kadarıyla kan testi vermeden hiçbir şey bilemeyiz. İdrar testleri de güvenilir değil pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?