Canım doktorlar gecikmeden birkaç gün sonrasını bekleyin diyor genelde ama biz sabredemiyoruz. İçinden ne geçiyorsa onu yap benceBenim reglim gecikti bugün olmam gerekiyodu hala gelen giden yok. Acaba bu bal çörekotu tarçın kürü yüzünden mi oldu normalde günü gününe olurdum saati bile şaşmazdı. Evde bi tane kaset testim var ama hiç yapmak istemiyorum yine negatif
Benim işe girme durumum var canım o yüzden acele ediyorum eğer gebelik çıkarsa girmiycem. Haber gelecek bi yerden kadın her an arayabilir şimdi arayıp çağırsa ne diycem onu düşünüyorum o yüzden bu belirsizlikten bi an önce kurtulmam lazım olmadı yarın o kaset testi yapayım diyorum ama olmazsamCanım doktorlar gecikmeden birkaç gün sonrasını bekleyin diyor genelde ama biz sabredemiyoruz. İçinden ne geçiyorsa onu yap bence
Kendi kafanıza göre kullanmışsınız dr gidin dememdeki sebep bu yani sizi terslemek yada vs için demedim o yüzden gerek yok böyle gidebilsem giderdime bende yurt dışında yaşıyorum ne bileyim senin Avrupa’da olduğunu sonradan gördüm ikinci yazdığınızı görsem bilirdim kafanıza göre dr gitme imkanınızın olmadığınıDr a gide bilsem giderdim Termin olmadığı için gidemiyorum
Evet o yüzden gidemediğim için bilgisi olan veya daha önce yaşamız arkadaşlardan bilgi almak istedim canım korktum biraz çünküKendi kafanıza göre kullanmışsınız dr gidin dememdeki sebep bu yani sizi terslemek yada vs için demedim o yüzden gerek yok böyle gidebilsem giderdime bende yurt dışında yaşıyorum ne bileyim senin Avrupa’da olduğunu sonradan gördüm ikinci yazdığınızı görsem bilirdim kafanıza göre dr gitme imkanınızın olmadığını
Pahalıymış ya bu ne böyleAnestezisiz 9 bin yavrum digerini sormadimm
Korkmakta haklısınız yumurtalık fonksiyonların bozulabilir hormonların bozulabilir adetler bozulabilir gebe kalmanız güçleşebilir yani kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz sanıyorum risklerini merak ediyorsunuz bunlar riskleri. Doğru zamanda vurmanın önemi bunlar yaşanmasın diyeEvet o yüzden gidemediğim için bilgisi olan veya daha önce yaşamız arkadaşlardan bilgi almak istedim canım korktum biraz çünkü
Öyle bir durum varsa yap benceBenim işe girme durumum var canım o yüzden acele ediyorum eğer gebelik çıkarsa girmiycem. Haber gelecek bi yerden kadın her an arayabilir şimdi arayıp çağırsa ne diycem onu düşünüyorum o yüzden bu belirsizlikten bi an önce kurtulmam lazım olmadı yarın o kaset testi yapayım diyorum ama olmazsam
Benim işe girme durumum var canım o yüzden acele ediyorum eğer gebelik çıkarsa girmiycem. Haber gelecek bi yerden kadın her an arayabilir şimdi arayıp çağırsa ne diycem onu düşünüyorum o yüzden bu belirsizlikten bi an önce kurtulmam lazım olmadı yarın o kaset testi yapayım diyorum ama olmazsam
Öyle bir durum varsa yap bence
Yapcam sabah ya hala olmadım sürekli çok afedersiniz sıcaklık hissediyorum gidip bakıyorum bişey yok. Bugün dışardaydım bütün gün belki olurum diye bütün gün pedle gezdimYap yapp merak ettimm
Ben iki aydır yapıyorum anında regl oluyorum gecikme yapmadı bende balımCanım bu bal çörekotu tarçın kürü regli geciktirir mi sence
Ben de bundan üç ay önce ovitrelle oldum fakat tutmadıKızlar ben de size bir şey sormak istiyorum. Dün burada biraz bahsetmiştim. Nisanda denemeye başladık, olmayınca ve doktora bebek istediğimizi söyleyince klomen+catlatma iğnesi+duphaston başlattı. Ilk kez çatlatma iğnesi kullandim ve tutmadi. Cuma regl oldum. Salı için durumu bildirmek ve bundan sonra ne yapacağımızı ögrenmek adına randevu aldım. Muhtemelen tekrar klomen verecektir diye düşünüyorum. Ama bu ilaç reglken kullanılmaya başlıyor sanırım 3. gün. Ben yarın reglin 4. gününde pazartesi başlasam mı bu ilaca? Geçen kendim reglin 5. günü başlamıştım bir sorun etmedi doktor ama. Siz ne önerirsiniz bana? Bilginize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
Ayy gerçekten mi yaa umutlanıyorum yeminle inşallah fos çıkmaz kalbim çıkıcak yerindenBen iki aydır yapıyorum anında regl oluyorum gecikme yapmadı bende balım
Test yapmadın mı dahaAyy gerçekten mi yaa umutlanıyorum yeminle inşallah fos çıkmaz kalbim çıkıcak yerinden
Bende 2 gündür yapıyorum acaba bi ise yaramiyomukiBen iki aydır yapıyorum anında regl oluyorum gecikme yapmadı bende balım
Canım çatlama olduğunda kanama oluyor sanırım zaten doğurganlık bir gün değiş yaklaşık 5 gün devam ediyor o yüzden endişe etmeO zman bugün mü yumurtlamis oluyorum. Yani o ip şeklinde akıntıyla gelen kan catlama anında mi oluyor yoksa bir kaç saat sürermiş gelmesi
4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım tertemiz negatifti canım. Ne bileyim o yüzden tekrar yapmaya korkuyorumTest yapmadın mı dahainşallah tutmuştur
Bence yumurtlamayı destekliyor çünkü ben yumurtlama görmüyordum her ay ama bu üç aydır saat gibi inositol takviyesinin de faydası vardır ama elbetBende 2 gündür yapıyorum acaba bi ise yaramiyomuki
Kaç gün geçti peki adetin4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım tertemiz negatifti canım. Ne bileyim o yüzden tekrar yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?