Canım doktorlar gecikmeden birkaç gün sonrasını bekleyin diyor genelde ama biz sabredemiyoruz. İçinden ne geçiyorsa onu yap bence

Canım doktorlar gecikmeden birkaç gün sonrasını bekleyin diyor genelde ama biz sabredemiyoruz. İçinden ne geçiyorsa onu yap bence
Benim işe girme durumum var canım o yüzden acele ediyorum eğer gebelik çıkarsa girmiycem. Haber gelecek bi yerden kadın her an arayabilir şimdi arayıp çağırsa ne diycem onu düşünüyorum o yüzden bu belirsizlikten bi an önce kurtulmam lazım olmadı yarın o kaset testi yapayım diyorum ama olmazsam

Dr a gide bilsem giderdim Termin olmadığı için gidemiyorum
Kendi kafanıza göre kullanmışsınız dr gidin dememdeki sebep bu yani sizi terslemek yada vs için demedim o yüzden gerek yok böyle gidebilsem giderdime bende yurt dışında yaşıyorum ne bileyim senin Avrupa’da olduğunu sonradan gördüm ikinci yazdığınızı görsem bilirdim kafanıza göre dr gitme imkanınızın olmadığını

Evet o yüzden gidemediğim için bilgisi olan veya daha önce yaşamız arkadaşlardan bilgi almak istedim canım korktum biraz çünkü

Evet o yüzden gidemediğim için bilgisi olan veya daha önce yaşamız arkadaşlardan bilgi almak istedim canım korktum biraz çünkü
Korkmakta haklısınız yumurtalık fonksiyonların bozulabilir hormonların bozulabilir adetler bozulabilir gebe kalmanız güçleşebilir yani kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz sanıyorum risklerini merak ediyorsunuz bunlar riskleri. Doğru zamanda vurmanın önemi bunlar yaşanmasın diye

Öyle bir durum varsa yap bence

Yap yapp merak ettimm

Kızlar ben de size bir şey sormak istiyorum. Dün burada biraz bahsetmiştim. Nisanda denemeye başladık, olmayınca ve doktora bebek istediğimizi söyleyince klomen+catlatma iğnesi+duphaston başlattı. Ilk kez çatlatma iğnesi kullandim ve tutmadi. Cuma regl oldum. Salı için durumu bildirmek ve bundan sonra ne yapacağımızı ögrenmek adına randevu aldım. Muhtemelen tekrar klomen verecektir diye düşünüyorum. Ama bu ilaç reglken kullanılmaya başlıyor sanırım 3. gün. Ben yarın reglin 4. gününde pazartesi başlasam mı bu ilaca? Geçen kendim reglin 5. günü başlamıştım bir sorun etmedi doktor ama. Siz ne önerirsiniz bana? Bilginize ve deneyimlerinize ihtiyacım var

Ben de bundan üç ay önce ovitrelle oldum fakat tutmadı

O zman bugün mü yumurtlamis oluyorum. Yani o ip şeklinde akıntıyla gelen kan catlama anında mi oluyor yoksa bir kaç saat sürermiş gelmesi
Canım çatlama olduğunda kanama oluyor sanırım zaten doğurganlık bir gün değiş yaklaşık 5 gün devam ediyor o yüzden endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…