- 26 Haziran 2025
- 191
- 271
- 18
Çok tatlısınız gerçekten, kafamda soru işareti kalacağına deneyimli sizlerden mutlaka yorumunuzu almak isterim.İstersen her gün testlerini atabilirsin birlikte değerlendirebiliriz
9 ay oldu benimde canım. Bugün adetliyken yapılan hormon testlerini yaptırdım perşembede hsg çekilecek. Ben şöyle herşeyi güzelce araştıran bir doktor bulamadım ki herşeyi kendi çabamla orda burda yaptırıyorum. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı bilmiyorum
Umarım bu grup sana da hepimize de uğurlu gelir çiçeğimÇok tatlısınız gerçekten, kafamda soru işareti kalacağına deneyimli sizlerden mutlaka yorumunuzu almak isterim.
Takviye olarak inositol kullanıyorum ama şimdi o dediklerini de alacağım canım. Yani pcos yok hormon sonuçları da pcos olmadığını gösteriyor sanada atayım ama neden olmuyor bilmiyorumHormon sonuclarin ve hsg onemli zaten ultrasonda muayene olmussundur pcos falan var mi? Takviye folik asit omega 3 koenzim kullan tavsiye ederim
Umarım bu grup sana da hepimize de uğurlu gelir
Aminn, tüm kalbimle inşallah.Umarım bu grup sana da hepimize de uğurlu gelir çiçeğim
5. Günü pardonKızlar yarın adetimin 4. günü. Doktora gideceğim bakalım tekrar klomen iğne vs verecek mi çok merak ediyorum ne diyecek, bu ay nasıl bir süreç bekliyor bizi bakalım
Geçmiş olsun canım, inşallah bu vesileyle daha da kolaylaşır sürecinKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Takviye olarak inositol kullanıyorum ama şimdi o dediklerini de alacağım canım. Yani pcos yok hormon sonuçları da pcos olmadığını gösteriyor sanada atayım ama neden olmuyor bilmiyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah bu vesileyle daha da kolaylaşır sürecin
Merhabalar, kitap okur gibi 288 sayfa forumu 4-5 günde okudum.Sizleri sessiz bir şekilde takip ediyordum doğrusu. 2 gündür merak ettiğim bir şey var, bilginiz var mıdır diye sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapmaya başladım regl bitiminde. 2 gündür ikinci çizgi silik tamam yumurtlama olmamış ya da henüz olgunlaşma aşamasında fakat ikinci çizgi bayağı bulanık neden olabilir bir fikriniz var mı?
Tek başına hayırestradiol tek başına düşük olduğunda gebe kalmayı engelliyor mu
Geçmiş olsun kuzum benim inşallah önümüzdeki 3 ay içinde gebelik haberini de verirsinKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Geçmiş olsun kuzum benim inşallah önümüzdeki 3 ay içinde gebelik haberini de verirsin
MeslektaşmışızHosgeldin aramiza testlerini atarsan yardimci oluruz gorunce uzman olduk artikbu arada sinif ogretmeni mi meslek? Edebiyat ogretmeniyim ben de
HoşbuldummHosgeldin aramiza testlerini atarsan yardimci oluruz gorunce uzman olduk artikbu arada sinif ogretmeni mi meslek? Edebiyat ogretmeniyim ben de
Geçmiş olsun kuzummKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Bugün akşamüstü bulantım olduAy inşallah yaa
Reglin 3.günü yaptırdım canım perşembe hsgyi çektirirken amh ta isticem. Peki bu e2 düşüklüğü için nasıl bir tedavi uygulanıyor artık gerçekten acele etmek istiyorum çok oyaladılar beni kaç aydır.E2 biraz dusuk geldi bana sadece reglin kacinci gunu yaptirdin? Amh baktirdin mi bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?