Hormon sonuclarin ve hsg onemli zaten ultrasonda muayene olmussundur pcos falan var mi? Takviye folik asit omega 3 koenzim kullan tavsiye ederim

Hormon sonuclarin ve hsg onemli zaten ultrasonda muayene olmussundur pcos falan var mi? Takviye folik asit omega 3 koenzim kullan tavsiye ederim
Takviye olarak inositol kullanıyorum ama şimdi o dediklerini de alacağım canım. Yani pcos yok hormon sonuçları da pcos olmadığını gösteriyor sanada atayım ama neden olmuyor bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1629.webp
    20 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar yarın adetimin 4. günü. Doktora gideceğim bakalım tekrar klomen iğne vs verecek mi çok merak ediyorum ne diyecek, bu ay nasıl bir süreç bekliyor bizi bakalım

Takviye olarak inositol kullanıyorum ama şimdi o dediklerini de alacağım canım. Yani pcos yok hormon sonuçları da pcos olmadığını gösteriyor sanada atayım ama neden olmuyor bilmiyorum

E2 biraz dusuk geldi bana sadece reglin kacinci gunu yaptirdin? Amh baktirdin mi bir de?

Hosgeldin aramiza testlerini atarsan yardimci oluruz gorunce uzman olduk artik bu arada sinif ogretmeni mi meslek? Edebiyat ogretmeniyim ben de

Hosgeldin aramiza testlerini atarsan yardimci oluruz gorunce uzman olduk artik bu arada sinif ogretmeni mi meslek? Edebiyat ogretmeniyim ben de
Hoşbuldumm Şu an çok silik çizgi eminim nerdeyse günlerimde olmadığıma ama ilerleyen günlerde fikrinize talip olacağım inşallah
Evet sınıf öğretmeniyim.

E2 biraz dusuk geldi bana sadece reglin kacinci gunu yaptirdin? Amh baktirdin mi bir de?
Reglin 3.günü yaptırdım canım perşembe hsgyi çektirirken amh ta isticem. Peki bu e2 düşüklüğü için nasıl bir tedavi uygulanıyor artık gerçekten acele etmek istiyorum çok oyaladılar beni kaç aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…