- 29 Ağustos 2014
- 5.647
- 18.005
- 448
- 33
ElizabethBennettt canim naptin girdinmi hsg ye nasıl geçti ağrın sizin varmi
Ya kuzum inşallah inşallah allah duysunİnşallah gerçektir ve o mucize gerçekleşmiştir
Kuzum daha erken ama dediğim gibi umutlanmıyorum ben çünkü zor yani olduys aböylrmbir mucize eğer 14 gün sonra çıkar diye düşünüyorum doktor randevumu bekliyorum bakalım ne alemde bir yumurtada olsa var mıOh çok şükür şimdi ne zamann test yapıckasın kendimden çok seni düşünüyorum vallahi şu ann inşallah pozitifi görürsün çiçeğim
Hadi inşallah canım hayırlı haberler ver bizeAyy hala çıkmadı ya yeminle meraktan yumurtlıcam şimdi hahahah
Bizede haber et canimYok canim hastanedeyim ama doktorum bana anestezi verecekmis birazcik kanamam var cunku kasarsam daha da kotu olurmus her ihtimale karsi anestezi al dedi bekliyorum suan
Bizede haber et canim
Cuma günü benimkideTabiki canim haber vericem seninki ne zamandi
Leke gelmiş canım ya adetim başlıycak galiba çok moralim bozulduHadi inşallah canım hayırlı haberler ver bize
Bizede haber ver doktora gidinceKuzum daha erken ama dediğim gibi umutlanmıyorum ben çünkü zor yani olduys aböylrmbir mucize eğer 14 gün sonra çıkar diye düşünüyorum doktor randevumu bekliyorum bakalım ne alemde bir yumurtada olsa var mı
Bu kişiden kişiye değişir vücudumuzda lh hormonu her zaman olduğu için silik ikinci çizgi çıkar her zamanMerhabalar, kitap okur gibi 288 sayfa forumu 4-5 günde okudum.Sizleri sessiz bir şekilde takip ediyordum doğrusu. 2 gündür merak ettiğim bir şey var, bilginiz var mıdır diye sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapmaya başladım regl bitiminde. 2 gündür ikinci çizgi silik tamam yumurtlama olmamış ya da henüz olgunlaşma aşamasında fakat ikinci çizgi bayağı bulanık neden olabilir bir fikriniz var mı?
Ohh iyi sevindim senin adına hiç anlamadan bitmiş olurYok canim hastanedeyim ama doktorum bana anestezi verecekmis birazcik kanamam var cunku kasarsam daha da kotu olurmus her ihtimale karsi anestezi al dedi bekliyorum suan
HoşgeldinMerhabalar, kitap okur gibi 288 sayfa forumu 4-5 günde okudum.Sizleri sessiz bir şekilde takip ediyordum doğrusu. 2 gündür merak ettiğim bir şey var, bilginiz var mıdır diye sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapmaya başladım regl bitiminde. 2 gündür ikinci çizgi silik tamam yumurtlama olmamış ya da henüz olgunlaşma aşamasında fakat ikinci çizgi bayağı bulanık neden olabilir bir fikriniz var mı?
Beta çıksın bir bakalım , hakkında hayırlısı olsun valla çok yorucu yaLeke gelmiş canım ya adetim başlıycak galiba çok moralim bozuldu
Betanın ne çıkıcağını tahmin ediyorum 0,200Beta çıksın bir bakalım , hakkında hayırlısı olsun valla çok yorucu ya
Yaa belki yerleşmedir çıktımı sonucun negatif çıksa bile üzme canım kendini bende çok kafaya takıyorum ama kendimizi strese sokmak daha da önümüze engel çıkarıyor stres yapma olmadıysa bile inşallah yakın zamanda da güzel haberler alırız hepimizLeke gelmiş canım ya adetim başlıycak galiba çok moralim bozuldu
HoşbuldumHoşgeldinsilik çizgiler normal lh zaten hep mevcut olduğu için . Su alımına dikkat ederek her gün yapmaya devam et pik görene kadar döngünün kaçıncı günündesin
Merhaba hoşgeldin aramıza her gün aynınsaatte ve 2 saat öncesinde yeme içmeyi bırakıp testlerini yapmalısın mesela 2 de yeme içme bırak 4 de yap şeklinde ve iki çizgi eşit yada 2. çizgi daha koyu olana kadar yapMerhabalar, kitap okur gibi 288 sayfa forumu 4-5 günde okudum.Sizleri sessiz bir şekilde takip ediyordum doğrusu. 2 gündür merak ettiğim bir şey var, bilginiz var mıdır diye sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapmaya başladım regl bitiminde. 2 gündür ikinci çizgi silik tamam yumurtlama olmamış ya da henüz olgunlaşma aşamasında fakat ikinci çizgi bayağı bulanık neden olabilir bir fikriniz var mı?
Hayır canım bulanık olması silik olması vs normal hiç merak etme pik görene kadar devam bir hafta içinde göreceğimi dişiniyorumHoşbuldumAslında silik çizgi, pik yaşanan günler hepsine sayenizde hakimim. Silik olması elbette normal ama nedense bulanık da bir yandan buğu buğu nasıl anlatılır bilemedim. Değerlerimle mi ilgili sorun olabilir diye aklıma gelmişti doğrusu. Bu arada döngünüm 10. günündeyim uygulamaya göre de yumurtlama haftamın ilk günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?