Oh çok şükür şimdi ne zamann test yapıckasın kendimden çok seni düşünüyorum vallahi şu ann inşallah pozitifi görürsün çiçeğim
Kuzum daha erken ama dediğim gibi umutlanmıyorum ben çünkü zor yani olduys aböylrmbir mucize eğer 14 gün sonra çıkar diye düşünüyorum doktor randevumu bekliyorum bakalım ne alemde bir yumurtada olsa var mı

Merhabalar, kitap okur gibi 288 sayfa forumu 4-5 günde okudum. Sizleri sessiz bir şekilde takip ediyordum doğrusu. 2 gündür merak ettiğim bir şey var, bilginiz var mıdır diye sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapmaya başladım regl bitiminde. 2 gündür ikinci çizgi silik tamam yumurtlama olmamış ya da henüz olgunlaşma aşamasında fakat ikinci çizgi bayağı bulanık neden olabilir bir fikriniz var mı?

Bizede haber ver doktora gidince

Bu kişiden kişiye değişir vücudumuzda lh hormonu her zaman olduğu için silik ikinci çizgi çıkar her zaman

Hoşgeldin silik çizgiler normal lh zaten hep mevcut olduğu için . Su alımına dikkat ederek her gün yapmaya devam et pik görene kadar döngünün kaçıncı günündesin

Kızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?

Eklentiler

• IMG_1629.webp
    20 KB · Görüntüleme: 41
Leke gelmiş canım ya adetim başlıycak galiba çok moralim bozuldu
Yaa belki yerleşmedir çıktımı sonucun negatif çıksa bile üzme canım kendini bende çok kafaya takıyorum ama kendimizi strese sokmak daha da önümüze engel çıkarıyor stres yapma olmadıysa bile inşallah yakın zamanda da güzel haberler alırız hepimiz

Hoşgeldin silik çizgiler normal lh zaten hep mevcut olduğu için . Su alımına dikkat ederek her gün yapmaya devam et pik görene kadar döngünün kaçıncı günündesin
Hoşbuldum Aslında silik çizgi, pik yaşanan günler hepsine sayenizde hakimim. Silik olması elbette normal ama nedense bulanık da bir yandan buğu buğu nasıl anlatılır bilemedim. Değerlerimle mi ilgili sorun olabilir diye aklıma gelmişti doğrusu. Bu arada döngünüm 10. günündeyim uygulamaya göre de yumurtlama haftamın ilk günü.

Merhaba hoşgeldin aramıza her gün aynınsaatte ve 2 saat öncesinde yeme içmeyi bırakıp testlerini yapmalısın mesela 2 de yeme içme bırak 4 de yap şeklinde ve iki çizgi eşit yada 2. çizgi daha koyu olana kadar yap

Hayır canım bulanık olması silik olması vs normal hiç merak etme pik görene kadar devam bir hafta içinde göreceğimi dişiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…