- 29 Ağustos 2014
- 5.647
- 18.005
- 448
- 33
Meslektaşmışız
Geçmiş olsun kuzumm
Reglin 3.günü yaptırdım canım perşembe hsgyi çektirirken amh ta isticem. Peki bu e2 düşüklüğü için nasıl bir tedavi uygulanıyor artık gerçekten acele etmek istiyorum çok oyaladılar beni kaç aydır.
Kesinlikle katılıyorum keten tohumu yağı aç karnına her sabah alın her kadın almalı aslındaYaaa
Tesekkurler canimm
Yani bu ostrojen hormonuyla alakali ve teke basina sorun sayilmaz aslinda yuksek cikmasindan iyidir ama destekleyici bi beslenme plani yapabilirsin mesela keten tohumu cok yararli bunun icin. Amh cikinca daha net yorum yapabiliriz bir once ona da baksinlar insallah sorunsuz ilerler
Kesinlikle katılıyorum keten tohumu yağı aç karnına her sabah alın her kadın almalı aslında
Benimde keten tohumu yağı ve avakado favorim normalde de çok severim avakadoKeten tohumu, chia, avokado, incir kurusu benim favoriler
İğne kullanmadım ama duphaston sonrası benim yaşamışlığım var canımKızlar reglin 4. günündeyim ama dünden beri o kadar az geliyor ki kan, yani normalde mümkün değil 3. gününde bu kadar az gelmesi. Reglim 7 gün sürüyor normalde. Şu an sanki son günleri gibi. Bunu yaşayan var mı iğne veya duphaston kullandiktan sonra
Canım bende östrojen düşüklüğü için keten tohumu öğütüp yoğurtla yerim diyordum ama yağı daha mı etkili acabaKesinlikle katılıyorum keten tohumu yağı aç karnına her sabah alın her kadın almalı aslında
Teşekkür ederim cevabın için canımİğne kullanmadım ama duphaston sonrası benim yaşamışlığım var canım
Hayır yumurta çatlıyor atılıyor gebelik oluşmadan benim kiste dönüşmedi kiste dönüşenler de adetle atılıyor zaten benim iğneden sonra reglim çok yoğun ve değişik olmuştuTeşekkür ederim cevabın için canımNormaldir o zaman herhalde yan etkisidir Gerçi sen iğne kullanmamışsın ama belki bir bilen vardır, şunu da merak ediyorum: Çatlatma iğnesi işe yaramadıysa yumurtalar kiste mi dönüşüyor? Kist nasıl atılıyor peki regl ile mi? Yani atılıyor mu gerçi onu da bilmiyorum
Yani yumurta çatlıyor ama bebek tutunamıyor gebelik oluşmadıysa öyle değil mi canım, kiste dönüşmemiştir umarım. Herkes çok farklı yaşıyor demek ki bu olayları, benim de normalde çok fazla kanamam olur bu sefer az olduHayır yumurta çatlıyor atılıyor gebelik oluşmadan benim kiste dönüşmedi kiste dönüşenler de adetle atılıyor zaten benim iğneden sonra reglim çok yoğun ve değişik olmuştu
Benim de normalde çok kısa ama yoğun olmuştu , evet yumurta gelişiyor çatlıypr ama döllenmiyor atılıyor doktor çatlatma iğnesinden sonra baktı mı tekrar kist olsa çok ağrın olurYani yumurta çatlıyor ama bebek tutunamıyor gebelik oluşmadıysa öyle değil mi canım, kiste dönüşmemiştir umarım. Herkes çok farklı yaşıyor demek ki bu olayları, benim de normalde çok fazla kanamam olur bu sefer az oldu
Evet hayatım elbetteki yağı etkili bir kaşım keten tohumu yağı kaç gram keten tohumuna denk geliyor mümkün değil günlük o gramda ham halimi almak yağını alın ama aktardan değil organik olmalıCanım bende östrojen düşüklüğü için keten tohumu öğütüp yoğurtla yerim diyordum ama yağı daha mı etkili acaba
döllenme oluyor ammatutunma olmuyor kahve leke ardından çok hafifi kırmızı olayı yüksek ihtimal turunma olmadı demekYani yumurta çatlıyor ama bebek tutunamıyor gebelik oluşmadıysa öyle değil mi canım, kiste dönüşmemiştir umarım. Herkes çok farklı yaşıyor demek ki bu olayları, benim de normalde çok fazla kanamam olur bu sefer az oldu
Hayır doktor bakmadı iğneden sonra, yarın gideceğim doktora. Çok ağrım olmadı canımBenim de normalde çok kısa ama yoğun olmuştu , evet yumurta gelişiyor çatlıypr ama döllenmiyor atılıyor doktor çatlatma iğnesinden sonra baktı mı tekrar kist olsa çok ağrın olur
Benim direkt kırmızı regl başladı hiç kahverengi görmedim canımdöllenme oluyor ammatutunma olmuyor kahve leke ardından çok hafifi kırmızı olayı yüksek ihtimal turunma olmadı demek
Her döngüde döllenme mi oluyor ? Benim kahverengi her zaman başlar o zaman hep döllenme oluyor ama tutunmuyor demek olmuyor ki canım . Kahverengi gelmesinin sebebi adetin başında kanamanın yavaş olması sebebiyle oksitlenmesinden oluyordöllenme oluyor ammatutunma olmuyor kahve leke ardından çok hafifi kırmızı olayı yüksek ihtimal turunma olmadı demek
En kısa zamanda görürsün inşallah balımAy kızlar bugün doktora gittim ve tabi ki kese falan görünmedi çok erkenmis tekrar beta istedi öğleden sonra yine gidicem ama bende polikistik over varmış şok oldum kaç kere doktora gitmiştim hiç böyle bir tanı almamıştım
Darısa sana da insallahEn kısa zamanda görürsün inşallah balımboşver pcos gebeliğe engel değil zaten hamile kalmışsın
Hayır hamile kaldıktan sonra hiçbir önemi yok normal hamilelik dönemi geçiriyorsun canımDarısa sana da insallahbilmeden denk geldi valla pekş gebelik süresince sıkıntı yaşar mıyım acaba hiç bilgim yok bu teşhisle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?