Hayır canım bulanık olması silik olması vs normal hiç merak etme pik görene kadar devam bir hafta içinde göreceğimi dişiniyorum
Ay inşallah, ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum istemsiz bir heyecan, stres gibi değil de sabırsızlık gibi de değişik bir duygu durumum mevcut.
Bir de çok afedersiniz ilk idrara değil de ikinci idrara deniyorum saat hep 11.45-12.00 arası.

Saat 1 ile 5 arası en iyi aralık bence öyle dene

Kızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?
Estradiol düşük amh yaptır mutlaka fsh Lh iyi

Herkese merhaba ben de bir süredir forumda gebelik başlıklarını okuyordum. Burdan çok şey öğrendim ve psikolojik olarak zor süreçte birbirimize desteklerimiz çok kıymetli. Ben de bu ay femara kullanmıştım. 27 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Umutluydum ama dün sabah erken gebelik testim akıllarda soru işareti bırakmayacak kadar negatif çıktı. Adetimi bekliyorum önünüzdeki ay için bir sürü takviye aldım ve tarçın çörek otu bal karışımını da deneyeceğim. İnşallah en kısa zamanda hep beraber pozitifleri görürüz

Geçmiş olsun canım bende perşembe günü yaptıracağım sonuçları çekimden sonra hemen veriyorlar mı

Benim doktorum ayni zamanda cok yakinim oldugu icin direkt soylemis anneme canim ama normalde de veriyolar diye biliyorum sana da simdiden gecmis olsun ne kadardir deniyosun?

Yok canım yerleşme değil baya baya adet oldum kafayı yicem artık uzun zaman sonra ilk defa gecikmiştim bu sefer oldu galiba dedim yemin ederim bıktım bi hamile kalmak bu kadar zor olmamalı ya çatlıcam ortadan sinirimden. Sonuçta çıkmadı ama bu saatten sonra çıkmasa da olur

Hadi canım ya üzüldüm senı o kadar çok iyi anlıyorum ki bende yoruldum artık sonucum hep negatif olmasından yıprattı bizi iyice bu durum daha ne kadar böyle gidicek hiç bilmiyorum ama inşallah bir gün yüzümüz güler ne diyeyim haklısın ama yine de kendini daha çok yıpratıp üzülme

Ah canım üzülmek yok yepyeni temiz bir ay her şeye sıfırdan başlıyoruz, daha gençsin ve bir yavrun var. En kısa zamanda yavruna kardeş gelecek inşallah sağlıkla. Bence buna inanalım. Ya olmazsa demeyelim. Bazen zor oluyor bunu demek ama ben bir gün olacağına inanıyorum. Buradaki herkes inşallah burayı bebek haberleriyle dolduracak

İstersen her gün testlerini atabilirsin birlikte değerlendirebiliriz

Benim doktorum ayni zamanda cok yakinim oldugu icin direkt soylemis anneme canim ama normalde de veriyolar diye biliyorum sana da simdiden gecmis olsun ne kadardir deniyosun?
9 ay oldu benimde canım. Bugün adetliyken yapılan hormon testlerini yaptırdım perşembede hsg çekilecek. Ben şöyle herşeyi güzelce araştıran bir doktor bulamadım ki herşeyi kendi çabamla orda burda yaptırıyorum. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı bilmiyorum

İnşallah canım rabbim sizlere nasip etsin ben yoruldum artık 5 yıl oldu. Her yeni ay benim için hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…