- 26 Haziran 2025
- 191
- 271
- 18
Ay inşallah, ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum istemsiz bir heyecan, stres gibi değil de sabırsızlık gibi de değişik bir duygu durumum mevcut.Hayır canım bulanık olması silik olması vs normal hiç merak etme pik görene kadar devam bir hafta içinde göreceğimi dişiniyorum
Saat 1 ile 5 arası en iyi aralık bence öyle deneAy inşallah, ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum istemsiz bir heyecan, stres gibi değil de sabırsızlık gibi de değişik bir duygu durumum mevcut.
Bir de çok afedersiniz ilk idrara değil de ikinci idrara deniyorum saat hep 11.45-12.00 arası.
Önerinizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim.Saat 1 ile 5 arası en iyi aralık bence öyle dene
Estradiol düşük amh yaptır mutlaka fsh Lh iyiKızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?
estradiol tek başına düşük olduğunda gebe kalmayı engelliyor muEstradiol düşük amh yaptır mutlaka fsh Lh iyi
Geçmiş olsun canım bende perşembe günü yaptıracağım sonuçları çekimden sonra hemen veriyorlar mıKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Geçmiş olsun canım bende perşembe günü yaptıracağım sonuçları çekimden sonra hemen veriyorlar mı
Geçmiş olsun balımKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Yok canım yerleşme değil baya baya adet oldum kafayı yicem artıkYaa belki yerleşmedir çıktımı sonucun negatif çıksa bile üzme canım kendini bende çok kafaya takıyorum ama kendimizi strese sokmak daha da önümüze engel çıkarıyor stres yapma olmadıysa bile inşallah yakın zamanda da güzel haberler alırız hepimiz
Geçmiş olsun canımKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Hadi canım ya üzüldüm senı o kadar çok iyi anlıyorum ki bende yoruldum artık sonucum hep negatif olmasından yıprattı bizi iyice bu durum daha ne kadar böyle gidicek hiç bilmiyorum ama inşallah bir gün yüzümüz güler ne diyeyim haklısın ama yine de kendini daha çok yıpratıp üzülmeYok canım yerleşme değil baya baya adet oldum kafayı yicem artıkuzun zaman sonra ilk defa gecikmiştim bu sefer oldu galiba dedim yemin ederim bıktım bi hamile kalmak bu kadar zor olmamalı ya çatlıcam ortadan sinirimden. Sonuçta çıkmadı ama bu saatten sonra çıkmasa da olur
Oh çok iyi canim çok güzel bi haber bu bu ay daha kiymetliKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
Ah canım üzülmek yok yepyeni temiz bir ay her şeye sıfırdan başlıyoruz, daha gençsin ve bir yavrun var. En kısa zamanda yavruna kardeş gelecek inşallah sağlıkla. Bence buna inanalım. Ya olmazsa demeyelim. Bazen zor oluyor bunu demek ama ben bir gün olacağına inanıyorum. Buradaki herkes inşallah burayı bebek haberleriyle dolduracakYok canım yerleşme değil baya baya adet oldum kafayı yicem artıkuzun zaman sonra ilk defa gecikmiştim bu sefer oldu galiba dedim yemin ederim bıktım bi hamile kalmak bu kadar zor olmamalı ya çatlıcam ortadan sinirimden. Sonuçta çıkmadı ama bu saatten sonra çıkmasa da olur
İstersen her gün testlerini atabilirsin birlikte değerlendirebilirizHoşbuldumAslında silik çizgi, pik yaşanan günler hepsine sayenizde hakimim. Silik olması elbette normal ama nedense bulanık da bir yandan buğu buğu nasıl anlatılır bilemedim. Değerlerimle mi ilgili sorun olabilir diye aklıma gelmişti doğrusu. Bu arada döngünüm 10. günündeyim uygulamaya göre de yumurtlama haftamın ilk günü.
9 ay oldu benimde canım. Bugün adetliyken yapılan hormon testlerini yaptırdım perşembede hsg çekilecek. Ben şöyle herşeyi güzelce araştıran bir doktor bulamadım ki herşeyi kendi çabamla orda burda yaptırıyorum. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı bilmiyorumBenim doktorum ayni zamanda cok yakinim oldugu icin direkt soylemis anneme canim ama normalde de veriyolar diye biliyorum sana da simdiden gecmis olsun ne kadardir deniyosun?
İnşallah canım rabbim sizlere nasip etsin ben yoruldum artık 5 yıl oldu. Her yeni ay benim için hayal kırıklığıAh canım üzülmek yok yepyeni temiz bir ay her şeye sıfırdan başlıyoruz, daha gençsin ve bir yavrun var. En kısa zamanda yavruna kardeş gelecek inşallah sağlıkla. Bence buna inanalım. Ya olmazsa demeyelim. Bazen zor oluyor bunu demek ama ben bir gün olacağına inanıyorum. Buradaki herkes inşallah burayı bebek haberleriyle dolduracak
Çok üzüldüm birtanemİnşallah canım rabbim sizlere nasip etsin ben yoruldum artık 5 yıl oldu. Her yeni ay benim için hayal kırıklığı
Çok sevindim çok şükürKizlar hsgden ciktim anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim tupler de acik her sey yolunda biraz kanamam var ama suan dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?