Prowomen dediğiniz bir gebenin günlüğü sayfasındaki mi ?Doktor daha yeni denediğimizi, tekrar iğne isteyip istemediğimi sordu. İsterseniz bir 6 ay deneyin dedi. Ben de size danışmak için geldim siz ne derseniz o, bu ilaçların zararı olacaksa istemem dedim. Bu ilaçlar çok hafif ilaçlar sorun olmaz bence bir iki kez kullanabilirsin sonuçta aylarca değil dedi. Ultrasonla karnıma baktı. Geçen ay oluşan iki yumurtanın da çatladığını, kiste dönmediğini söyledi. Eşimle bizim tercihimize bıraktı klomen+iğne kullanımını yani. Biz de genelde ilk iğnede gebelik oluşmadiğini bir yerde okuduğumuz için tekrar tedavi istedik. Bakalım bu ay da aynı süreçleri yaşayacağız. Bir de Prowomen adlı folik asite başlattı 3 ay boyunca günde bir kez alacakmışım. Bugün de Klomene tekrar başlıyorum. Ama doktorun bunlardan ziyade bana sürekli söylediği şey şu oldu: STRES YAPMA
"Neu pharma prowomen 30 şase" olarak internetten bakabilirsin canım. Bir gebenin günlüğünü az önce ilk kez senden duydum. Belki onunla ilgilidir bilemiyorum. Doktor bunu verdi bana direkt folik asit olarak. Fiyatı yaklaşık 1600 tl. Bir gebenin günlüğü nedirProwomen dediğiniz bir gebenin günlüğü sayfasındaki mi ?
O sayfada da prowomen diye takviye satılıyor 1650 tl içerisinde folik asit her türlü vitamin var da onu mu önerdi acaba dedim"Neu pharma prowomen 30 şase" olarak internetten bakabilirsin canım. Bir gebenin günlüğünü az önce ilk kez senden duydum. Belki onunla ilgilidir bilemiyorum. Doktor bunu verdi bana direkt folik asit olarak. Fiyatı yaklaşık 1600 tl. Bir gebenin günlüğü nedir
O olabilir canım içinde Q-enzim Q10, 17 tame antioksidan falan varmış.O sayfada da prowomen diye takviye satılıyor 1650 tl içerisinde folik asit her türlü vitamin var da onu mu önerdi acaba dedim
Hiçbir sağlık sorununuz yoksa neden bu acele ? Keşkemdogaş akılta fizyolojik ve biyolojik olarak 6 ay akışta kalsaydınızDoktor daha yeni denediğimizi, tekrar iğne isteyip istemediğimi sordu. İsterseniz bir 6 ay deneyin dedi. Ben de size danışmak için geldim siz ne derseniz o, bu ilaçların zararı olacaksa istemem dedim. Bu ilaçlar çok hafif ilaçlar sorun olmaz bence bir iki kez kullanabilirsin sonuçta aylarca değil dedi. Ultrasonla karnıma baktı. Geçen ay oluşan iki yumurtanın da çatladığını, kiste dönmediğini söyledi. Eşimle bizim tercihimize bıraktı klomen+iğne kullanımını yani. Biz de genelde ilk iğnede gebelik oluşmadiğini bir yerde okuduğumuz için tekrar tedavi istedik. Bakalım bu ay da aynı süreçleri yaşayacağız. Bir de Prowomen adlı folik asite başlattı 3 ay boyunca günde bir kez alacakmışım. Bugün de Klomene tekrar başlıyorum. Ama doktorun bunlardan ziyade bana sürekli söylediği şey şu oldu: STRES YAPMA
Ayy benimde ağustos başı regl günüm ve tatilde olacağım. Bilmiyorum ya gebe kalabilirsem inşallah umarım bir sıkıntı çıkmazİnşallahhhhhhh inşallahhhhh Eylül olsun bizim olsunbiz de ay sonu tatile gidicez yanıma gebelik testi almazsam bu ay takip yapamıcam yumurtlamadan sonra
Ben de onu sordum çünkü süreçle ilgili hiçbir fikrimiz yokken geçen ay kendisi direkt başlattı. Aklım buna takılmıştı zaten. Gidince direkt onu sordum bize bıraktı bir zararı olmayacağını söyleyerek.Hiçbir sağlık sorununuz yoksa neden bu acele ? Keşkemdogaş akılta fizyolojik ve biyolojik olarak 6 ay akışta kalsaydınız
Benim de ağustos 2 de görünüyor olağan akışta inşallah hepimiz güzel haberler verebilirizAyy benimde ağustos başı regl günüm ve tatilde olacağım. Bilmiyorum ya gebe kalabilirsem inşallah umarım bir sıkıntı çıkmaz
YaaBenim de ağustos 2 de görünüyor olağan akışta inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz
Yumurtlama görene kadar ayrı heyecan, stres regli beklemek desen öyle iyi ki tatil planı yapmışsınız
Benim regl bitti ama ovu testine başlamadım cumadan sonra başlamayı düşünüyorum hsgye girdikten sonraSelam kızlar, yumurtlama dönemi geçenler BAT yada test zamanını bekliyor. Regl olanlar yumurtlamayı bekliyor. Grup baya sessizleştiNasılsınız ne var ne yok ses verin bakalımmm
Ben 11 Temmuz pik, 12 Temmuz çatlama gördüm. Şimdi 14 gün bekleme süresi bakalım inşallah tutmuştur
İnşallah kalırız tatili uzattırırızAyy benimde ağustos başı regl günüm ve tatilde olacağım. Bilmiyorum ya gebe kalabilirsem inşallah umarım bir sıkıntı çıkmaz
Aminn inşallah.Yaaaynıymış bat günümüz yumurtlama takip ediyor musunuz? Gerçekten güzel, seviyorum ben bu heyecanı stres yapmıyorum olmayınca da moralimi bozmadan yeni aya hazıyorlanıyorum bol şans diliyorum bu ay için umarım o gün ikimizde gebelik haberi veririz
Bende bir kaç gün sonra başlayacağımBenim regl bitti ama ovu testine başlamadım cumadan sonra başlamayı düşünüyorum hsgye girdikten sonra
Bizim bu hafta ilişki yok yasakBende bir kaç gün sonra başlayacağım
Ahhaah neden olmasın. Benimde aklımda uzatmak vardı bir hafta daha gelişmelere göre bakacağızİnşallah kalırız tatili uzattırırız
Evet normal canim arada benimde oluyo bazı günler çok yoğun oluyoKızlar daha önce yaşamadığım birsey yaşıyorum lh testine göre yumurtlamamdan sonra ikinci gundeyim. Hep iç çamaşırım ıslak hissediyorum arada akinti ama sulu bu normal mi
Bende regl olursam erken dönecegimAhhaah neden olmasın. Benimde aklımda uzatmak vardı bir hafta daha gelişmelere göre bakacağızumarım bu gruptaki herkes güzel haberlerle ayrılır ya da ayrılmayalım haifa gibi bilgili birinin olması nimet nimet sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?