Prowomen dediğiniz bir gebenin günlüğü sayfasındaki mi ?

Prowomen dediğiniz bir gebenin günlüğü sayfasındaki mi ?
"Neu pharma prowomen 30 şase" olarak internetten bakabilirsin canım. Bir gebenin günlüğünü az önce ilk kez senden duydum. Belki onunla ilgilidir bilemiyorum. Doktor bunu verdi bana direkt folik asit olarak. Fiyatı yaklaşık 1600 tl. Bir gebenin günlüğü nedir

O sayfada da prowomen diye takviye satılıyor 1650 tl içerisinde folik asit her türlü vitamin var da onu mu önerdi acaba dedim

Hiçbir sağlık sorununuz yoksa neden bu acele ? Keşkemdogaş akılta fizyolojik ve biyolojik olarak 6 ay akışta kalsaydınız

İnşallahhhhhhh inşallahhhhh Eylül olsun bizim olsun biz de ay sonu tatile gidicez yanıma gebelik testi almazsam bu ay takip yapamıcam yumurtlamadan sonra
Ayy benimde ağustos başı regl günüm ve tatilde olacağım. Bilmiyorum ya gebe kalabilirsem inşallah umarım bir sıkıntı çıkmaz

Hiçbir sağlık sorununuz yoksa neden bu acele ? Keşkemdogaş akılta fizyolojik ve biyolojik olarak 6 ay akışta kalsaydınız
Ben de onu sordum çünkü süreçle ilgili hiçbir fikrimiz yokken geçen ay kendisi direkt başlattı. Aklım buna takılmıştı zaten. Gidince direkt onu sordum bize bıraktı bir zararı olmayacağını söyleyerek.

Ayy benimde ağustos başı regl günüm ve tatilde olacağım. Bilmiyorum ya gebe kalabilirsem inşallah umarım bir sıkıntı çıkmaz
Benim de ağustos 2 de görünüyor olağan akışta inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz
Yumurtlama görene kadar ayrı heyecan, stres regli beklemek desen öyle iyi ki tatil planı yapmışsınız

Benim de ağustos 2 de görünüyor olağan akışta inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz
Yumurtlama görene kadar ayrı heyecan, stres regli beklemek desen öyle iyi ki tatil planı yapmışsınız
Yaa aynıymış bat günümüz yumurtlama takip ediyor musunuz? Gerçekten güzel, seviyorum ben bu heyecanı stres yapmıyorum olmayınca da moralimi bozmadan yeni aya hazıyorlanıyorum bol şans diliyorum bu ay için umarım o gün ikimizde gebelik haberi veririz

Benim regl bitti ama ovu testine başlamadım cumadan sonra başlamayı düşünüyorum hsgye girdikten sonra

Aminn inşallah. İlk defa bu ay yumurtlama takibi yapmaya başladım henüz bir şey görmedim doğrusu. İlerleyen günlerde inşallah Karakterimden sanırım heyecanlı biriyim genel olarak, bebiş fikri ise bambaşka bir derya denizmiş. Burada yalnız olmadığını hissetmek, benzer hikayelerin de olduğunu görmek güzel hissettiriyor ama.

Kızlar daha önce yaşamadığım birsey yaşıyorum lh testine göre yumurtlamamdan sonra ikinci gundeyim. Hep iç çamaşırım ıslak hissediyorum arada akinti ama sulu bu normal mi

Kızlar daha önce yaşamadığım birsey yaşıyorum lh testine göre yumurtlamamdan sonra ikinci gundeyim. Hep iç çamaşırım ıslak hissediyorum arada akinti ama sulu bu normal mi
Evet normal canim arada benimde oluyo bazı günler çok yoğun oluyo

Bende regl olursam erken dönecegim ben herkesi gebe görene kadar devam Burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…