Kesinlikle yalnız değilsiniz. Ben de ovü testinde hala bir şey görmedim ki erken daha. 10. gündeyim daha erken olursa kaçırmayayım diye erkenden başladım testlere. Grubu meşguş etmemek adına pik günü atarım pik mi diyeAminn inşallah.İlk defa bu ay yumurtlama takibi yapmaya başladım henüz bir şey görmedim doğrusu. İlerleyen günlerde inşallah Karakterimden sanırım heyecanlı biriyim genel olarak, bebiş fikri ise bambaşka bir derya denizmiş. Burada yalnız olmadığını hissetmek, benzer hikayelerin de olduğunu görmek güzel hissettiriyor ama.
Karnım da sis kaldı ve sanki hep adet olacam gibi gerginim bir an önce test zmani gelseEvet normal canim arada benimde oluyo bazı günler çok yoğun oluyo
Umarım tatili uzatırız diyeyim o zamanBende regl olursam erken dönecegimben herkesi gebe görene kadar devam Burda
Aaa inanmıyorum bizim cidden günü gününe aynı. Ben de pik günü atmayı planlıyorum. İnşallah aynı günde haber alalım.Kesinlikle yalnız değilsiniz. Ben de ovü testinde hala bir şey görmedim ki erken daha. 10. gündeyim daha erken olursa kaçırmayayım diye erkenden başladım testlere. Grubu meşguş etmemek adına pik günü atarım pik mi diye
sen genede degerlendir pik gününe kadarBakın 5 gündür böyle ne pik oluyor ne silik çıkıyor
Vallahi kuzum bende buradaki herkese çok alıştım gitmem burdanAhhaah neden olmasın. Benimde aklımda uzatmak vardı bir hafta daha gelişmelere göre bakacağızumarım bu gruptaki herkes güzel haberlerle ayrılır ya da ayrılmayalım haifa gibi bilgili birinin olması nimet nimet sağ olsun
amin inşallah güzel haberlerle canımAaa inanmıyorum bizim cidden günü gününe aynı. Ben de pik günü atmayı planlıyorum. İnşallah aynı günde haber alalım.
Hep var ol canımm. Normalde denk gelemeyeceğimiz insanlarla kk sayesinde denk gelmek çok kıymetliVallahi kuzum bende buradaki herkese çok alıştım gitmem burdan
Değerlendiriyoruz canım ama benim fsh yine yükseldi heralde o moralimi bozuyorsen genede degerlendir pik gününe kadar
Kız hamile olsak da gitmeyiz bebiş alışverişi cinsiyet yine konuşuruzBende regl olursam erken dönecegimben herkesi gebe görene kadar devam Burda
Ben gecen aylarda doğru düzgün reglde olmadim kasık bölgem hep şişti ya ondandır yada yumurtlama zamani öyle oluyodu anlamadım sertlesiyodu da bu ay yumurtlama zamanı dikkat edecegimKarnım da sis kaldı ve sanki hep adet olacam gibi gerginim bir an önce test zmani gelse
Onu nerden anladın canimDeğerlendiriyoruz canım ama benim fsh yine yükseldi heralde o moralimi bozuyor
Kasık ağrılarım var ara ara ve göğsüme ara da bıçak saplanır gibi oluyo her ikisinede burnum çok sivilcelendi yaBende göremedim canım ama 6 gün çok erken neden sabredemiyorsunuz siz yaaa3-4 gün sonra tekrarla istersen. Belirtin var mı kuzum?
Çok güzel olurKız hamile olsak da gitmeyiz bebiş alışverişi cinsiyet yine konuşuruz
Lh tan dolayı koyu çıkıyor hep fsh yüksek olunca lh ı baskılıyorOnu nerden anladın canim
Canımsın olmadı Whatsap grubu kurarız gerçekten güzel insanların güzel insanlara denk geldiğime inanıyorum buradaki herkes seçme gibi seviyeli sevgi dolu samimiamin inşallah güzel haberlerle canım
Hep var ol canımm. Normalde denk gelemeyeceğimiz insanlarla kk sayesinde denk gelmek çok kıymetli
Kız fsh kaç seni. ?Lh tan dolayı koyu çıkıyor hep fsh yüksek olunca lh ı baskılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?