Kesinlikle yalnız değilsiniz. Ben de ovü testinde hala bir şey görmedim ki erken daha. 10. gündeyim daha erken olursa kaçırmayayım diye erkenden başladım testlere. Grubu meşguş etmemek adına pik günü atarım pik mi diye

Kızlar ya gerçekten sinirimden ağlıcamm artık 5 gündür ovu testi yapıyorum hep böyle pike yakın çıkıyor normalde ayın 19u 20 sinde falan pik görürüm ondan öncekiler 2. Çizgi bariz silik olur ama bu ay böyle saçma bi şey geliyor başıma

Bakın 5 gündür böyle ne pik oluyor ne silik çıkıyor

Eklentiler

• IMG_5131.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 19
Aaa inanmıyorum bizim cidden günü gününe aynı. Ben de pik günü atmayı planlıyorum. İnşallah aynı günde haber alalım.

Vallahi kuzum bende buradaki herkese çok alıştım gitmem burdan

Aaa inanmıyorum bizim cidden günü gününe aynı. Ben de pik günü atmayı planlıyorum. İnşallah aynı günde haber alalım.
amin inşallah güzel haberlerle canım
Vallahi kuzum bende buradaki herkese çok alıştım gitmem burdan
Hep var ol canımm. Normalde denk gelemeyeceğimiz insanlarla kk sayesinde denk gelmek çok kıymetli

Karnım da sis kaldı ve sanki hep adet olacam gibi gerginim bir an önce test zmani gelse
Ben gecen aylarda doğru düzgün reglde olmadim kasık bölgem hep şişti ya ondandır yada yumurtlama zamani öyle oluyodu anlamadım sertlesiyodu da bu ay yumurtlama zamanı dikkat edecegim

Kızlar bende bu ay degerlendirdim bat 18 Temmuz bekliyorum ama hiç hormon testi ve hsg çektirmedim regl olursam özele gitmeyi düşünüyorum iki ay önce alttan ultrason kontrolü yapıldı doktor sıkıntı yok dedi ama hiç hormon testi vesaire istemedi

Bende göremedim canım ama 6 gün çok erken neden sabredemiyorsunuz siz yaaa 3-4 gün sonra tekrarla istersen. Belirtin var mı kuzum?
Kasık ağrılarım var ara ara ve göğsüme ara da bıçak saplanır gibi oluyo her ikisinede burnum çok sivilcelendi ya

amin inşallah güzel haberlerle canım

Hep var ol canımm. Normalde denk gelemeyeceğimiz insanlarla kk sayesinde denk gelmek çok kıymetli
Canımsın olmadı Whatsap grubu kurarız gerçekten güzel insanların güzel insanlara denk geldiğime inanıyorum buradaki herkes seçme gibi seviyeli sevgi dolu samimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…